Jump to content

Recommended Posts

Propun ca toti cei care au postat un topic nou la Probleme Tehnice CNE sa spuna si cum s-a rezolvat problema care au avut-o...chiar daca o rezolva dupa 2,3 luni.Pt. ca am observat niste chestii interesante care se dezbat si este bine de stiut si rezolvarea lor, poate vreun membru se va mai lovi in viitor de aceasta chestiune.

P.S. :P ana la urma ideea constructiva a acestui forum este sa acumulam informatii noi in privinta problemelor de care ne-am putea lovi in timp si sa stim si de unde sa apucam rezolvarea problemei respective.

Sper ca nu v-am plictisit...

Share this post


Link to post

Propunerea mi se pare buna, doar daca discutam vrem sa stim si daca am fost de ajutor. :D

Share this post


Link to post

Gasesc acest forum mai mult decat constructiv.Am rezolvat aici cel putin 2-3 probleme majore.Am primit sfaturi bune din partea tuturor.Va multumesc ca existati si intru in fiecare zii cu o placere deosebita aici. :veneratie:

Share this post


Link to post

Fratilor, ce sa zic? am aflat acu doua zile ca exista forumul asta, si deja multumesc celor care l-au creat ca exista...eu de abia am intrat in clubul Daewoo, mi-am luat un Cielo din 96 acum cateva luni, si pe forumul asta am primit explicatii la multe probleme pe care mi le-am pus, mai ales ca inainte nu am pus mana decat pe Dacie... si nici acolo nu ma prea bagam la mecanica, era tata tartorul... va multumesc pentru tot1 si continuati sa postati 9probleme mai ales, ca vad ca raspunsuri au de unde sa vina!) aveti grija cum conduceti!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...