mike.omega Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 La dacia aceea liberta sunt stopurile intregi? Daca da, vb cu propietaru ca poate il ajut sa scape de ele, dar numai sa fie in stare ok! neciobite sau decolorate!!! Un fiat din acela stiu si prin CT, intr-o stare ceva mai buna insa! Link to comment
Florinut Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Stie cineva a cui este gunoiul asta B-16-VBD de langa Orange Shop din Galati? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Sa nu fie chiar furat... La politie ai incercat? Link to comment
Florinut Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Zmeule, sa ma duc la politie si sa reclam ca ce? Si apoi sta acolo de mai bine de un an si jumatate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Masina suspecta pe care nu o revendica nimeni. Asa a fost si la noi si s-a dovedit a fi furata. Link to comment
laurentziu83 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) Mie imi fac cu ochiul unele piese... iar cielo-ul ala e koreean. P.S: a disparut VJZ-ul, cred ca cineva citeste forumul. Edited March 7, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Florinut Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 (edited) In afara de noi? Oare cine, ma tot intreb. O alta bijuterie de familie in spatele complexului Potcoava de Aur! Edited March 9, 2006 by Florinut Link to comment
laurentziu83 Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 (edited) Am o intrebare. Sa zicem ca sesizez autoritatile in legatura cu vreun harb. Autoritatile vin, fac somatii, etc, apoi, daca nu-l revendica nimeni, il ridica si il duc undeva. am vreo sansa ca sa pot sa cumpar respectivul harb? Cu vreo 3 milioane as iesi foarte bine, eventual iau tot ce-mi trebuie de pe ea, restul la REMAT. Intreb deoarece aseara am pus ochii pe o lada ca a mea abandonata (tot pe o straduta langa Regiment 11 Siret, a ajuns scrapyard strada asta) si putin mai lipsea sa ma duc pana sus sa-mi iau cheile de 10 ca sa-mi iau cilindrul ce-mi trebuie. Dar nici sa ma trezesc cu vreo lanterna a politiei pe mine nu vreau. De asta intreb, ca m-ar durea sufletul sa intre pe gura topitoriei piese ce se pot reconditiona si apoi sa valoreze o groaza de bani (pompa ambreiaj, frana, etrieri, jante, componente motor, geamuri, elemente de interior in stare buna etc, etc), si pe care eu ar trebui sa le cumpar de noi cu pretul aferent. Edited March 12, 2006 by laurentziu83 Link to comment
adostar Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 @laurentziu83. mai bine cauta proprietarul. poate te intelegi cu el. Link to comment
gigi-kent Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Daca masina are numere inseamna ca nu e radiata deci proprietarul plateste impozit pentru ea si din punctul asta de vedere nu prea are nimeni cum sa o salte pt ca n-ar fi legal.Si din punctul asta de vedere daca omul plateste impozit poate sa dea primaria sau adp-ul in judecata pt ca i-a ridicat relicva. @Laurentiu.Mai este cielo-ul hatchback negru cu numar de leasing expirat in colt la Thundernet? Daca mai este fa-i o poza ca ala s-ar putea sa fie furat. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Cielo cu numar de leasing? E sigur ceva dubios la mijloc. Pentru Cielo parca nu s-au platit niciodata taxe vamale. Link to comment
laurentziu83 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Da, e un Cielo negru koreea cred (semnalizari rotunde) cu numar de leasing ce n-a mai fost miscat de multa vreme. Cielo-ul ala cred ca a fost adus din afara, inmatriculat in Ro cu astfel de numere (nu se putea permanente cred) si, apoi cand au expirat numerele nu s-a mai putut circula cu ea. Totusi a fost inmatriculata legal, numere nu se dau pe ochi frumosi. Alex: da, dar la mazepa 2 unde o sa stau colcaie de harburi, ai vazut si din poze, si pot sa-ti zic ca mai aveam 2 de pozat pe zona aia, din care o dacie din 1900 toamna abandonata frumos pe spatiul verde de la intrarea din bloc, la 10 metri de orice drum. Edited March 16, 2006 by laurentziu83 Link to comment
laurentziu83 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Uite si masina. Numarul se pare ca a expirat in aprilie 2004. Ciudat e ca masina nu pare sa se fi murdarit, sau o fi de la zona in care sta? Arata foarte bine, doar ca e abandonata. Edited March 16, 2006 by laurentziu83 Link to comment
VECTOR Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 esti sigar ca e abandonata??? e mai curat decat a fost vreodata matizul meu . cred ca ar trebui sa-l mai spal si eu pana nu apar aici poze cu el. Link to comment
mike.omega Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Vezi presiunea si stratul de praf de pe cauciucuri Am mai vazut din astea, cu numere de leasing si abandonate. Daca nu ma insel era o perioada cand iti dadea nr din asta ca sa platesti taxele masinii(de la intrarea/inscrierea in tara) Link to comment
adostar Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 @laurentziu83. am vazut acum 2 sapt. daca nu ma insel, o persoana care o curata de zapada. Link to comment
gigi-kent Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Intr-adevar am vazut ca e ingrijita dar totusi nemiscata.Ciudat. Am avut impresia ca e hatchback da e normala Link to comment
Florinut Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Chiar ca "cineva" citeste forumul. A disparut si VIV-ul rosu din postul #32, fiind acum al doilea caz de disparitie, primul fiind VJZ-ul din postul #16. Link to comment
Recommended Posts