Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Vinatoarea de detectoare a inceput !!!

Recommended Posts

Da, desigur. Pe forumul Autoshow povestea cineva cum s-a certat cu ei din cauza unui modem extern pus pe bord. Algoritmul poliţiştilor este "e mic, are becuri colorate şi fire, deci e detector de radar" :) .

Pacat ca n-a avut cine sa filmeze faza asta, ca facea incojurul lumii. Oricum, pentru asa ceva cred ca as fi in stare sa ma judec cu ei pana in panzele albe...  <img src= "> :twisted: :twisted:

Share this post


Link to post

Cred ca necajim degeaba . La nevoie scot baietii o ordonanta (de urgenta daca e cazul ) si rezolva orice tentativa de suntare a sa-i zicem legii . Sau modifica normele de aplicare , sau scot niste instructiuni sau dispozitii interne sau ... oricine a avut mult de lucru cu birocratia stie de ce sunt in stare !!

Nu avem sanse in lupta asta si nici macar nu cred ca de vina sunt de data asta baronii . Mai vorbim dupa ce castiga ai nostrii !!

Share this post


Link to post

Si pe mine m-a oprit sa ma caute de (cuvant_frumos_dar_in_context_dadea_urat). Fericirea e ca in ziua aia mi l-a cerut un coleg de la munca ca altfel dadusem degeaba 4.2mil lei.

 

Am mai descoperit o chestie: e mai bine fara el. Merg linistit cu pana in 30 peste limita legala in coloana. Mai vezi si masinile altora, consumi mult mai putina benzina ... etc. Prin localitati e cam plictisitor cu 58km/h.

 

In concluzie l-am maritat pretenarului de la munca. Pe el oricum il alearga grupa mare si cam avea nevoie de el.

 

Whatch This! There are side-effects! Cel mai important este ca dupa ce te-ai obisnuit ca beep-aie prostioara nu te mai uiti printre copaci si dupa colturi sa-i vezi pe "pardailani". Pur si simplu nu-i mai vezi. De cateva ori dupa aia m-au surprins; noroc ca in Bucuresti peste 60 niciodata, parca si picioru s-a format asa pe pedala. Si nici n-am primit nici un avertisment acasa! Sau le-or fi trimis la compania de leasing sa faca aia colectie! :lol:

(ar trebui sa trimita utilizatorului nu titularului, nu?)

Share this post


Link to post
Am mai descoperit o chestie: e mai bine fara el. Merg linistit cu pana in 30 peste limita legala in coloana. Mai vezi si masinile altora, consumi mult mai putina benzina ... etc.  

 

asteptam sa ajungeti la aceasta concluzie :D

Share this post


Link to post
Imi cer scuze in public lui Vaxxi pentru ceea ce am facut si incerc sa ma abtin de-acum incolo ! 1 pentru exprimare, 1 pentru calomnie 10 pentru adevar.Imi pare rau de ce-am spus, dar asta este parerea mea personala si nu mi-o schimb pana la urmatoarea schimbare de lege. Poate se va intampla in asa fel incat sa iasa vreo altercatie in care sa si-o ia in freza vreun politai dintr-asta cu prea mult zel in el de a "aplica legea" si se vor gandi totusi ca din prea mult zel dint-asta se poate ajunge la altercatii cu victime. Citeam intr-o carte (Dan Grigorescu-Marile Canioane) despre o greva a soferilor din SUA din timpul crizei petrolului. Le fusese impusa o scadere a vitezei maxime pe sosele. Din aceasta scadere rezulta (in urma timpului crescut dintre primire si predare a marfurilor) ca veniturile lor scadeau cu 1/4 din normal. S-a ajuns atat de departe incat un om a fost ucis. Si la noi se va ajunge oare la fel? Pentru ce atata zel?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...