Jump to content

louis

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About louis

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/28/1987

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    B05SUL
  1. tomis ,informatia o ia din rezervor prin busonul de golire . si pentru sergiu2010 , augustinionut are dreptate ,rezumate numai la masina ta sau la care sti tu ca este tigaie ca ale nostre nu se incadreaza la tigaie pardon ,,rezuma-te,,
  2. Salut! m-ar interesa sa imi montez si eu niste ceasuri indicatoare in special pentru presiune ulei dar nu stiu daca sonda montat poate sa imi ofere aceste informatii!Aveti idee cum as putea sa procedez?
  3. SALL ALL , as vrea sa stiu daca si-a montat cineva ceas suplimentar de temperatura ulei la tico sau daca stie cineva cum si unde se monteaza si cam ce alte piese mai sunt necesare in afara de sonda care vine impreuna cu ceasul.Va multumesc si astept raspunsurile voastre cu interes.
  4. Salut Dr.L ,am si eu o problema cu alarma cred ,sau cu ceva pe sub bord cred ca cu caseta aceea de la senzorul de soc de la alarma deoarece imi face urmatoarea problema alarma: cand o armez la cateva secunde incepe si canta sau cand merg cu masina / stau pe loc si e dezarmata incep si se aprind semnalele .Am verificat contactorii dintre usi dar nu este de la ei.Ma poti ajuta sa te uiti intr-un weekend si la mine la masina sa vezi ce are / sa imi recomanzi un electrician bun.
  5. vand oglinda retrovizoara tico daewoo ,rabatabila ,cu geam reglabil manual , stanga sofer model coreean ,pret 100 pret fix
  6. vand 2 oglinzi tico daewoo vopsite alb ,sh, pret 100 ron pret fix ambele
  7. vand haion sh ,tico daewoo ,alb ,neruginit , pret 170 ron
  8. vand aer conditionat complet tico pret 780 ron
  9. salut am eu un haion alb neruginit , daca te intereseaza ,sunt din bucuresti ,pret 170 ron
  10. salut am eu unul la 700 ron cu toata instalatia cu tot si radiator
  11. sal all ,am si eu niste probleme cu ticozaurul meu,de curand mai precis acum in octombrie 2008, am schimbat distributia ca sarise de la punct ,adik am schimbat cureaua de distributie, supapele toate 6 ca atunci cand a sarit a indoit 2 si leam schimbat toate, bujiile toate 3 noi champions, capac delcou nou, uleiu prin martie elf competition, franele pe fata si amortizoarele fata tot in martie,si acum am niste probleme ia auziti-le : de cand am schimbat astea din octombrie adik distributia nu mai mi se lasa socul automat deloc ,merge mi se pare turata,da niste rateuri si cand sta pe loc cand merg nu stiu nu imi dau seama ,apoi dupa ce o opresc mai se da peste cap parca motorul si mai merge vreo 2 sec motoru ,apoi mai miroase si scote si niste fum prin fata de tot pe la mijloc si prin dreapta pe la carburator parca si ultima bomba ar mai fi ca nu imi mai tin franele iar lichid nu curge pe nicaieri si nici nu scade sa zici ca pierde pe undeva si doar deabia ce leam schimbat in martie si nam mers dect max 1500 km cu ele .ia spuneti mi si mie de la ce draq sa fie problemele astea legate de soc de rateuri ,de frane ...? ms astept pareri dar as vrea mai sigure ca de nam bagat la bani in el de ma usucat.
 

×
×
  • Create New...