Jump to content

zxc

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About zxc

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/25/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GL STD/AC
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    B20GMC
  1. sal. mai este de actualitate anuntul? merci
  2. 1. in principiu da... numai maxtor sa nu fie. OK; cred ca sunt seagate sau WD-uri 2. cooler de T4x am - 60ron Deocamdata pas. Merci, mai astept cu asta 3. boxele de T4x - am atasat poza - pretul este 30ron. Credeam ca sunt boxe externe cumva; interne am. Merci 4. T50/51 nu exista ca si modele - momentan am o tastatura de T4x - corect; e cu "R" (50 sau 51 parca) 5. vrei CDC daughter card din ce inteleg - ar trebui sa am cateva, inclusiv cablajul - nu stiu vreo 20ron cred ca ar fi ok. Daca ai, vreau. da-mi un semn sa vedem cum putem face - eu si deseara dupa 8 as fi dipsonibil sa ne intalnim si sa vedem ce putem face cu componentele ne vedem luni, ca azi plec din capitala..
  3. sal; 1. ofer un HDD sata 3,5inch / 150GB (am vre-o 4 buc) pe un HDD IDE de laptop de 20GB 2. vreau si eu un cooler de proc de T40 (2GHZ) 3. boxele de ThinkPad le vreau eu daca-mi trimiti o poza sau link 4. O tastatura de T50/51? sau macar unele butoane 5. un modem intern pt T40 sau unul extern pt linii de telefon clasice (dial-up) merci
  4. salutare; incerc sa pun pe roti o dacie 1310 al carei bloc motor s-a fisurat (fisura mare, nu merge epoxi, sudura etc). In consecinta caut un motor 1400 cmc in stare buna sau reparabil, sau chiar un bloc motor bun - in functie de ce apare pe aici. As mai fi interesat de un carlig de remorcare si o cutie de viteze pentru aceeasi masina - dar astea sunt mai putin presante. sanatate
  5. Nu credeam ca va dura chiar 3 ani si ceva sa decida viitorul fabricii de la Craiova... (primul post Feb 26 2004, 09:53 PM ). 1. Ford isi va face un "PR" foarte bun prin orice oferta generoasa si va avea de castigat la capitolul vanzari. 2. matritele se schimba sa preseze si altceva, intra la "consumabile". 3. face onor administrator(i) si o sectiune Ford, sau e musai sa folosim clubford? (de preferat prima varianta ) toate cele bune! PS: sper ca macar peste 3 ani sa vedem ceva bun si la Aro, Tractorul, Semanatoarea, AB si alte "foste"
  6. zxc

    Politica Fratilor

    betivan: Vacaroiu mitocan: Vadim mincinos: parlamenntarii care voteaza la doua maini - curat constitutional bisnitar: Voiculescu (bisnitar cu voturile partidului) cartofor: miki spaga turnator: Geoana = fiu de general de securitate curvar batran: Tariceanu si-a lasat nevasta de 50 si de ani pentru secretara lui de 25 (euro 5?) semianalfabet: Becali epava: Iliescu Basescu nu este perfect, dar este deocamdata mai bun decat adversarii sai politici. Alesii din parlament spun ceva de lupta anticoruptie? Dorm in parlament? Dau legi pentru infractori? Da: sunt cateva exemple recente, iar cea mai mare coruptie este votul dat pentru suspendare!
  7. zxc

    Politica Fratilor

    Hai sa facem o descriere populara a actorilor politic contemporani: - Iliescu: un incapabil in umbra caruia s-a furat pe rupte, dar pe el nu l-a deranjat, pe el il interesa functia. Toate sub un ranjet tamp si fara motiv. Sper ca nu mai locuieste la Scrovistea ca un magnat, deoarece a spus ca el este "sarac si cinstit". - Nastase: noul tip de ciocoi - tara arde si el isi face conac pe numele fiului etc - ce cauta imbuibatul vechi si nou intr-un partid de stanga? - Voiculescu: asta ne ia de prosti en-gros - cica el nu are televiziuni - sunt ale ficelor sale - care il promoveaza la nesimtire - Geoana: vrea sa fie politician carismatic dar nu poate, nu simte ţara, n-are fler, la televizor se vede cum se chinuie sa joace un rol - este un ... prostanac. Fiu de general de securitate: hmm - Tariceanu: dupa faza cu Apia si Patricianu' s-a descalificat. Fara consilieri americani nu poate. Cine-i plateste consilierii? Portile de Fier - VA TECH? - Cosmin Gusa este un fitil gen Mugur Ciuvica: scoate capul cand i se ordona - Vadim va fi un vis urat la urmatoarele alegeri - este facatorul de scandal patologic. Scriitor ceausist de versuri pupatoare si tampite - Orban este Geoana de la PNL. Îi crapa buza dupa popularitate: canta, doarme in camine studentesti - doar doar il remarca si pe el cineva. PR curat. A primit spre folosinta un jeep de la o firma, cu care sa inspecteze lucrarile facute de acea firma pentru primarie - si lui i se pare ok ! - Crin Antonescu: este trompeta de atac a prietenilor corupti din PNL (cand Base a spus ca parlamentul este corupt, el a iesit pe TV sa spuna ca Base n-are dreptate, ca el nu este corupt! - adica restul sunt, inclusiv colegii lui de partid! - stie el ce zice) - Vacaroiu? nu-mi spune nimic. Un iliescu tacut si vesnic aburit - are un aer ...distilat - Emil Constantinescu? Cum a ajuns presedinte, s-a speriat subit si s-a dat batut. A fost o incercare disperata dupa un Iliescu comunist - s-a incercat cu un presedinte intelectual, ca sa se ajunga la un presedinte pragmatic, hotarat si popular. Sper sa nu ajungem sa avem un presedinte butucanos si incult zis si nea Jiji. - Basescu: un "jucator", decis, incapatanat si obisnuit sa ia decizii instant. Se spune c-a vandut super flota romaneasca pe nimic. Eu cred c-a facut-o in cunostinţa de cauza, si nu cred ca navele erau mai evoluate tehnic ca neaosele masini dacii pe care toata lumea l-ea schimbat cand a avut ocazia. PSD a avut ocazia sa-l judece daca ar fi gasit bube. Sunt jenante aparitiile Elenei Udrea cand spune lucruri pe care n-ar trebui sa le stie... Este singurul om politic care are curajul să spuna ca parlamentul nu-şi face treaba si că parlamentul este corupt. Pana acum, este raul cel mai mic, si il prefer tuturor parlamentarilor.
  8. Ma deranjeaza cei care depasesc coloana la semafor/intersectie si ma enerveaza cei ce arunca una-alta din mashina, fie ea 'eftina sau scumpa... PS: pentru folosirea necorespunzatoare a "flash"ului din dotare se cam suspenda cornetu'
  9. la mersul pe sine de tramvai, nu mai ai aceeasi frana!..
  10. F interesanta diagnosticarea acustica! Citisem undeva despre motoare "ascultate" cu nush'ce device... Oricum, trebuie un senzor piezzo lipit pe blocul motor care va trada orice "bataie". O baza de inregistrari cu masina la diferitzi kilometrii si inainte de orice reparatie "interna" va putea spune care-i bataie piston, care culbutor etc. Trebuie sa existe un program de analiza pentru asha ceva. Sau asta face testerul din serce-uri? De cate ori am fost cu masina la service, din x butoane cat avea testerul, mecanicii foloseau max 2 butoane, restul neatinse!
  11. am un pitic pe creier cu axa (arbore) cu came de la cielo ohc, cam in ce stare este ce ai tu? Daca este ok, o vreau cu culbutori cu tot (poate si tachetzi), da-mi un pretz please!
  12. ma intereseaza servodirectzia si sistemul de geamuri electrice..
  13. Analiza text corupt: Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Mediului sunt preocupate de impactul pe care aderarea la UE il va avea asupa pietei auto si iau in calcul posibilitatea luarii unor masuri privind protectia mediului si siguranta conducatorilor auto”, spune Sebastian Vladescu, ministrul finantelor publice. Adica nu grija de mediu este problema, ci "impactul" asupra pietzei masinilor noi! Ashtia merita 3000 de claxoane la fereastra biroului! (apropo, suntem ceva membrii! )
  14. Am facut curat prin computer..., am dat de ele shi m-am gandit la voi de culori fortzate nus'ce sa zic, nikonu' a facut ce-a vrut el, eu doar am facut "resize" cu Photoshop-ul. Pentru "mamici" imi pare rau, parca ma vad prin supermarket cautand cireshe "natur"
 

×
×
  • Create New...