Jump to content

MariuZ

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About MariuZ

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/10/1984

Contact Methods

  • MSN
    mariuz666
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    deadbodytheman

Profile Information

  • Location
    Suceava
  • Din
    Suceava
  • Auto
    Tico SL 2000
  1. Trebuie intinsa? Interesant ... am sa vad azi ce pot face ...
  2. Luni dimineatza aterizez intr`un service si va spun exact ce si cum am rezolvat .. poate o sa va foloseasca candva ...
  3. Nishte idei foarte interesante ... mersi frumos!
  4. Eu le tin pe toate la 2.2 si mi se par desumflate. Am in inteles insa ca pe fatza (sau unde e motorul) rotile trebuie sa fi putin mai umflate pentru a tine mashina perfect echilibrata. Sa pun si eu mai mult in ele ? mentionez ca am cauciucurile cam uzate. Nu stiu cati dintre voi ati iesi cu mashina daca ati avea asa nishte cauciucuri...
  5. NU apesi acceleratia cand porneshti? Nici dimineatza cand motorul e rece? A mea nu porneshte fara ... si nici pe contact n`am chef s`o tin prea mult ! Bendixul?
  6. Capace de Tico? Nice. Daca imi caut ce trebuie sa`i zic lu` nenea de la magazin? Dimensiunea jantei? A rotii? Sau ce? Interested!
  7. Nu ti se balangane oglinda retrovizoare ca iesita din minti la denivelari? Vezi daca nu e de pe la oglinda... Sau cum a spus cel de mai sus - sa nu ti se fi slabit vreun surub sau sa nu se fi desprind ceva. In principiu, la mashini intre tabla de deasupra si ce vezi tu ca plafon din mashina e o bucata groasa de material care absoarbe zgomotul, insa cand bati la un Tico se aude toata tabla... nu cred ca acolo e problema ... Mie mi s`a desprins un holshurub de la porcaria care`mi sustine placa aia de la hayon si nu am gasit inca unul la fel. Zilnic scot shurubelnitza si ma chinui sa scap de zgomotul ala ... de zdranganeala...
  8. Service-ul autorizat local e o bataie de joc si nu glumesc. Iti fura tot ce ai prin mashina, inclusiv si ultimul strop de benzina, iar cand mashina asta a mers la service "domnii" de acolo au spus ca asa e ea, ca habar n`au de ce face asa, ca asa a fost ea proiectata, ca nu are nimic, ca e normal si alte texte d`astea. Pe mine nu ma deranjeaza shocul automat, v-am zis... ma chinui s`o tin in viteza ptr ca atunci cand cupleaza la turatia aia aproape se ridica de la sol, dar nu mai stiu pe nimeni care sa pateasca asa ceva, sa urle motorul sub capota. Sa va mai spun si de consum? Astia de la Dacia Service au spus ca ei nu se baga, dar banuiesc ca e ceva electronic si nu se pricep la asa ceva la Tico. Ii si inteleg.
  9. Atunci de ce scartaie numai in viteza? In punctul mort nu scartaie ... si cred ca si la o anumita turatie, dar cum Tico n`are turometru nu pot sa bag mana`n foc. Apropo de asta ... cum pun un turometru? A incercat cineva asa ceva? Mi`a explicat unu` cu fotocelule pe nu stiu ce fulie a motorului... insa e cam complicat ptr ce am eu nevoie.
  10. Shocul ala automat e una din cele mai mari porcarii inventate la o mashina. Ma chinui vreo 5 minute la pornire s`o tin numai in viteza, iar cand apas ambreiajul intoarce lumea capul dupa mine ca la 4000 rpm face ca un Jumbo-Jet.
  11. E vb de intensitate, moshu`, nu de tensiune. Intensitatea (aia care se masoara in amperi) te curenteaza, nu tensiunea! Basic physics!...
  12. Tico e singura mashina la care am patit vreodata asa ceva. De obicei iarna mi se intampla. Faza cu exploziile in benzinarii sunt aberatii! )
  13. Stiu pe unu` care a avut aceeasi treaba la un Matiz pe dreapta fatza si se tot ducea la vulcanizare. Aia ii spuneau ca tot ia gropi cu mashina si`si indoaie janta. O bateau cu ciocanu si tot mergea in fiecare dimineatza sa bage presiune. Pana la urma si`a inlocuit cauciucul si n`a mai avut probleme.
  14. Mersi frumos, am sa incerc asta pana diseara si am sa scriu aici ce am constatat. Mi-am mai amintit ceva : Nu stiu daca va vine sa credeti, dar imi ploua in mashina, la precipitatii cu debit ridicat, ca cele de saptamana trecuta! Apa imi apare la surubul din stanga-jos, cel care sustine bordul, din spatele lui. Aveti vreo idee ce trebuie lipit cu scotch? Vi s`a`ntamplat vreodata sa va scartaie INGROZITOR cureaua de distributie cand e umezeala mare in aer (pe ploaie sau dupa)? Mai ales intr`a 2-a...
  15. Zgomotul dupa oprire vine de la o chestie paralelipipedica in spatele si mai in stanga-sus fatza de filtrul de aer, in dreapta placutei cu seria motorului. Pe ea scrie "LOVATO FEED-BACK ARIA" Shenck : nu e normal, ansamblu soc clapeta de acceleratie functioneaza normal (misca cu mina) ? Unde gasesc asta?
 

×
×
  • Create New...