Jump to content
Sign in to follow this  
ToPser

Gumpert Apollo

Recommended Posts

De citit ati citit bine. De auzit de masina asta, nu prea aveati de unde.Sa incepem cu inceputul : 650 CP, 360 Km/h si 0-100 in 3.0 sec.

 

Motorul este acelasi de pe Audi RS6, dar modificat si mai puternic, producand cu 200 CP mai mult, adica 650 CP la 6800 rpm (ceea ce inseamna 156 CP/litru). Cuplul maxim este de 810 Nm la 5000 rpm.

 

Evident, cutia de viteze secventiala este si ea modificata, pentru a transmite acest cuplu imens catre rotile spate (pneuri de 345 latime). De altfel, pana ce si pe fata, pneurile sunt de 255. Toate jantele sunt de 19'.

 

Masa la gol este de doar 1200 kg, ceea ce a condus la obtinerea performantelor dinamice uimitoare. Ca dimensiuni, masina este foarte mica, data fiind stabilitatea sa la asemenea viteze : un pic mai mica chiar decat un Laborghini Gallardo.

 

52_1.jpg

apollo_01.jpg

apollo2.jpg

Share this post


Link to post

din cate stiu eu masina asta parca e produsa de un fost inginer audi.. masina e impresionanta ca si performante, dar ca look dezamageste putin.. oricum ce e mai impresionant e insa un ariel atom, care cu 300 cp, ajunge la 60 mph in aproximativ 3.7s, asta la 456kg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...