exemplu Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 se pare ca imi trebuie cutiea de viteze ..cica este mai ieftia una sh decat sa o repar pe asta ... astept comentarii Link to comment
AAdorjan Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Ia incearca aici: http://www.autodaewoo.ro/dezmembrari.php Sau ia legatura cu userul Nicu Barbu. Pretul la una sh este 400ron. Ps: Ti s-a "defectat" cutia? Link to comment
exemplu Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 (edited) cica da ..de fapt am fost astazi si mi-au zis ca s-ar putea sa fie un anume rulment si ca nu ar fi cazul de schimbat intreaga cutie... si mai rau ...(mai bine de fapt..dar fac haz de necaz) ..mi-a zis unul azi ca poate fi simpli rulmenti de la roata stanga..cand eu i-am schimbat pe cei din dreapta ..ii schimb maine si vad ce si cum ... Edited February 21, 2006 by exemplu Link to comment
piese daewoo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 daca vrei cutie am eu 2 pret 3 mil pe bukata 0741 230 711 Link to comment
Recommended Posts