ticodriver Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Mi-am cumparat un cheder nou pt geamul stanga fata la tico, ca cel vechi se facuse praf. Pentru a-l inlocui trebuie dat jos geamul sau cum se procedeaza? A mai efectuat cineva operatiunea sa-mi explice si mie pe indelete? Multumiri anticipate. Link to comment
ticolino Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 pai: din cate imi dau seama, geamul intra complet in portiera, asa ca nu vad de ce l-ai scoate. cred ca ai putea sa incerci sa-l dai jos pe cel vechi, si vezi cum "iese". Link to comment
ticodriver Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 Chederul e complet, adica include si partea aia care vine in usa pana la macara, de aceea intrebam; totusi cred ca il pacalesc fara sa dau jos geamul - vad maine ce si cum exact. Link to comment
gelumitu Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) @ticodriver; Spune-mi si mie te rog ceea ce ai cumparat tu ( cheder geam stanga) include si garnitura de geam ( cea cu probleme din poză) sau e simplă, fara garnitura? Edited January 20, 2006 by gelumitu Link to comment
ticodriver Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 (edited) Din pacate nu vad din poza unde ar fi problema - daca e problema unde e liniuta alba in poza, include ce am cumparat eu si aia ; Include oricum si marginile exterioare - in schimb, nu are chestiile alea din plastic care se prind pe orizontala de usa (din interior si exterior); practic e o garnitura mare care are si cauciucul moale din interior si pe cel tare din exterior - ca nu stiu cum s-or chema astea. Pretul ei a fost 24 RON la magazinul de la Apaca. Interesant e ca, m-am uitat azi la ea si e un mare dreptunghi unita - nu am reusit sa ma prind exact cum se prinde si nu am mai stat sa dau jos fata de usa - nu stiu exact unde va veni latura de jos a dreptunghiului, dar cred ca fara dat jos geamul nu scap. Edited January 21, 2006 by ticodriver Link to comment
ticodriver Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Postez consecutiv pt ca nu mai am optiunea de modificare. Am vazut acum dupa ce m-am uitat mai atent - vanzatoarea de la magazinul de la Apaca, mi-a dat cheder de usa, nu de geam, de aceea mi se parea ciudata forma lui. Sper ca daca il duc luni mi-l schimba, desi am desigilat pachetul Link to comment
Recommended Posts