Jump to content
Sign in to follow this  
th3_grimreaper

Probleme Cu Tico

Recommended Posts

am fost zilele trecute cu carburatorul la reglat. avea o problema, socul statea inchis din cauza ca nu mai circula apa prin traseul care il declanseaza. nici in prezent nu circula apa pe acolo, ajung doar cateva picaturi.

baietii care mi-au reglat carburatorul sunt specializati in carburatoare, deci nu sunt ageamii.

masina prezinta urmatoarele simptome: cand e motorul rece (si nu numai) vine in nas la plecarea de pe loc, pe urma isi da drumul un pic, iar cand reduc turatia ca sa schimb viteza face la fel. cand ajung la viteza a 4-a nu mai creste turatia aproape deloc. io ma gandesc ca nu e de la carburator, ci de la bujii sau din cauza ca nu am filtru (merg fara filtru de vreo 4-5 zile)

s-a mai intamplat asta cuiva? va rog nu va dati cu parerea daca nu ati patit sau daca nu stiti despre ce e vorba. as putea sa ma duc cu ea direct in service, dar poate dau peste vreun nepriceput si-mi umbla pe la carburator cand problema poate fi in alta parte (exemplu)

multumesc

Share this post


Link to post

si io am o problema similara dar mult mai "usoara"...

trebuie sa ii schimb bujiile

Share this post


Link to post

O problema poate fi..

Returul de benzina infundat ,deci se inneaca

Distributzie sarita de la punct

Fise inpuscate

Apa in benzina

Apa in delco

etc...

Dute la mec. tau si roag-l sa verifice mai cu atentie

Apropos: pt a rezolva problema cu apa la soc...trebuie data galeria de admisie jos,sigur undeva in zona aia e un dop sau partial innfundata..

Share this post


Link to post

unde ti-ai reglat carburatoru si cat costa, ca vreau sa il reglez si eu.

tks.

Share this post


Link to post

Salut la toata lumea!

Baieti daca aveti probleme cu consumul sau cu motorul la tico in general va recomand ca proprietar de tico de ani buni(am avut 2 din care unu cam rupt) sa mergeti la autonet in giulesti la Alin(asa il cheama pe mecanic) si va asigur ca daca masina este in stare buna va consuma cam 6%. Eu va dau si nr lui ca sa va programati , ii spuneti ca sunati din partea mea ca sa va faca mai repede 0721.418054. Bafta

Share this post


Link to post

ciprianv,

ciprianv, eu sunt din constanta...nu cred ca te ajuta cu ceva daca iti spun unde l-am reglat

 

david_predescu,

deci sa inteleg ca mecanicul pe care il recomanzi ne va creste consumul? nu merci! al meu consuma 5% IN ORAS si inainte sa reglez carburatorul, si dupa...iar inainte sa-l "reglez" tragea binisor...si crede-ma ca il calc de-i sar capacele!

 

pe de alta parte, azi dimineata nu a vrut sa porneasca deloc..i-am dat automate de-am innebunit...m-am chinuit toata ziua sa-l pornesc, benzina primea, curent in baterie avea...cand am dat sa verific fisele si am scos a doua fisa, a pornit! (cu fisa scoasa!) si pe urma am observat ca-mi fura curent si pe la bobina...trebe bagat in service de urgenta, partea electrica pare sa fie la pamant; maine ii schimb fisele (bujiile sunt aproape noi) si ii montez o baterie noua, pe care o am deja. sa vad pe urma ce se mai intampla; cred ca n-a vrut sa porneasca din cauza apei, a cam plouat ieri si azi, iar eu nu prea am ocolit baltile  <img src= )">

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

baieti va multumesc mult pt sfaturi.

Share this post


Link to post

"deci sa inteleg ca mecanicul pe care il recomanzi ne va creste consumul? nu merci! al meu consuma 5% IN ORAS si inainte sa reglez carburatorul, si dupa...iar inainte sa-l "reglez" tragea binisor...si crede-ma ca il calc de-i sar capacele!"

 

 

Domnu va rog sa verificati sondajele vis-a-vis de consum si veti observa care este realitatea. In alta ordine de idei eu nu ma plimb cu masina , eu fac cam 100 km zilnic in diverse conditii de trafic in buc , de cele mai multe ori nu trec de viteza 3. deci eu zic ca 6 % e un consum super bun.

Share this post


Link to post

Bai al meu a ajuns sa consume 7,6 la suta unde am avut 6,3 in bucuresti. Este posibil sa creasca consumul din cauza faptului ca am evacuare Borla directa (tobele sunt directe).

Share this post


Link to post

nu, nu e posibil. e ffff probabil ca de cand ai evacuare sa ii dai tu mai tare, si a crescut si consumul! mai pune si aglomeratia de 2 lei din ultimul timp, mai pune si faptul ca s-a racit afara...

 

 

@grimreaper: 5?!?!??!?! in ce oras locuiesti?

Edited by dann

Share this post


Link to post

Alin, baiatu de la auto net este super bun, iar mai ales cand i-am spus ca vin din partea lui David, am avut de o servire preferentiala.

 

data viitoare ma duc tot la el.

Share this post


Link to post

pesteimputit,

OT: Eu am bujiile deja cumparate. La ce service le-ai schimbat ?

Muultumesc!

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

bai sincer nu cred k are rost sa te duci la servixce doar pt un schimb de bujii\ca fapt divers impreuna cu sabotii am schimbat bujiile la Grand Garage Auto

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...