Jump to content

nera09

Membru
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About nera09

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/20/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rdragomirescu@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1996
  1. Ce parere aveti de uleiul Valvoline Dura Blend 10W40 pentru Cielo din 96? Este un ulei bun, a mai folosit cineva?
  2. Va multumesc pentru raspunsuri. Azi o testez la maxim si voi reveni cu amanunte.
  3. Daca este ok caloriferul sa zicem (nu exista pierderi de antigel) de la ce ar putea atuci sa fie aburul in interior? Si inca ceva pe grilele laterale indiferent de pozitia de dirijare a aerului sufla numai aer rece in timp ce pe mijloc aer caldut.
  4. Nu mai pun diferenta de bani. Masina la exterior este impecabila. La interior bordul este super ok, la scaunul stanga ar cam trebui refacuta pielea. Masina se comporta ok la mers. Anul trecut s-au facut reparatii de 5000 euro , motor cum am mai scris, amortizoare, pompa apa, ulei, pivoti, etc. Numai instalatia de gaz a costat vreo 2000 ron. Daca pornesc aerul conditionat aburul dispare imediat .
  5. Salutare tuturor. Am in teste o saptamana o Leganza CDX an 1999 pe care as dori sa o cumpar. Masina are vreo 300k Km motorul este facut anul trecut la R1 . Are instalatie GPL secventiala marca Mareli. Este masina de la servici. Totul este functional din punct de vedere electric , la motorul as vrea sa-i fac o spalare azi . Probleme ar fi la senzolul clapetei de acceleratie care aprinde martorul motor (sta aprins mereu, mai dispare din cand in cand - am pus scaner ) alte erori nu ar avea. Mai ramane sa fac o diagnosticare tip compresie cilindrii, jocuri directie, etc. Eu am un Cielo din 96 pe care il voi vinde in cazul in care voi cumpara Leganza. Deci ca bani in principiu as face schimb. Acum problema care ma framanta cel mai mult este climatizarea care lasa de dorit, in sensul ca am tot timpul abur in interior, caldura cam la jumatate fata de Cielo - care din punctul asta de vedere sta super ok. In concluzie sta mult mai bine Cielo la acest capitol fata de Leganza ? Merita sa vand Cielo si sa cumpar Leganza asta? Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi .
  6. Sunt de la un prieten care a avut LOGAN si le avea ca piese de schimb. A plecat din tara, a vandut masina si eu le-am primit gratis.
  7. De cateva zile am schimbat injectoarele si am pus injectoare noi de LOGAN care se potrivesc perfect. Masina a pornit dupa operatiunea de schimbare la prima cheie fara probleme iar motorul functioneaza mai uniform. In mers am ceva putere mai mare iar la consum nu stiu cum va fi pentru ca nu am avut un drum mai lung pana acum. Totusi singura diferenta este la pornire care este ceva "mai lunga" fata de injectoarele originale cand masina pornea "la sfert". Masina nu are GPL. Ceva pareri...
  8. Felicitari tuturor. Micuta Mara Elena...
  9. Si pana la urma cum ramane? Le vindem acum cat mai putem sau le putem "aduce" la euro2 cu omologare rar. Nu stie nimeni oare cum sa procedam?
  10. Am cielo din 1996 non euro . Se poate "imbunatati" prin upgrade la 2 sau 3 euro; daca da cam cat ar costa? Sau sa ma pregatesc sa o vand cat inca mai pot lua ceva bani pe ea. Oare pentru masinile non euro vor fi taxe asa de mari incat toti posesorii de astfel de masini vor fi obligati sa le vanda? Eu sunt foarte multumit de masina si-mi pare rau sa ajung in situatia de a o vinde, tin mult la ea si sincer nu stiu ce sa fac asa ca va cer sfatul . Va multumesc mult pentru ajutor .
  11. GM vrea sa cumpere fabrica detinuta de Daewoo la Craiova Oficialii GM au declarat ca doresc sa cumpere fabrica din Craiova detinuta de Daewoo Romania. Afacerea se va incheia cand uzina va intra in posesia Guvernului Roman care negociaza in prezent cu creditorii koreeni cumpararea facilitatii. GM se asteapta ca dealul intre Guvernul Romaniei si coreeni sa se incheie in cateva saptamani. Eric Stevens, seful GM Europa a declarat ca: „Fabrica de la Craiova este foarte importanta pentru noi din perspectiva cresterii productiei pe brandul Chevrolet”. Dupa achizitionarea fabricii de la Craiova GM Europa ar putea produce aici 200 de mii de unitati anual - reprezentand o crestere a capacitatii de productie de 80 de mii de unitati. Surse din interiorul companiei sustin ca GM si-a propus sa produca in Europa Centrala si de Est aproximativ 500 de mii de unitati anual. De fabrica din Craiova s-au mai aratat interesati si alti producator mondiali precum Ford, Renault Romanian si chinzii de la Chery care vor sa se extinda in Europa. Cristina Nechita, purtator de cuvant la Ministerul Industriilor si Comertului a declarat ca: „Toate companiile interesate de fabrica din Craiova au anuntat ca doresc sa inceapa negocierile pentru tranzactionarea fabricii, abia dupa ce va fi preluata de la creditorii coreeni”. Sursa: Hotnews.ro
  12. De ce daca am frana de mana trasa si masina usor in panta dupa ce o eliberez se aude de fiecare data un troznet la roata dreapta state?
  13. Am avut si eu aceeasi problema ; rezolvarea a fost demontarea bordului (ceasurile) si a indicatorului de temperatura, am curatat contactele, montat bordul la loc si de atunci totul este ok. In 90% din cazuri este de vina indicatorul de temperatura, am inteles ca se cam defecteaza. Operatiunea dureaza 30 minute.
  14. ovi_jer, mi-ai mai spus in alt topic ca cielo nu are decat sistem PCV nu si valva dar cu manualul in fata in care scrie ca are (pozele de mai sus) si cu simtomele de smucituri nu stiu ce sa mai cred. De curiozitate vin de la un magazin de piese daewoo si nici ei nu au auzit de valva PCV la cielo ci numai pentru Tico (am si vazut-o). Esti asa bun sa-mi spui ce sa mai verific pentru a scapa de acest of (relanti variabil si smucituri) . Multumesc.
  15. As vrea sa inlocuiesc valva PCV dar nu inteleg chiar nimeni nu poate descrie la Cielo unde este pozitionata si etapele de demontare/montare ? Vreau sa o schimb pentru ca am mers galopant cu smicituri si sunt aproape sigur ca de la PCV este buba.
 

×
×
  • Create New...