Jump to content

INTALNIRE pentru SURUBAREALA in WK-end HERASTRAU ORA 11.00

Recommended Posts

S-au intamplat urmatoarele:Flex a surubarit la masina lui(schimbat aparatoare noroi,curatat filtrul de frunze,reasezat suport numar pe bara+altele),eu dat cu wd la pedala ambreiaj + dat wd la pedala de acceleratie a lui Zeu(sper ca nu mai scartiie,a mea nu) a si am plecat cu tumburusul lui Emi pe masina(Emi joi se returneaza),Sprite a sters bordul,eu am depistat sursa scartiitului:cablul de la frana de mana;am tras de cateva ori de ea si se pare ca nu mai face,Emi nu a facut nimic,Zeu a schimbat bujiile dar la Autonet.O intalnire fructuoasa, in ciuda ploii de la inceput.

Intilnirea a fost foarte misto, cu toate ca a inceput sub rafale de ploaie, dar se pare ca cineva acolo sus ne iubeste, altfel nu se explica ... eu propun sa mai comitem asa ceva, cu o cadenta lunara, sa zic ... asteptam mai multe participari pe viitor.

Must to (la urmatoarele sesiuni):

-aspirator alimentat la 12V

-compresor alimentat la 12V

-cheie de bujii valabila, cu pirghie mare, deoarece se pare ca bujiile se cam sudeaza pe bloc ...

-spray cu vaselina siliconica

-spray degripant (destul de bun WD-40)

-o editie TIPARITA a manualelor

-capre? ca sa nu mai stam sub cric ...

• 5 months later...

Si a fost surubareala ...

- NFS cu PGT-ul ... drive-teste pe saturate, sa va traiasca masina, boierule ... si faraoanca!

- pixel reparat scaun sofer

- Shenck strins colier planetara si demonstrat zgomot de tigaie scapata pe gresie, bonus a invatat sa foloseasca compresorul auto

- Leutzu implementat solutie astupare pori cauciuc

- ticolino a livrat aspirator auto ... miriade de multumiri!

- ovidiuc a rezolvat siliconarea antenei

- vlad a realizat importanta unui ciocan mai mare in rezolvarea bug-urilor electrice :lol: :lol: :lol:

- sprite a asigurat asistenta tehnica in rezolvarea diverselor probleme ale celorlalti ... multumiri!

- Flex a exterminat uleiul scurs accidental pe roata de rezerva, a scos chintalul de noroi instalat prin masina, sprite i-a schimbat becurile buclucase si curatat IAC (multumiri again!) si a pus la dispozitie SDV-istica necesara

- ne-au vizitat Marce si Nucu, prilej cu care am intrat putin in detaliile mecanice ale Suzuki-ului GS500

- zeul ne-a asigurat (de departe) vreme frumoasa.

+ Emi la bagatu'n seama...

@Bine Flex draga...bine... :wink:

A fost frumos ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...