nrares Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) Nu e super router, e un simplu Access Point pus la geam. Router-ul e inaintea lui si nu e WiFi. Edited August 16, 2006 by nrares Link to comment
luck33ro Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 sorry deci am inteles acum...AP e asa de tare pe langa un router atunci? Link to comment
VAXXi Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Access_point Adica e tot una. Bine, ca exista si AP-uri cu antene externe, amplificate, e alta mancare de peste (puterea lor de transmisie nu se compara cu cea a unui ruter "casnic", cu antena cat o bricheta). Link to comment
Moshu Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Se poate pune o "antena de castig" externa, si se imbunatateste vizibil. Al meu router cu AP este Zyxel, bate pana la 50 m. In casa cel putin am signal strenght "excellent" peste tot, cu antene lui originala. Link to comment
laurentziu83 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Sa ma anunti cand iti iei de 500 de metri. > Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Cu un access point pe bloc la mine cred ca o rezolvam Link to comment
Recommended Posts