Jump to content

Mişulică

Membru
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Mişulică

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/24/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mishake0000

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    CIELO SOHC
  1. Masina arata bine. Portiera pe interior arata supeeeeeer. E greu de intretinut dar e super (parerea mea). Ma gandesc ca la cielo al meu (culoare alba) ar merge de minune. Poate ne explici si noua procedura de albire. Ai vopsit fetele de usi?
  2. aceeasi problema o am si eu. nu incalzeste cum trebuie...pe gurile laterale intra aproape rece. si ce am observat, cand mai era cald, ca nici ac nu mai mergea cum trebuie. abia scadea temperatura aerului cu 2-3 grade, undeva in jurul lui 20 grd Celsius. am verificat conductaraia si conducta care pleaca de la compresor e scut...era super rece. Si totusi in interior nu raceste. asta vara a mers perfect, inghetam in masina. acum ca am nevoie de caldura...observ ca nici caldura nu prea baga. am spus si de racire pentru ca ma gandesc ca ajuta la diagnosticare. sa auzim de bine
  3. subscriu. si mie imi suiera ceva, desi nu prea suna a curea.
  4. eu am rezolvat problema clopotelului. in cazul meu lipsea firul de masa de la contactele de la usi. cred ca asa a iesit masina din fabrica, pentru ca nu nu se vedeau semnele unei interventii ulterioare, fir rupt sau ceva. toate erau la locul lor mai putin firul acela de masa. multimita lui Abaram Burel care a deslusit schema releului am stiut ce lipsea, respectiv pinul 3 - DR, de langa pinul lipsa. numaratoarea pinilor, conform analizei celui mai sus amintit este: _ 3 2 1 8 7 6 5
  5. ovi_jer prea insisti cu frana buna sau chiar acceptabila pe cielo. eu personal am fost cu al meu ('96 corean) si am schimbat lichid de frana + verificare sabori etc. totul era ok, desi exista o uzura si pe discuri si in butuci, insa in limitele acceptate. desi am schimbat lichidul de frana nu a aparut nici o modificare in bine la franare. eu am auzit o singura data rotile scrtiind si asta pentru ca aveam geamul deschis si am si virat in momentul ala. in rest...nu cred sa reusesc sa ma duc cu ea taras (nu asta e important, importanta e aderenta bla bla...sa nu va aud). o masina fara ABS si cu frane bune ingheata rotile. mecanul mi-a spus clar ca DOHC - urile au frane mai bune si vad ca voi spuneti ca sunt ca si la espero. socrumeu are espero si intradevar masina aia are frane (desi nu e mai ingijita decat cielo, ba dimpotriva - ma refer la lichid de frana, revizii). oricat imi e mie de draga masina asta trebuie sa spun ca in afara orasului se comporta ca o barca fara frane. zic in afara pentru ca acolo poti merge mai repede si ai nevoie de o franare si o stabilitate mai mare. fftopic: pe undeva spunea cineva ca are doua defecte masina asta. eu zic ca are mai multe, insa in nici un caz consumul urban (cel putin nu in cazul meu---5,8-6 l/100km mi se pare rezonabil). si in incheiere: nu mai faceti afirmatii de oameni super informati. sunt cielo cu discuri pline si sunt multe. nu spun romanesti sau coreene, dar cred ca cele coreene sunt cu discuri pline.
  6. serios? pai tocmai asta spuneam. ca unora dintre noi nu ne merge cea de-a doua combinatie. releul meu e nou, deci nu cred ca e defect.
  7. siliconul e prea definitiv. eu nu am gasit nici o gaura...nu stiu pe unde ar putea intra apa decat pe la cheder (care pare intact, chiar greu de scos)
  8. si eu am o problema cu apa din portbagaj (e vorba de un cielo). nu stiu pe unde intra...chederul pare ok. dubios este ca mocheta este uda sub polita cu boxe. probabil se scurge dar nu stiu de unde. chestia cu verificatul e greu pentru ca acum este mult condens in portbagaj, mai ales pe langa lampa. cred ca solutia la care voi apela este adaugarea de vaselina pe sub cheder. daca are altcineva o solutie mai desteapta sunt interesat sa o aflu.
  9. schimbat bendix 1 mil cu tot cu manopera...rezultat satisfacator -> bun
  10. poate nu e tocmai frumos dar eu rog pe cei cu care stiu mai multe lucruri despre electronica si in special despre masini sa arunce un ochi la schema clopotelului din manualul de cielo si sa imi spuna daca se poate adapta clopotelul sa sune si la deschiderea usilor cu pozitia aprinsa (contact luat). daca are altcineva (dintre cei carora le beepaie cand au pozitiile aprinse) o schema cu toate legaturile il rog sa o posteze ca sa ne dam si noi seama care ar putea fi problema. fftopic: nu stiu de ce nu pot sa atasez schema. poza are 1,5M. este prea mare?
  11. Post 1: pana la urma ati gasit problema? nu de alta dar eu tocmai am cumparat bipaitorul ala si am dat o carca de bani pe el...si nu imi beepaie decat pentru centura nepusa. eu vroiam pentru pozitii, ca asa nu isi justifica banii. e nou nout deci nu cred ca se pune problema vreunui defect. contactele la usi sunt in regula. Post 2: am uitat un amanunt. nu stiu cum e la voi, dar la mine nu se sting luminile (faza lunga / scurta) cand scot cheia din contact (contact luat). asta sa fie cauza? contact blocat? stiu ca sunt ceva bube pe acolo pentru ca nu imi mai porneste casul, dar nu stiu cum e cu luminile. Nu mai posta consecutiv, foloseste butonul Edit!
  12. nu uita sa dai sfoara in tara cand afli ceva. eu vreau si masina si mai vreau sa vad si italia...imi place solutia ta. dar ma gandesc eu acum...chiar nu stiu romanasii care se ocupa de ani de zile cu vanzarea masinilor? sa fie chiar asa hot stirea si tu o afli inca de la incepurile ei? in orice caz...succes si sa ne vedem in italia.
  13. am si eu o prob asemanatoare cu un tank de pe espero. am codul dar nu vrea sa porneasca cu el. eu stiu ca la cielo am pornit, introdus codul, 2 beepuri lungi si gata...a functionat. asta de pe espero nu vrea. exista o alta procedura...combinatie de tasta. am codul care ar trebui sa mearga, conform spuselor proprietarului casului.
  14. consumul nu sare de 10 ?!?! mie nu imi sare de 6,5. nu e gluma sau ceva. i-am facut un consum la drum intins (un drum de mare) incluzand si orasele (bucuresti...constanta)-nu am mers pe autostrada soarelui- si nu a depasit 6,5-7% cu aerul pornit majoritatea timpului. mentionez ca unde s-a putut am circulat cu 130-140...in rest viteza de localitate ca stiti si voi cum e la mare. se poate sa nu traga din cauza consumului? daca e asa nici nu ma mai intereseaza sa repar problema pentru ca nu e deloc o prob
 

×
×
  • Create New...