Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Emisiuni Auto la TV ?!

Recommended Posts

Ce parere veti voi despre emisiunile auto de la Tv ?.....ca eu unul simt ca-mi pierd mintile !!! M-am saturat de prezentarile de masini facute la comanda importatorilor care se repeta la nesfirsit in dorinta "producatorilor" de a scoate bani cu lopata si cu orice pret .

E adevarat ca e mai simplu pentru ei sa preia niste clipuri gata facute sa umple cele max 30min(cu reclame cu tot) de emisiune spre disperarea telespectatorilor initiati . Ei bine ce lipseste ? Prin comparatie cu ce se poate vedea pe VOX (A-M und S) sau pe M6 (Turbo) sau ceva emisiuni de la Polaci , ce vedem pe la noi (cu mici exceptii) sint glume proaste .

Lipsesc reportajele interne despre orice fel teste cauciucuri , uleiuri , benzine si tot ce se poate testa , teste auto prin comparatie(gen AMS) . Daca ar fi totushi sa fac un clasament :

1.Autoclub TVR (teste obiective dar prea scurta)

2.Roata de rezerva Antena 1(mai greseste si face emisiuni satisfacatoare)

3.AutoRun Tele7abc (emisiune in salturi buna ca structura dar facuta de-un "badaran pe ciclu")

4.ProMotor ProTv (subtzire si lunga ca prezentatoarea)

5.Motor Prima (adormitoare)

6.AutoMondial (bilbiita si ciudata ca si Mishu'el )

7.LaLimitaB1Tv(buna din cind in cind)

Si oare dece se simte la aproape toti mirosul de pupin***-isti .

Cam asta ar fi...restul de la voi...

Share this post


Link to post

De departe cea mai completa/adevarata/tare/nepartinitoare/profesionista emisiune auto mi se pare Top Gear de la BBC. Am strans deja peste 1.6GB de emisiuni, stiu ca si Vaxxi are o groaza. Ce mai, sunt profesionisti! Si-au facut inclusiv pista de teste!!!

 

Cat despre ale noastre:

 

- AutoClub (TVR1, acum TVR2, ca o tot muta, ba era sambata pe1, ba luni seara pe 2, acum e vineri seara pe 2...): faina si emisiunea, si prezentatoarea (stie chiar sa vorbeasca cu intonatie!!! Si nu arata nici rau!), au fost primii care i-au dat in cap Solenzei!

- Restul... Subtiri...

 

Parerea mea...

Share this post


Link to post

Nu prea le mai urmaresc, pt ca m-am saturat sa vad numai teste cu masini pe care cel mai probabil ca nu mi le voi putea permite vreodata.

N-am nimic impotriva masinilor alea, imi plac... dar mi-ar place sa mai vad si cite o Dacie, un Cielo sau niste masini ceva mai abordabile puse la teste sau comparatii cu alte modele similare. Sau ceva emisiuni de prezentare a unor modele retro... mi-ar place despre Trabant si broscutza. Sau despre Fiat-ul lui Flex :)

Ati vazut pe undeva vreo prezentare despre Kalos? Cind o fi sa-mi vind Matizul... una d-aia as vrea... hatchback.

kalos.jpg

Share this post


Link to post

Kalos a avut o prezentare pe Prima cred, acum vreo 3-4 luni.

Share this post


Link to post

da de "A car is born" made by Dicovery ce ziceti? Eu zic ca e super cu isi face ala o masina asa cum faceam eu avioane nemtesti pe vremea lu' Ceasca.

PS si acuma le am pe biblioteca si-mi pica-n sfecla cind fac curat

Share this post


Link to post

Da boss, dar pe linga A car is born mai e si A chopper is birn si alte dementze din-astea. Tipu ala e dement, si ce modele scoate... :oops:

Share this post


Link to post

da de "A car is born" made by Dicovery ce ziceti? Eu zic ca e super cu isi face ala o masina asa cum faceam eu avioane nemtesti pe vremea lu' Ceasca.

PS si acuma le am pe biblioteca si-mi pica-n sfecla cind fac curat

Share this post


Link to post

ala este mecanic adevarat! stie sa faca cu schema in mina tot de la pix la racheta nucleara! mi-a placut mult speed-buggy-ul pe care l-a asamblat. Oricum l-am mai urmarit pe gagiu si la alte emisiuni cind testa diferite modele mai vechi de masini, sau cind reconditiona diverse rable. L-am gasit cu adevarat fascinant. ARE ARTA!!

 

Ps nu prea se compara cu, ***** aia "mica" chihuleasca

Share this post


Link to post

Si eu subscriu pentru Discovery si pentru emisiunile tipului ala. Chiar ca nu se compara cu nici o emisiune de pe la noi. Te uiti ca prostu cum isi alege ala toate piesele pentru ceea ce vrea sa creeze si la faptul ca pt orice operatie are sculele potrivite, adica nu apeleaza la patent pe post de ciocan sau la strans suruburi sau nu tine cu mana vreo tabla sau piesa la care lucreaza Vezi la sfarsit ca la masina aia a fost pus suflet la strangerea fiecarui surub (nu faze de genul:"las ca merge fara saiba") si dupa ceea te uiti la Dacia din parcare la care au uitat din fabrica sa-i puna cate vreun surub pe la punte (nu-i de ras, am patit-o chiar la masina lui taica-miu  <img src= "> ), ploua in ea ca n-a fost etansata, nu se inchide bine vreo usa etc, etc. Atunci iti spui..., dar nu am voie cu cuvinte obscene, va las pe voi.

Bine ca exista Discovery, ca altfel nu as mai avea la ce sa ma uit. Vin si eu acasa la o luna si atunci stau si frec telecomanda dintr-o parte in alta si tot aici ma opresc. Eventual pe Atomic sau MTV, in rest, numai oale de vanzare, castigi bani la telefon, politica epilatoare-minune de vanzare si PUBLICITATE. M-am obisnuit sa vad filmele pe comp si nu mai suport sa le vad intrerupte de reclame. :X

Share this post


Link to post

in afara de Discovery nu prea ma mai uit la nici un program din ro..nu ma mai pasioneaza sincer..si cu emisiunile despre masini (guys you suck hard) la pro tv pareri de la "profesionisti" cel mai elocvent exemplu fiind dacia logan (inca nu stiu adevarul exact da' mi-am facut o impresie)..prezentata ca fiind masina perfecta..capabila sa mearga pe orice fel de drum, in orice fel de conditii ("dapaseste orice masina din clasa ei la toate capitolele) , care lasa cielo-u la distanta sa curete urmele de pe asfalt si chestii din astea...mai da-o draq ca pana acuma nu am vazut masina perfectamai ales dacia... nu mi se pare prea corect...da' vb aia unde se sare cu banu hop si noi :( pro tv rulezzz

Share this post


Link to post

Dar de aia de la MTV ce spuneti? Peep Ride parca ii spune, cand un negru ia o rabla a cuiva si face o capodopera "tunnata" rau si in care mai baga de 2-3 ori mai multi bani decat face. Am vazut o emisiune cu o honda accent, cu o broscuta si parca inca vreo doua.

AIA CHIAR FAC MINUNI! :twisted:

Share this post


Link to post

Emisiunile auto de pe tv sunt o alta forma de reclama mascata si de multe ori mincinoasa, ele sunt facute pentru producatori. In general sunt emisiuni XXL care pot fi transmise la alte ore. Pe Discovery se fac emisiuni pentru telespectatori, acolo n-au loc cei care n-au pus mina vreodata pe o cheie sau care au penaj pe spate. Diferentza dintre ele evidentiaza respectul acordat celor care le privesc. In prima categorie pot fi introduse si revistele auto. Bineinteles, intotdeauna pot exista exceptii. Din acest motiv au aparut forumurile auto, ca locuri in care se pot afla lucrurile care ii intereseaza pe automobilisti si unde informatia este credibila pentru ca nu este afectata de comercial.

Share this post


Link to post

Nu stiu daca e ok, nu as vrea sa se considere reclama ... a aparut sau mai bine zis a reaparut o emisiune auto pe prima. Asta e cool ca si asa nu prea mai erau emisiuni auto simbata. Emisiunea mi s-a parut cam suflata, dar deh era prima editie. Noua idee cu care vine: cica ai forum, intri pe forum si spui ce nu ti-a placut, eventual ce vrei sa vezi. A si poti sa vezi si emisiunea inregistrata. Ideea pare faina dar emisiunea a fost cam slaba. E aici

Share this post


Link to post
E aici

E marfa!

 

"The image “http://www.autoforumtv.ro/main.php?rez=1” cannot be displayed, because it contains errors."

 

=))

 

 

 

 

In alta ordine de idei... bine ai revenit... nu te-am mai vazut de foarte demult!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...