Jump to content
Sign in to follow this  
tomorrow

S-a Rupt Arcul Capacului Portbagajului

Recommended Posts

Am avut neplacuta surpriza sa nu mi se mai deschida capacul portbagajului la Cielo de la butonul interior. Am inccercat cu cheia si nimic ... nou sub soare. Am ridicat de cheie cu tot cu capac si am reusit sa vad ca "o bara de torsiune" s-a rupt. Cum stiti ca se poate rezolva problema. Capacul nu e tocmai usor si nu vreau sa ma ma trezesc cu ea rupta in incuietoare si cu masina descuiata. Ati avut vreunul vreo experienta asemanatoare?

Nu vreau sa ma duc in service si sa ma trezesc ca ma pun sa cumpar cine stie ce minune de "piesa".

Multumesc.

Share this post


Link to post

Apropo de arcul portbagajului : se poate intari cumva astfel incat atunci cand apas pe buton sa sara pana sus ? am vazut un Cielo ( mai nou ca al meu, ce-i drept) care atunci cand proprietarul a deschis portbagajul din interior, a sarit pana sus, la luneta ! Deci, se poate intari cumva? al meu de abia sare , cam 15 cm...

Share this post


Link to post

Da cu niste WD40 la balamale .

Share this post


Link to post

:o fftopic:

 

Nu stiu daca e numai de la balamale, ca si eu amobservat treaba asta pe vremea cand aveam Cielo (facut in '99), se deschidea doar un pic (de nou era asa), iar altul de la firma (facut in '04) se deschidea ca lumea, iar apoi am observat ca la cele mai noi par sa se comporte asa, adica sa aiba "deschiderea mai mare". Acum nici ala nu mai e asa nou si tot la fel se deschide, cred ca arcurile sunt pricina. Dar uneori e mai bine sa nu se chiombesca toata lumea de pe strada in portbagaj pana ajungi in spate le masinii...

Share this post


Link to post

Pai tocmai deasta am spus eu ca sa stie cei care nu stiu inca :D

Share this post


Link to post

Gasesti arcurile alea la orice magazin care vinde piese Daewoo. Am patit si eu la fel si am gasit la un mic magazin de pe Ferdinand. Cand am luat eu parca era vreo 100.000. Eu l-am schimbat singur desi te chinui un pic.

Nu mai cita mesajele anterioare!

Edited by ovi_jer

Share this post


Link to post

Am si eu o problema cu deschiderea la portbagaj din butonul de interior :(

 

Azi am fost la service , au unblat aia pe acolo : strans sufa, dat cu ciocanul in carligul de prindere al inchizatorii, reglat in toate pozitiile tampoanele, si... nimic , nu vrea sa se deschida si pace! :mda:

 

Ce sfaturi imi dati? Ati mai patit si voi? Cum ati rezolvat problema ? Sau ati renuntat la buton si acum deschidati din cheie?

 

Mentionez k cei din service au zis ca nu au ce sa-i faca! :wallbanger:

Le-am zis ca masina e in garantie, si ei mi-au zis ca nu au ce face si ca asa face acum romanu treaba, si in momentul ala am luat foc .

 

Ce sa fac? Sa sun la fabrica? Sa le dau foc la dugheana de service? Ca nu sunt buni de nimic!!!!!!

 

Numai bine!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...