Jump to content
Sign in to follow this  
Barahh

Noua Dar "veche"

Recommended Posts

Salut! M-am inregistrat azi si vreau sa-mi spuneti ce parere aveti de "problemele" mele: am un Matiz pe care l-am cumparat pe 20 iulie 2005(nou). Am parcurs cu el 3000km in o luna si jumatate si mi se pare ca e o vechitura de masina. Imi troncane, imi bocane si pe fata si pe spate, nu imi porneste la prima cheie si cea mai suparatoare problema este ca atunci cand pornesc AC-ul poate sa ma intreaca si un Trabant la demaraj!!!  <img src= (">

In plus am probleme la cutie; de multe ori cand vrea sa plec dimineata observ ca este blocata si abia dupa ce fac cativa metri cu ea blocata in tr I se deblocheaza si pot sa-mi vad de drum. Credeti ca ar putea fi ceva probleme sau sunt eu paranoic??? :scarpin:

Share this post


Link to post

Bine ai venit in club ! O sa te surprinda, dar "asa fac toate". Daca ai rabdare sa dai pentru fiecare problema, ai sa gasesti cauzele si remediile.

La cutie, creste putin cursa de la pedala de ambreiaj, dai 2-3 ture la o piulitza de la cablul si mai discutam.

Daca mergi cu A/C pus la un motor de 800cc, trebuie sa mergi la o turatie la care dezvolta o putere mai mare. Matizul dezvolta cam 8kw la mia de rpm, asa ca nu se conduce ca o masina care dezvolta dublu.

La treaba cu pornitul poti avea surubul de reglaj clapeta reglat prost, IAC-ul prost invatzat, senzorul de MAP decalibrat, timpul de injectie prea mic sau regulatorul de presiune benzina la alta valoare. Numai o verificare serioasa in service poate stabili cauza. Fiind in garantie cred ca trebuie sa-ti rezolve toate problemele cei de la service-ul celor care ti-au vandut masina. Pana atunci porneste motorul cu pedala de acceleratie apasata, pe unii i-a ajutat.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...