Jump to content

Inlocuire Cheder

Recommended Posts

Mi-am cumparat un cheder nou pt geamul stanga fata la tico, ca cel vechi se facuse praf. Pentru a-l inlocui trebuie dat jos geamul sau cum se procedeaza? A mai efectuat cineva operatiunea sa-mi explice si mie pe indelete?

Multumiri anticipate.

@ticodriver; Spune-mi si mie te rog ceea ce ai cumparat tu ( cheder geam stanga) include si garnitura de geam ( cea cu probleme din poză) sau e simplă, fara garnitura?post-2247-1137783670_thumb.jpg

Edited by gelumitu

Din pacate nu vad din poza unde ar fi problema :( - daca e problema unde e liniuta alba in poza, include ce am cumparat eu si aia ; Include oricum si marginile exterioare - in schimb, nu are chestiile alea din plastic care se prind pe orizontala de usa (din interior si exterior); practic e o garnitura mare care are si cauciucul moale din interior si pe cel tare din exterior - ca nu stiu cum s-or chema astea. Pretul ei a fost 24 RON la magazinul de la Apaca.

Interesant e ca, m-am uitat azi la ea si e un mare dreptunghi unita - nu am reusit sa ma prind exact cum se prinde si nu am mai stat sa dau jos fata de usa - nu stiu exact unde va veni latura de jos a dreptunghiului, dar cred ca fara dat jos geamul nu scap. :wallbanger:

Edited by ticodriver

Postez consecutiv pt ca nu mai am optiunea de modificare. Am vazut acum dupa ce m-am uitat mai atent - vanzatoarea de la magazinul de la Apaca, mi-a dat cheder de usa, nu de geam, de aceea mi se parea ciudata forma lui. Sper ca daca il duc luni mi-l schimba, desi am desigilat pachetul :-W