Jump to content

freemind

Membru
  • Content Count

    176
  • Joined

  • Last visited

About freemind

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/14/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=30310
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bogdandecu

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Hatchback, Corea
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    B 44 AGB

Recent Profile Visitors

2502 profile views
  1. Sa speram... o sa montez totul la loc si daca imi da prin garnitura de chiulasa o schimb si pe aia... cu tot cu planeitate...
  2. Neata tuturor, A schimbat cineva pe aici simeringul de la priza directa din cutie? Chiar se desface cutia bucati pentru acel simering, sau se poate demonta numai partea care il contine? RESPECT!
  3. Din pacate da, acul s-a ridicat vertical, ba chiar putin spre dreapta, insa am verificat vasul de expansiune si lichidul de racire era intre min si max... aproape de casa a inceput sa bage rece si acul a cazut jos... cum puii mei sa ai lichid in vas si in motor nu????? Pierdea intradevar pe la pompa de apa, insa nu trebuia sa-si traga din vas?
  4. Neata tuturor... m-am gandit sa dezmortesc putin topicul... Este al 3-lea termostat la care gasesc axul indoit si blocat pe deschis. Ideea este ca imi pierdea lichid pe la pompa, insa am abservat destul de tarziu si din cauza ca nu disparea apa din vasul de expansiune. Masina are 116.000 km si nu s-a schimbat nimic la motor pana cum, inclin sa cred ca nici macar distributia... ce ma framnta insa, cum dreaq de se indoaie axul ala???
  5. Up date: AC functional, montat inca pe masina - se poate proba - 700 lei Motor - montat pe masina - are 145.000 km - se poate proba, nu consuma pic de ulei - 1.200 lei Cutie de viteze - placa de presiune, timonerie - schimbate - 200 lei Set de roti de iarna - cumparate in ianuarie 2012 si folosite pana in martie 2012 - 900 lei setul.
  6. Poze cu covorasele: Nu gasesc un covoras din spate... am varsat ceva pe el, l-am scos sa-l spal acum vre-un an si... il mai caut - nu stiu cat sa cer... 20 lei Bogdan Decu 0723.331.773 0761.289.084 0758.683.580 bogdandecu@yahoo.com ID mess: bogdandecu
  7. Salut, Anul trecut am incercat sa fac tinichigeria si sa vopsesc masina, insa am pus mana pe un A4 si proiectul a cazut. In consecinta, vreau sa dezmembrez al meu Cielo. AC functional, montat inca pe masina - se poate proba - 1.000 lei Motor - montat pe masina - are 145.000 km - se poate proba, nu consuma pic de ulei - 1.500 lei Cutie de viteze - placa de presiune, timonerie - schimbate - 250 lei Set de roti de iarna - cumparate in ianuarie 2012 si folosite pana in martie 2012 - 1.000 lei setul. Masina este completa, are talon si cred, inca asigurare, toate actele in regula. Se poate vinde ca atare - 2.900 lei. RESPECT
  8. Am gasit ferodoul smuls de pe suport si intrat sub celalalt l-am deblocat bagand un levier intre prezone si da-i ciocane, numai asa a mers. Multumesc de sugestie si de idee @sergiu2010.
  9. mda, este o supozitie pertineta... o sa incerc cu niste lovituri la bun simt cu ciocanul in timp ce fortez cu un levier in tambur, poate merge asa.
  10. Eeeee, hop si eu: roata spate stanga blocata la Tico...mi-a facut figuri intr-o zi, se bloca daca stateam putin pe loc (fara sa trag frana de mana) si se debloca daca reuseam sa dau putin in spate... opunea rezistenta, dar scapa cu un zgomot usor. In drum spre casa, la o franare usoara, a ramas blocata definitiv si dupa cum am vazut azi, nici nu reusesc sa scot tamburul, zici ca-i sudat de punte. Are cineva o idee cum sa-l scot de acolo?
  11. Salut, Radiatorul din fata pentru AC (cred ca-i condensatorul) pentru Tico ai?
  12. Asa cum spune si titlul, dezmembrez un Ticozaur, NON Euro. Am dat deja cateva repere, sunt disponibile urmatoarele: -haion spate (fara eleron si stergator) -planetare -motor (cu/fara electromotor) -radiator caldura -bara spate -amortizoare -arcuri -electromotor -alternator -carburator -electroventilator -bobina inductie -delcou -ambreiaj complet -carburator -radiator (stare buna) -ceasuri -usi spate complete (fara fete de usi) -usi fara complete (fara fete de usi) -geamuri lateral mici -punte spate cu amortizoare,tamburi frana si arcuri (tamburii uzati, cilindrii de frana si ferodourile ok) -punte fata cu amortizoare,etriere frana,discuri si arcuri (etrierii in stare ok) -directie -pompa frana + servo -cutie viteze cu schimbator -rezervor bogdandecu@yahoo.com 0723.331.773 0758.683.580 0761.289.084 ID messenger - bogdandecu
  13. lampa spate stanga... cum se prezinta? Poza? Pret?
 

×
×
  • Create New...