FLEX Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Edit1(Shenck): Au fost prezenti: Sprite, Zeu+, Shenck+,Lucman, Flex, Alx, Flex, Brusli, El_Pibe, Dan, Dan_m+, Soran, Maharu. Intilnire cu intimplari ... si plina de invataminte pentru mine, cel putin ... DE ACUM INAINTE O SA VIN LA INTILNIRI CU TRUSA COMPLETA DE SCULE, FIINDCA E NEVOIE ... Personajul principal a fost zalmoxis, al carui motor facea ca Highlander, respectiv era inconjurat de o aura de arcuri electrice ... asa ceva n-am vazut in viata mea ... schimbat fise, schimbat capac delco (pentru asta a aparut un Tico de la Asistenta Tehnica 24h), pus fise de la al meu ... canci! tot discoteca era pe motorul zeului ... supranatural de-a dreptul! Gashca s-a spart relativ devreme, ca era tare inegurat zeul ... PS: Cum vin astia de la A.T. la interventii fara sa aiba sculele necesare la ei? nu tu bec, nu tu surubelnita buna, nu tu chei ... jenibil, pe cuvintul meu; noroc cu trusa mea (redusa) de scule, in care se gasea surubelnita cu tija scurta, fiindca altfel nu se putea face nimic ... de-asta zic sa vin cu trusa completa la intilniri, o sa-mi iau si bec sa nu mai lucram pe chioreala ... PPS: Foarte frumos portbagajul lui brusli, chiar arata civilizat ... otzel zincat, se potriveste perfect ... excelent si la un pret bun ... din pacate, nu a avut nimeni o inelara de 13 sa stringa bine niste suruburi ... Link to comment
Recommended Posts