Jump to content

AlB3R7

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About AlB3R7

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/20/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    Viatza reala !
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 94 cp 16v
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    B 86 RTO
  1. La multi ani si multa intelepciune!

  2. AlB3R7

    Chevrolet Club

    Era vorba de dacie , acum 4 ani cand invatzam sa conduc !
  3. AlB3R7

    Chevrolet Club

    In parcarea carrefour colentina, dupa 10 seara , in partea goala a parcarii, in spate ! Si la munte , pe zapada , in parcare GOALA ! Daca voi credeti ca tinerii astia , cand le fuge dacia de cur in stanga , or sa stie ei sa traga de volan tot stanga ca sa o redreseze , va inselati ! Tocmai deaia sunt atatea accidente ! Cat poate sa coste un tren spate dacia ??? Cam cat costa la o masina straina o oglinda sau un far !
  4. AlB3R7

    Chevrolet Club

    Pai da... ! Nu crezi ca omul isi vede greseala daca i-o arati ? Mda , dar e mai bine cand arunci cu pietre !
  5. AlB3R7

    Chevrolet Club

    Nu am incercat sa te jignesc Ileana ! Am citit pe aici ca esti o soferita mai priceputa decat jumatate din invidiosii de prin postul asta ! Profilul mi l-am completat asa ca deja m-ati etichetat intr-un manelist EMO , un sarac de nu pot sa imi bag benzina , un MIRC-uist si alte chestii demne de intelectul vostru ! Dar lasa , ca o sa aveti si voi copii , credeti ca or sa discute cu voi ?? In nici un caz , or sa ajunga si ei pe niste site-uri si multumita voua ura asta o sa persiste si la urmatoarele generatii ! Ati luat fiecare din posturile mele ce ati vrut si ati dat alta conotatie mesajului , bravo ! Stati linistiti ca nu ascult nici manele , nici nu sparg seminte in fata scarii , nu mi-a luat tata nici un bolid si nici nu mi-am cumparat masina pe firma lu' mamica ! Masina e luata din munca mea si deocamdata nu imi fac probleme de bani pentru benzina. Asta daca faci un calcul matematic si calculezi ca in 40 de zile am 5.000 de km , vezi tu cate drumuri de 100 de mii pentru benzica am facut ! Poate care esti mai destept imi scrii si mie cati litrii de benzina am bagat facand un calcul de consum de 10 la suta ! Nu de alta dar am pierdut mult timp pe MIRC si am chiulit de la orele de matematica ! Varsati-va toata ura din voi la mine in post , nu ma atinge nici un cuvant ! Apropo , stiti la ce ma ajutat "cerculetzele" , trasul franii de mana , scartzuri si alte chestii ?? La evitarea multor accidente pentru ca numai asa inveti cum se comporta o masina pe timp de iarna , ploaie , in ce parte se duce , cum trebuie sa tragi de volan , cand si in ce masura trebuie sa franezi si multe altele pe care nu te invata la scoala de soferi ! Scuzele mele moderatoriilor acestui site pentru posturile mele gen MIRC ! BAFTA !
  6. AlB3R7

    Chevrolet Club

    Stati linistiti ca va ia tensiunea , in special pe TOMMMMMMMYYYY ! Nu am umblat EVER pe M!Rc ! Stiu unde e schimbatorul si pedala de acceleratie , nu am nevoie de lectii speciale din partea voastra ! Gata cum posteaza cineva ceva , sariti repede cu aere de superioritate ! Stikerul ala , daca nu observi este pus pe o DACIA 1310 L an 1985 , am uitat ca nu ai de unde sa stii ce marca e aia , ca te-ai nascut in TOYYYYOTA ! Poate citesti si tu posturile mele, uita-te pe pagina de profil , am CHEVROLET si stikerul e pe LUNETA , cum am scris si in post, mai sus ! Dar deee , ce vrei domne' , nu toti ne-am nascut invatzati ! Tocmai deaia incerc sa ii scutesc pe unii de arogantzele cu care ne tratati pe aici ! Stai linistit TOmmmmmmy ca nu sunt EMO ( Eu Ma Omor ) , eu sunt ETO (Eu Te Omor). Niste soferi de 20-25 de ani nu or sa aibe niciodata subiecte comune cu soferi de 30-40 de ani ! Asta e , punem "coade" de delfini , "abtipilduri" muulte ,naicuri , sorcoleve , brazi , corcodushe , becuri , atarn pendulul de portbagaj , etc ! Atat timp cat nu o sa intelegeti generatia noastra , toate sunt spuse degeaba ! Ileana te asteptam la intalnire ! Poate ne invetzi si pe noi care ceva , din ale vietii !
  7. Buna ziua / Saru'mana / Buna / Salut la toti soferii ! Sper cu postul meu sa nu jignesc conducerea site-ului , dar am fost la o intalnire chevrolet si nu a fost ceea ce ma asteptam ! Am inteles foarte bine ca fondatorii care sunt prieteni buni au avut candva chevrolet , dar tot nu vom putea fi, macar pe aceeasi linie de plutire cu respectivii , pentru ca sunt mai in varsta , mai invatzatzi , mai experimentatzi si totusi pana la urma nu suntem pe aceeasi unda ! Eu doresc sa atrag cati mai multi tineri la intalniri , in diferite zile , ore , dupa posibilitatzi ! Deci daca sunt doritori sa imi dea add la idul de mess guard_for_angel si discutam acolo mai multe ! Nu ma intelegetzi gresit , am adresa acestui site pe luneta si ma mandresc cu masina mea ! Multa bafta si Drum Fara Accidente !
  8. AlB3R7

    Breloc Chevrolet!

    Eu am primit odata cu cheile de la masina si un breloc original de la dealari ! Un volan de chevrolet in miniatura , iar zilele trecute si-au schimbat brelocurile si fiind prin trecere mi-au dat si din acela ( ceva din piele cu 5 inele) ! Asta se intampla la Di bass ! Fara inscriptionari Chevrolet !
  9. Deci e2k iti recomand cel putin sa iti iei cu motor de 1.4 ! sau macar fa un test drive pe ambele motoare ! Mie asta mi s-a recomandat ,e consumul mai mic si simti diferentza intre ele ! Eu am fakt test drive pe ambele motoare si prima oara tot pt 1.2 optasem dar acum vreau de 1.4 ! Apropo dak doriti va pot lasa nr de tel , o adresa de mail , in caz de doriti o masina sau vreo intrebare legata de vrun pret la revizii , piese , discount ceva !Eu pe masina dau in jura de 9.500 ,acum o sa mai difere de ce optiuni ii mai adaug! Este dealer la Opel-Dibass Bucuresti Sos Fundeni !
  10. Va vand eu un pont ! Nu va mai cumparati nicodata masini noaptea ! Ei va cheama sau vi-o da la orele alea pt ca sa ascunda prostiile facute de ei ! Stiu cateva masini Chevrolet Aveo 4 usi , 5 usi luate de la dealeri lovite de ei prin parcare si chemau oamenii seara ca sa nu vada ! Multi fiind de prin toata Romania si nu se mai intorc ,deci mare grija ,de preferabil veniti a 2 zi dimineatza ca sa nu aveti surprize! Fratele meu si-a luat de curand un Lacetti H 1.6 cu cutie automata si prin bucuresti nu ii scade consumul sub 15 ! Ii ia 17-19 pe 100 km !
  11. Moni-k - femei intretinute ! Areee bass !
  12. Deci foarte tari stikerele ! Asta e pus pe Dacia Berlina , dar mai am si de rezerva pt Chevrolet cand i-o venii timpul !
  13. Un gri urban ar fi alegerea mea si oricum mi-o iau full pt ca obtin niste discounturi fictive pe pile cum s-ar zice ! Eu de pe geam vad showroomul ! Sper sa mearga totul bine ! MS
  14. Salut cu respect toti conducatorii auto de pe acet forum ! Sper sa devin si eu membru (cu tot cu masina) cat mai curand ! Pana acum am condus diverse masini si am fost si sunt proprietar de Daciii Berlina (carutza) ! De curand am inceput sa ma gandesc foarte mult la un Aveo ! Am fost la un showroom , am fakt un drive test ,toate bune si frumoase (dragoste la prima apasare pe acceleratie)! Deal-rul fiind ruda va dati seama ca am i-am incercat toate performantele si sincer am fost foarte uimit de raportul viteza - franare ,oricum intre carutza si Aveo e diferentza ca de la soare la ultima planeta din cosmos ! Experientza mea in masini noi sau sa ii zic straine este 0 (nu in sofat) ! Eu mai mult as cauta o incurajare dak pot sa ii spun asa pt ca parerile sunt impartite si multi din anturaj mi-au spus ca nu este o masina asa buna dar chestia e ca nici unul nu au asa ceva so..! Dak poate sa imi spuna si mie cineva care este prorietar de Aveo 1.4i 16v 94 cp Elite (si nu numai) cam ce parere are el despre masina ! Sper sa fiu inteles mai ales ca sunt la inceput de drum si doresc ca aleg drumul cel bun ! Va multumesc !
 

×
×
  • Create New...