Jump to content
Sign in to follow this  
cpop

ARO - inca un bluf

Recommended Posts

Acum cateva luni - mare vanzare mare la APAPS - au scapat de ARO incasand 150.000 USD. Cumparatorul (atat de darnic) - John Perez, american.

Acum doua luni, americanu' vinde ilegal fabrica de matrite (care se pare ca are un contract cu Dacia) cu 2,7 milioane USD.

Toti tac, mai putin muncitorii (care nu si-au luat banii din ianuarie) si sindicatul. Directorul Preoteasa le promite ca le face carduri, ca de-aia nu poate se le dea salariile, ca nu au carduri  <img src= "> :twisted: asa ca sa astepte doua luni pana le vin cardurile, citez "care vor fi tiparite in State" :shock:

Ieri cica s-ar fi anulat contractul de privatizare - vanzare al ARO. Zvon, dintr-un ziar local ca centralele nu zic nimic. A auzit cineva, ceva?

Share this post


Link to post

Acel srl care e cumparat fpsa este un srl necunoscut.Ca o societate din Campulung sa aiba in cont 2.7 mil para sau sa primeasca un credit de aceeasi suma mai trebuie sa curga multa apa pe Raul Targului.Se auzea ca atuci cand a cumparat fpsa celebrul srl a dispus rezilierea vechilor contracte de munca ale tuturor salariatilor si semnarea altor noi in cu totul alte conditii,of course mai proaste.Oricum e jale in zone.Eu care merg lunar imi dau seama ce inseamna.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...