Jump to content

Recommended Posts

intrebare : merge pus pe blocul de opel de 2l chiulasa de 16v de espero?

 

deoarece as vrea sa-mi cumpar un espero 1.5 16v, si am si un motor de calibra 2000cmc 8v, 115cp, complet, cu tot cu electronica, si sa-i pun chiulasa de espero

 

instalatia electrica ar merge aceeasi?

oricum, sunt sigur ca l-as comprima..nu stiu cat, dar l-as comprima; in principiu injectoarele ar trebuie sa asigure debitul de benzina, iar instalatia electrica ar trebui sa se potriveasca

 

in cazul in care nu merge si vreau sa pun motorul de opel, instalatia electrica si calculatorul pot ramane aceleasi? sau trebuie sa le schimb? sau nu se potriveste doar ECU, ramane instalatia si pun Ecu de opel cu instalatie de espero?

Share this post


Link to post

Nu cred că se potriveşte chiulasa de pe Opel pe Daewoo şi nici căblăraia. Ori schimbi totul, ori nimic. Cablajul se schimbă relativ uşor de către un electrician cât de cât meseriaş.

Share this post


Link to post

Pune motorul de opel dar cu galeria de admisie de espero si aceasi electronica.

Share this post


Link to post

modificarile le voi face eu cu un prieten, printre altele ne mai pricepem cat de cat si la masini :D ...ideea era daca a incercat cineva asa ceva, sa nu ne apucam noi sa experimentam, experimentele cer timp, si este destul de putin la dispozitie; o problema ar fi ca desi masina are doar 50000 km, injectoarele tacane, cel putin reci; mentionez ca masina a stat vreo 2-3 ani..asta sa fie cauza?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...