Jump to content
Sign in to follow this  
mad_voly

Service-uri Gpl

Recommended Posts

salutare! va rog ajutati-ma cu cateva adrese de service-uri gpl unde v-ati rezolvat toate problemele aparute. dar sa fie bune , pt ca service-uri mai stiu si eu dar m-am lasat pagubas... multumesc

Share this post


Link to post

din ce oras?

Share this post


Link to post

aoleu, scuze. Din Bucuresti

Share this post


Link to post

Baga si la profil ca sa stim si noi. Te intereseaza un service pentru instalatia de gpl sau pentru motoare cu instalatie de gpl?

Pentru instalatii, Eugen si fiul, in Damaroaia, sau Turom Autogas, pe splai, de la vitan spre unirii pe partea dreapta.

Share this post


Link to post

eu mi-am pus instalatia de gaz pe un cielo din 96 exact la Eugen si fiul si pot sa spun ca nu sunt deloc multumit. In primul rand imediat ce am pornit motorul si am mers cativa km, mi s-a aprins beculetul galben " check engine" si mi-a crescut turatia la 2000 sau mi se opreste motorul cand pun frana. Toate astea se intampla numai pe gaz. innebunesc. instalatia mi-am pus-o in nov 2005. mentionez ca am schimbat IACul, senzorul de clapeta sau de acceleratie.Normal am fost imediat la EUGEN SI FIUL si cei de acolo au tot dat vina pe masina ca are ceva bulit, ca nu e de la gaz...DAR DE LA CE NAIBA SA FIE...CA DE LUNI AM MERS MAI MULT PE BENZINA SI DE OMOLOGAT NICI ATAT. NU am avut curajul sa o omologhez inca. DEci mai dati-mi idei de service-uri sau poate vreo idee legata de problema mea. multumesc

Share this post


Link to post

haideti frati de forum, ajutati-ma cu adrese!

Share this post


Link to post

1. mad_voly gasesti la urmatorul link o gramada de serviceuri GPL autorizate pentru Bucuresti, cu adrese, telefoane, tot. Ai optiunea sa alegi unul care iti place:

 

http://www.rarom.ro/gpl_bucuresti.html

 

2. Am o curiozitate cat ai platit pe instalatia GPL si ce tip este?

 

3.Ai eu mi-am pus instalatie GPL sar la un atelier in TM, si sunt foarte multumit.

Poze/detalii gasesti aici (click).

Edited by sorin77

Share this post


Link to post

Eu am instalatie landi cred, am platit cam 300 de euro. Am ca si tine un cielo cu injectie multipunct fara sonda Lambda, non euro. Vroiam sa te intreb nu ai probleme cand mergi pe gaz, pt ca la mine imi ramane turata la 2000 cu becul acela galben aprins ("check engine''), mi se opreste cand pun frana, etc, imi face numai figuri. EU nu am emulator, nu stiu de ce o fi de la asta. De altfel din cauza problemelor de mai sus, am pus si acest topic referitor la serviceuri

Share this post


Link to post

Mad_voly exita un topic special pt probleme pe GPL GPL pt. Espero,Cielo,Nubira,Leganza Optiuni Notare (click aici)

 

Faptul ca nu ai emulator nu cred ca e chiar o problema daca instalatia a fost montata corect.

In loc de emulator merge pus si un releu, dar ala trebuie montat corect, altfel o sa ti se aprinda intradevar martorul check engine.

 

Din cate am mai citit aici pe forum la www.Majore.ro in Bucuresti au ceva baieti mai priceputi. Poate le faci o vizita. Mie imi face impresia ca tipii care ti-au pus instalatia nu sunt prea profi.

 

Iti recomand sa il intrebi mai multe detalii pe Ovi_jer, eventual daca ai drum pe la VL, sa ii faci o vizita si ii da el de cap la problema ta.

Oricum trebuie sa mergi la un atelier care intradevar sa se priceapa la Cielo si sa fie in stare sa iti monteze un scaner sa iti faca o diagnosticare corecta.

 

Eu nu am nici un fel de probleme cu instalatia mea de GPL. E drept ca in prima saptamana nu a fost reglata corespunzator mi-a mancat cam mult si cand puneam frana violenta dadea sa moara motorul numai pe GPL. Eheee dar toate s-a rezolvat din reglaj pe analizor de gaze.

Acum merge de rupe si nu am probleme cu care sa ma plang.

Share this post


Link to post

Eu mi-am rezolvat toate problemele cu instalatia (de fabrica, deci in garantie) la serviceul care imi face si garantia. Da-mi un PM si iti spun ce si cum, ca sa nu fiu acuzat ca fac reclama. Baietii sunt profi si eu sunt super multumit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...