Jump to content
Sign in to follow this  
eugenbonta

Lonjeron Crapat Rau

Recommended Posts

Daca nu este foarte avariat, eu unul doar l-as indrepta. Ca sa il inlocuiasca, trebuie taiat complet, deci se va baga o gramada de sudura in masina. In 2-3 ani, o sa ai numai floricele pe sub ea ... Poate in zona ta sunt service-urile mai bune, dar la noi in Craiova nu as face o reparatie serioasa de tinichigerie intr-un service nici pe gratis ...

Share this post


Link to post

Discutabil ... e posibil ca, pentru indreptare, sa puna autogenul pe el. Si atunci ... tot dracul ala e, probabilitatea de aparitie a ruginei va fi la fel de mare :( . Se va distruge oricum vopseaua si protectia anticoroziva, in sevice nu vor da jos toata "materia moarta", probabil vor da cu grund peste si aia e ... Fara un meserias constiincios (mda, asta ce mai e ??? ) rezultatele vor fi apropiate

Share this post


Link to post

Mi-au zis ca il indreapta cu nu stiu ce cal ... e oky ?

Share this post


Link to post

Stiti cumva ce cod are traversa care uneste lonjeroanele la tico ? Sau un nume mai exact ca sa stiu la ce sa fac comanda ? E cea pe care se sprijina motorul in fata ,cea care a cedat in pozele din pagina 2.

Share this post


Link to post

Cu ocazia asta o sa-l inspectez si eu lonjeronul (sunete ciudata pe dreapta si tras dreapta).L-am avut cu o pornire de fisura,dar a fost sudat cu simt de raspundere.Am facut multi,foarte multi km cu el sudat fara probleme de directie.

 

http://www.autoware.ro/catalog.php?car_id=...info=Lonjeroane

Poate aflu maine cum se numeste.

Edited by Denied

Share this post


Link to post

Exista sisteme/prese pentru tras/indreptat caroserii. Se folosesc tocmai pentru redresarea unor caroserii/sasiuri avariate prin tamponare. Presele astea lucreaza la rece din cate stiu eu.

Toate cele bune.

Share this post


Link to post

Am aflat si cum se numeste ,traversa inferioara radiator. Partea proasta e ca mi s-au stricat suruburile si acum trebuie sa vad pe unde gasesc . De 14 cu pas de 1.

Share this post


Link to post

Incep prin a-mi declara nepriceperea la masini,dar am norocul ca detin un tico pe care l-am chinuit putin in ultima vreme,mai exact un prieten a intrat intr-un cap de pod si a lovit bara stabilizatoare iar socul s-a extins in bratul inferior si a mutat roata spre inapoi,foarte vizibil.

Problema este ca atunci cand pun frana brusc imi atinge planetara de caroserie sau lonjeron(nu prea ma pricep) si se freaca fier pe fier.Precizez ca lonjeronul a fost cutat inaintea incidentului insa nu am avut probleme pana acum.

Va rog,invatati-ma ce sa fac si cum pot remedia probema cu costuri cat mai mici.multumesc

  • Like 1

Share this post


Link to post

Salut,

De invatat vei invata multe cu siguranta, totul este sa ai rabdarea sa citesti. Exploreaza topicul si vei descoperi ceea ce te intereseaza.

Edited by raven84

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...