Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

Drumul Pe La Intorsura Buzaului

Recommended Posts

Sambata asta as vrea sa ajung la Covasna si ma gandeam sa incerc prin Buzau.

 

N-am mai fost niciodata pe acolo, stie cineva cum se prezinta drumul? :-?

Share this post


Link to post

Pai daca nu ai vreo treaba pe la Buzau sau nu tii mortis sa vezi acea zona, nu te-as sfatui sa mergi prin Buzau. Eu am fost pe acest traseu Buzau-Nehoiu-Brasov asta toamna si erau protiuni de drum cam distruse, ce-i drept erau in reparatie, dar cand ma gandesc ca drumul ala a fost inchis din cauza inundatiilor acum cateva luni... Plus ca mergeam si aveam senzatia ca nu mai ajung la destinatie.

 

Pe Valea Prahovei s-ar putea sa fie mai bine, iar apoi Brasov-Covasna nu e mult.

Share this post


Link to post

Ok, de inundatii ma cam temeam si eu  <img src= S">

Ma gandeam sa merg pe-acolo ca sa mai vad si eu locuri noi :>

Ma ales ca si drumul european Brasov-Tg secuiesc e cam distrus, in primavara era plin de gropi.

Share this post


Link to post

Daca ai treaba la Covasna, n-ai treaba pe la Buzau. Buc-Bv-Cv. Altfel, pasajul de la barajul Siriu este in lucru (cad stanci) si drumul este blocat intre anumite ore.

Share this post


Link to post

Salut,

 

Eu am trecut pe acolo pe la inceputul lui august. N-as putea spune ca drumul e prost, sau mai prost ca in alte parti. Sunt si locuri cu gropi si denivelari, insa depunde cu ce compari. O portiune dupa Intorsura e betonata, si apoi dupa Nehoiu este o zona cu asfalt vechi si macinat, in rest e OK. Daca te-ai saturat de Valea Prahovei nu strica sa incerci altceva. Peisajul insa e interesant. Nu ar fi bine sa te aventurezi noaptea, se pare ca mai sunt surprize si pot chiar opri accesul.

Share this post


Link to post

Drumul e frumos, l-am facut si eu de cateva ori.O singura data ziua in rest doar noaptea.Am auzit o faza anul trecut cand i-a cazut unuia un ditamai bolovanul pe masina.A avut noroc ca i-a cazut pe jumatea din spate unde nu era nimeni si a scapat intreg.Ultima data cand am fost pe acolo, prin primavara am vazut bolovani pe sosea si am trecut cam cu frica.Dupa inundatiile care au fost anul asta parca nu m-as mai aventura pe acolo.S-ar putea sa se intample exact ce s-a intamplat pe valea oltului.versantii nu sunt consolidati.Mare atentie pt cine vrea s-o ia pe acolo.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...