Jump to content

Yeti

Membru
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Yeti

  1. VAND filtru aer pentru TICO Marca JC PREMIUM Cod B20002PR Pret: 18 Lei. Disponibil in Bucuresti, Sector 3 Trimit si prin Posta Romana.
  2. VAND oglinda exterioara dreapta pentru TICO. Este in stare buna, fara probleme. Pret 30 lei. Disponibila in Bucuresti, Sector 3. Trimit prin posta pentru doritorii din alte localitati. contactati-ma pe email: ciorbadeburtacuardei@gmail.com
  3. Vand set de huse pentru Tico. Sunt dedicate/croite pentru TICO, nu universale. Set complet pentru scaunele fata si bancheta spate. Material de calitate: catifea, captusit cu burete. Stare buna spre foarte buna, nu sunt rupte, tocite, gaurite. Buretii nu sunt “mancati”. Sunt curate (spalate) si nu au mirosuri. in poze sunt motototlite pentru ca au stat impaturite intr-un sac, dar va asigur ca se intind perfect. Husa pentru spatar bancheta spate este pentru versiunea cu semi-tetiere (Tico SX). Husa pentru sezutul banchetei spate nu apare in poza, dar exista si aceea si este OK. Culoarea in reaalitate este ceva mai spre gri - in poze au iesit cam albastre. Pret: 50 lei Disponibile in Sector 3, Bucuresti Trimit si prin posta cu costuri adaugate pentru ambalare si expeditie.
  4. VÂNDUTE Anuntul nu mai este valabil.
  5. Vand capace pentru roti de 12 inch TICO, set 4 bucati Stare: noi, neutilizate Pret: 40 lei setul Tel: 0723200716 (preferabil dup ora 17)
  6. Vand doua jante pentru Tico. Nu sunt lovite/strambe. Prezinta urme de rugina. Au pe ele anvelope de iarna putin uzate, dar sunt vechi. Pret: 25 lei per janta (cu anvelopa pe ea) Tel: 0723200716 (preferabil dupa ora 17)
  7. Vand geam pentru TICO, usa fata stanga, piesa de origine Daewoo, marca HanGlass. Este recuperat de pe o usa avariata, geamul insa nu are nici o problema. Pret: 25 Lei Tel: 0723200716 (preferabil dupa ora 17)
  8. Imi trebuie de la un carburator TICo cele doua piese din poze. Eventual cumpar un carburator intreg.
  9. Vandut. Anuntul nu mai este valabil.
  10. Vand 4 anvelope vara Continental ContiPremiumContact 2 215/55 R18 95H Sunt practic noi, fiind rulate doar 28 km - dungile de vopsea colorate sunt inca vizibile pe calea de rulare. Provin de pe noua mea masina Opel Mokka (varul lui Chevrolet Trax . Le-am inlocuit cu anvelope allseason imediat ce am cumparat masina. De notat ca, fiind anvelope de prima echipare, sunt realizate dupa standarde de calitate mai ridicate decat cele de after market. Asta datorita standardelor impuse de constructorii auto. Pretul de magazin online pentru aceste anvelope porneste de la 700 lei bucata. Pretul meu: 540 lei/buc (2160 lei toate patru). Contact: tel. 0723200716, sau prin mesaj privat pe forum
  11. Vand kit format din 2 becuri xenon si 2 balasturi. Putere electrica: 35W (echivalent bec clasic 55W) Temperatura de culoare: 6000K (alb rece) Compatibil cu formatele de bec clasic H8, H9, H11 Kitul mai contine cabluri si conectori ce asigura o instalare usoara fara a necesita taieri si innadiri de fire electrice. Stare: nou, niciodata instalat/utilizat Pret 89 lei Contact tel. 0723200716 sau prin mesaj privat pe forum Predare personala in Bucuresti. Trimit si in tara, prin curier cu verificare colet.
  12. Vand 4 anvelope 215/60 R16 95H ContiEcoContact5. Punctul forte al acestor anvelope este ca sunt practic noi. Anul fabricatiei este 2015 si au fost rulate numai 60 Km! Inca sunt vizibile dungile colorate pe banda de rulare! Nu au nici un defect. Provin de pe noua mea masina, pe care am incaltat-o cu niste all seazon-uri imediat dupa ce am achizitionat-o. Aceleasi anvelope costa in magazin minim 467 Ron/buc (cel mai mic pret gasit de mine online). Pretul meu este cu ~40% mai mic. La 4 anvelope economisiti ~700 Ron. Daca va intrebati de ce le dau asa ieftin, este pentru ca am incercat sa le dau mai scump si nu le-a vrut nimeni.
  13. Ma intereseaza un suport etrier stanga pentru TICO http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=81120
  14. Nu functioneaza indicatorul de benzina (sta pe zero). Am vrut sa scot "bordu" ca sa masor tensiunile pe acolo, dar nu pot sa-l trag afara din cauza cablului de kilometraj. Cum se deculpeaza cablul respectiv?
  15. Cumpara fise noi. Cele pe care le ai au izolatia imbatranita. Vezi si posturile mele cateva randuri mai sus.
  16. Am rezolvat-o. Era fisa centrala de la aprindere. Avea izolatia imbatranita si "pierdea" scanteia pe unde apuca. N-am putut vedea asta decat seara. Acum am de vanzare un delco si o bobina de inductie, ca taica'miu (masina este a lui, eu nu mai am Tico de 5 ani) s-a grabit sa cumpere piesele respective.
  17. Bobina nu se incalzeste. Secundarul am sa-l masor.
 

×
×
  • Create New...