Jump to content
Sign in to follow this  
mihaidd

Vtm Bucovat - Fras - Ghost Racing Team

Recommended Posts

5 Years Of Passion - Bucovat Hill Climb Event

 

logocursa.jpg

 

Asociatia Clubul Sportiv Ghost Racing Team implineste pe data de 3 Septembrie 2009 5 ani de la infiintare !! Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa organizam pe data de 6 Septembrie 2009 o Viteza in Coasta pe dealul Bucovatului.

 

Circulatia este inchisa intre orele 9:00 si 14:00 cu sprijinul SERVICIULUI JUDETEAN DE POLITIE RUTIERA DOLJ, al INSPECTORATULUI DE JANDARMI JUDETEAN DOLJ si bineinteles cu sprijinul PRIMARIEI COMUNEI BUCOVAT, carora pe aceasta cale le multumim pentru serviabilitatea si onestitatea de care au dat dovada !

 

Un lucru inedit la acest eveniment este prezenta la start a catorva nume sonore din Campionatul National de Raliuri al Romaniei !

O sa fac o prezentare scurta a acestora .

 

Alina Carmina Bunica , o prezenta feminina constanta in CNR s-a nascut pe 26 Ianuarie 1986 in Bucuresti.

 

alinabunica.jpgrtarabarsei09ziua2230.jpg

 

Vicecampioana nationala de karting în 2004, ocupanta locului 3 la Campionatul National de Karting in 2005 si 2006 si participanta la finala Campionatului MONDIAL de Karting Dubai - 2006, Alina Carmina Bunica a decis în 2007 sa isi încerce norocul si in Campionatul de Raliuri al Romaniei, fiind singura femeie inscrisa in competitie. Pioniera intr-un domeniu monopolizat aproape în totalitate de barbati, Alina a urcat pe treapta secundă la clasa debutanti .

A urmat cursurile Scolii de Pilotaj "Titi Aur" si a fost declarata cea mai buna femeie pilot din Romania.

Exista în lume, dar mai ales la noi în tara, o idee preconceputa conform careia femeile nu au aptitudini în stapanirea unei masini. Total fals! Alina a demonstrat asta in CNR si si-a anuntat prezenta la Craiova pe 6 Septembrie cu un Mitsubishi Lancer Evolution 8 !

 

Valentin Porcisteanu , alintat de fani si prieteni "Vallino" s-a nascut pe 25 Noiembrie 1982 in Bucuresti

 

Vallino a debutat in 2003 la Raliul Argesului ca forlighter la volanul unui automobil Dacia berlina iar dupa 5 sezoane in care a concurat cu tractiune fata , in anul 2008 si-a facut debutul pe o masina cu tractiune intregala. Considerat de presa de specialitate si de majoritatea fanilor ca fiind revelatia sezonului in Campionatul National de Raliuri , Vallino ne-a promis un spectacol de zile mari pe coasta Bucovatului unde se va alinia la START cu un Mitsubishi Lancer Evolution VII cu suspensie si gume de macadam. La cum il stim pe Vali ne zboara gandul la drift, voua ?

 

vali.jpgtrs08e.jpg

Masina cu care Vallino va participa la evenimentul "5 Years Of Passion" este de vanzare!! Mai multe detalii puteti sa gasiti pe www.ValiPorcisteanu.ro .

 

Constantin Aur, cunoscut de toata lumea sub numele de "Titi Aur", s-a nascut pe 25 decembrie 1963 la Barlad.

A debutat în Raliul Braşovului, în anul 1986, pe o maşină Dacia 1300. În prezent pilotează o maşină Mitsubishi Lancer Evo 9. A câştigat 51 de raliuri şi a obţinut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 , 2006.

 

36733541.jpgtiti1.jpg

 

Domnul Constantin Aur detine si Scoala de Pilotaj "Titi Aur" (www.TitiAur.ro) , partener al ACS Ghost Racing Team, cativa membrii ai clubului urmand pana in acest moment cursurile acestei scoli de pilotaj.

Masina, un Mitsubishi Lancer Evolution 9 a fost pornita azi 27 August 2009 pentru prima data dupa defectiunea tehnica suferita la Campul Lung Muscel si urmeaza ca in zilele urmatoare sa se faca reglajele pentru coasta de la Bucovat .

O alta noutate este si afilierea ACS Ghost Racing Team la Federatia Romana de Automobilism Sportiv(www.fras.ro) incepand cu luna august 2009 , pe aceasta cale dorim sa le multumim domnilor Ovidiu Mazilu si Victor Dragan pentru sprijinul oferit pana in prezent .

Maine o sa revin cu regulamentul particular al evenimentului , grupele de participare si o harta a traseului .

 

Inscrierile in principiu s-au facut pe baza de invitatii si mai sunt cateva locuri libere, limita de autoturisme admise fiind de 40 . Cei interesati de participare sunt rugati sa ma contacteze pe mail : al3xius@yahoo.com sau la telefon : 0741.081.624 . Mentionez ca inscrierea se va face in functie de locurile disponibile prioritate avand masinile cu roll bar , centuri si scaune conform regulamentului.

 

Taxa de inscriere este de 100 RON, in taxa de participare sunt incluse numerele de concurs.

 

Cronometrarea la acest eveniment se va realiza cu foto celule autorizate si verificate FRAS .

FOARTE IMPORTANT PENTRU PARTICIPANTI : Politia Rutiera va instala filtre pe Strada Stirbei Voda si nu numai pentru a detecta eventualele nereguli de circulatie(masini neinmatriculate, masini fara sisteme de evacuare montate, masini fara lumini) . Pe scurt, rugamintea noastra catre voi , participantii, este sa incercati sa respectati pe cat posibil regulile de circulatie pentru a evita eventuale neplaceri . Incercati sa folositi platforme pentru transportul autoturismelor(o sa incerc sa vorbesc cu cineva pentru un discount) ca sa nu aveti probleme. Oamenii sunt foarte deschisi fata de fenomenul auto dar cu conditia sa se respecte regulile !

 

Le dorim succes tuturor participantilor si speram sa avem un eveniment fara incidente!!

 

vallinojump.jpg111111y.jpgdsc01121jud.jpgtitiaurfotosimcat600x40.jpgrasnov4.jpg

 

Am reusit sa iau legatura cu organizatorii foarte repede si sa imi asigur un loc la amatori (vor fi 40 de masini in total si banuiesc ca locurile pentru amatori au fost foarte putine...)

Eu voi participa cu Cielo la grupa N2 probabil (sau poate H2 pentru ca cielo nu are omologare FIA), dar ca amator evident, nu am roll bar & stuff. Mecanicul mi-a promis ca voi avea cu ce sa particip duminica, doar sa rezolv cu ITP-ul joi sau vineri :(

 

Printre cei care vor fi prezenti duminica se mai numara:

Cristian Dobre (bun prieten) - Seat Leon 1P 1.6 8v evolution :P - la amatori ca si mine, evident

Andronache - "Dode"

Lucian Radut - Ford Escort Cosworth cu care participa in CVCR - neconfirmat

Alex Mirea (alearga pe un Clio foarte suparat in CVCR) - se zvoneste ca vine cu Subaru N14 stage 2 (450CP+) - neconfirmat (nu se stie daca e gata masina pana sambata), abia a iesit vineri din garajul SKN

Daniel Onoriu - momentan este la stadiul de zvon :)

Multi alti piloti din CVCR au fost invitati de cate ACS Ghost Racing Team sa participe duminica...

 

Deci... care veniti sa vedeti un spectacol frumos si sa ma sustineti? > :)

Edited by mihaidd

Share this post


Link to post

Suna interesant. Accesul spectatorilor cum va fi? Ceva organizat sau pe marginea drumului? Exista si alte drumuri de acces sau doar traseul, evident inchis pe durata competitiei?

Share this post


Link to post

Suna foarte interesant, nu ne strangem mai multi poate sa-l sustinem pe colegu'? :)

Ceva detalii de acces?

Share this post


Link to post

Salut

Am atasat harta traseului. Zonele cu verde sunt cele permise pentru spectatori, traseul este cam scurt, are vreo 2km...

Iar ca acces... doar pe traseu, da.

harta.th.jpg

Edited by mihaidd

Share this post


Link to post

Pana la ce ore e permis accesul? Masinile pe unde se pot parca? Cat dureaza toata treaba? Sa stiu cat voi fi blocat acolo.

 

Eu vin cu placere daca imi permite timpul, insa as dori sa stiu detalii complete sa stiu cum imi fac programul. Daca nu se stiu acum, sper ca pe parcurs le vei posta aici.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Eu sunt din Craiova!

Masinile se parcheaza jos, la intrare in Bucovat unde se inchide circulatia, nu vei fi blocat poti pleca oricand doresti. Accesul spectatorilor este permis non-stop pe durata evenimentului din cate stiu eu doar ca daca vi prea tarziu nu mai poti baga masina si trebuie sa o lasi pe marginea drumului(oricum majoriatatea asa le parcheaza deci nu e problema) Intrarea este libera si se sta pe marginea traseului in zonele permise de organizatori.

Sper sa am dreptate dar asa a fost la fiecare vtm.

Eu unul sunt prezent ca intotdeauna. Bafta concurentilor si sa speram la vreme frumoasa!!!

Edited by Robert_MNW

Share this post


Link to post

Circulatia se inchide la ora 8. La 8:30 este sedinta tehnica iar la 08:40 incepe prima urcare, de antrenament.

Deci cei care vin la Bucovat la acest eveniment vor trebui sa urce inainte de 8:30 sau in pauzele ce vor urma.

Sa speram ca vom avea parte de vreme buna... desi nu prea cred :) ... luati-va umbrelele si pelerinele :(

Seara buna!

Edited by mihaidd

Share this post


Link to post

S-ar putea să fie vreme bună, în ciuda meteor-ologilor. Cel puţin azi a fost căldură mare în Craiova.

Vreme bună vă urez şi eu, din păcate e primul Vtm de la Bucovăţ, din ultimul timp, pe care-l ratez.

Share this post


Link to post

Impresii/"compresii"?

Am văzut echipa tehnică, probabil, a lui Titi Aur (autocar/platformă) pe undeva prin zona Lunca Corbului (pe sensul de mers dinspre Craiova spre Piteşti), azi pe la 4. A participat şi el?

Share this post


Link to post

Da! A fost frumos. S-a dat si Titi Aur.

Share this post


Link to post

Din pacate din motive vestimentare nu am mai ajuns. Am plecat la Rosiori sambata cu 2 perechi de bermude si 3 tricouri.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...