Jump to content
Sign in to follow this  
eugenbonta

Dupa 8 Luni De "guvernare, Ce Alegeti?

Recommended Posts

Ce sa-ti spun ...geoana cu securistul de tata-sau ?

Voi chiar ati uitat ( pt cei mai in varsta) cand stateati la coada si pt hartie igienica pt ca unii ca geoana si a sa familie ( apropo - soacra-sa e mare revolutionara!!!) erau marii beneficiari ai sistemului ?

Chiar in ultimul timp geoana e penibil , crede ca el conduce psd-ul!

Share this post


Link to post

dupa 8 luni de guvernare, am tras o singura concluzie.

 

FURA TOTI...

Share this post


Link to post

ma refeream la calitatile diplomatice ale lui, base poate sa se dea si cu kooroo de pamant ca din functia de presedinte nu poate decat sa ne faca de ras: alegeri fraudate, stenograme, amenintari, etc gogosi...

Share this post


Link to post

Alegeri fraudate? Adica sunt atatia martori, vuia presa la data respectiva de autobuze cu turisti votanti si inca te indoiesti... primari pesedisti care se laudau cu faptele lor de glorie care sa duca la victoria PSD (a se citi mobilizat si transportat oamenii la mai multe sectii de votare). Bineinteles ca peste toate astea Parchetul zice NUP.

 

Stenogramele se judeca inca, de fapt de abia au inceput sa se judece.

 

Cel putin dupa alegerile astea Mafia nu mai ajunge pana sus, nu mai avem ministri fosti soferi de TIR care sa afirme ca "ce ne trebuie noua autostrada" si dupa ceva vreme si dupa insistentele europenilor sa traga in graba 100 de km de drum si sa se laude cu ideile lui. Nu ne mai baga pe gat rahaturi gen "sageata albastra", un automotor imputit unde calatorii stau ca vitele si sa ne zica ca e intersiti - lux, frate.Nu mai apare Nastase cu fata aia a lui de intelectual prefacut, bogatas de stanga sa ne zica cat de popular e el. Prea ne minteau aia pe fata. Transparenta e mult mai mare cu astia.

Share this post


Link to post

Mai oameni buni. Voi ce ati inteles din "Sa traiti bine"? Ca gata dupa 8 luni o sa traim ca la Monte Carlo sau ce!? Expresia asta trebuie inteleasa in perspectiva - sa lasam o guvernare de drepta sa isi faca treaba macar 2 mandate si dup-aia sa dam cu bolovani. Si cu CDR-ul a fost la fel, gata toata lumea se astepta sa faca imediat din kkt bici, cand ei chiar ne-au scos un pic din rahat (vezi datorii de nu stiu cate miliarde de USD platite si altele), au inceput, timid ce-i drept, niste reforme, pana la urma cu sacrificii politice enorme pt ei (de ex, PNT, in prezent PPCD, nu stiu daca va mai intra vreodata in Parlament) - chiar putem spune ca toti fura!? Au avut si au si ei oile lor negre, ca doar nimeni si nimic nu e perfect, dar de aici pana la a-i compara cu un partid format 99% din banditi, fosti comunisti, e cale luuunga.

Acuzam ca nu au experienta necesara pt a conduce o tara. De unde sa o aiba, daca din '45 pana acum doar ceilalti au condus tara? O sa lasam numai PDSR-ul sa conduca pt ca au experienta necesara - degeaba o au pt ca sunt lipsiti total de bune intentii - interesul lor e numai sa praduiasca, ca nu se mai satura o data dupa 50 si ceva de ani de jaf - oricum, tara asta nu cred ca a cunoscut in istoria ei ceva mai distructiv si mai pradalnic decat PDSR-ul.

Edited by ticodriver

Share this post


Link to post

De acord 100% cu ceea ce a zis ticodriver , cu mentiunea ca eu sper ca NICIODATA sa nu mai vad psd , recte (nastase , geoana , hrebe sau alte jigodii din astea) la putere...

Share this post


Link to post

"Dupa publicarea acestor cifre, orice discutie despre efectele cotei unice trebuie sa tina cont de aceste cifre seci: o crestere substantiala a numarului locurilor de munca (cu peste 180.000) si cel mai scazut nivel al somajului din 1992 incoace."

Share this post


Link to post

:o au crescut veniturile la buget din cauza cotei unice? sau poate din cauza cresterii economice si a bazei impozabile ( crestere datoarata aliantei, nu? ) corelate cu inflatia... normal ca au crescut incasarile din tva, pt ca au avut mai multi bani, dar incasarile din impozitul pe profit au fost serios viciate, nu fata de 2004 ci fata de cat ar fi fost in 2005 daca era acelasi regim fiscal... daca e asa bine si roz, de ce s-a modificat de-a dreptu' ilegal codul fiscal de atatea ori?

mazare, hrebenciuc, tender, iacubov, zaher, sunt smecheri apolitici, or sa iti rada in nas cand vor ei pt ca spaga o primeste orice regim, a primit-o pdsr a primit-o conventia, a primit-o iar psd si o sa o ia ( de la unii a luat-o deja) si alianta, voi chiar credeti ca ii scutura sa ii lege? nu, ii scutura sa le indice cui trebuie sa cotizeze, se laudau ca au probe solide si zaher zburda liber, si exemplele continua...

 

vreti afaceri apolitice? legea bonurilor de masa egal impartite intre grupuri de interese, ia ghiciti a cui e hungastro? oare a vecinilor integri maghiari? (udmr)

Share this post


Link to post
:o   au crescut veniturile la buget din cauza cotei unice?

DA. Daca nu vrei sa accepti asta inseamna ca vorbim degeaba.

Edited by mongoose

Share this post


Link to post

bun, dar atunci avem un paradox: au crescut veniturile, dar sunt mai putin bani. De ce se pune problema cresterii TVA? :-?

Share this post


Link to post

Am impresia ca uni dintre noi ori nu gandesc, si de aia voteaza PSD, ori sunt indoctrinati rau si nu vor sa gandeasca putin capitalist.

Pai daca scade cota de impozitare ce se intampla?

 

In prima faza bugetul are de pierdut, dar nu mult pt ca imediat va creste tot, vor venii investitorii straini, vor cicula mai multi bani in romania si desi impozitul este mai mic procentual banii vor fi mai multi. Nu stiu cum sa demonstrez treaba asta, dar daca de exemplu sunt 10 firme care platesc impozit de 26% la un profit egal dau niste bani. Mai ales ca impozitul crestea procentual o data cu profitul si multi se coteau si declarau mai putin fara risc ca spaga era in toi.

 

Acum exista un numar mai mare de firme care sa zicem au acelasi profit si deci platesc impozit mai putin ca de aia au si aparut, dar bani care vin la stat sunt mai multi. Si aceasta crestere economica nu este din cauza aliantei, ci din cauza acestui impozit unic. Muti cauta treaba asta. In grecia sunt nenumarate firme de shiping care nu au navele cu steag grecesc. Majoritatea cauta cat poate tari cu porturi si impozit mic. Probabil se vor reprofila iar si iar si iar, si nu numai ei, mai sunt o gramda de lucrui bune in romania asta care pot devenii bune cu adevarat, dar daca iar creste impozitul cine ar mai investii aici, a?

 

Nu mai ganditi asa ca calul cu ochelari ca nu e bine deloc. De aia am ajuns unde am ajuns ca sunt multi tarani care vor beton in fatza curti facut din bani imprumutati ca restul s-a furat.

 

Bafta!!

Share this post


Link to post
bun, dar atunci avem un paradox: au crescut veniturile, dar sunt mai putin bani. De ce se pune problema cresterii TVA?  :-?

Citez:

Ok. Probabil ca nu ai citit cu atentie articolul din mesajul trecut. Nu sunt mai putini bani. Sunt mai multi. Dar in programul de guvernare al aliantei (da, astia chiar se tin de el) exista scris acolo ca trebuie sa reduca CAS. Stiti voi, alea de ne plangem noi de 15 ani de ele, cel putin cei care muncesc pe bani si nu la stat. Eu unul m-am saturat sa fiu un paria al societatii castigand o gramada de bani. Cine stie, cunoashte.

Anyway, ideea e ca in principiu deoarece cota unica a mers shnur erau bani pentru reducerea CAS fara ajustari la TVA. Dar din pacate au venit inundatiile. Iar cine nu realizeaza ce calamitatea sunt acestea si banii pierduti din cauza lor iarasi are probleme de perceptie. Iar banii aia pierduti din calamitati acum ii scot din TVA, ca de unde altundeva? Nu poti prevede intr-un program de guvernare ca vine potopul.

In concluzie:

In program erau reducere CAS si atat. Au venit ploile/inundatiile cu pagube mult peste orice asteptari si atunci se va majora TVA pentru a se putea tine de reducerea CAS. Eu sper ca am explicat destul de clar. Din nou, cine e de buna credinta intelege.

 

Uite si un link pentru studiu:

http://www.hotnews.ro/articol_30022-PNL-Ma...certitudine.htm

Share this post


Link to post

Total offtopic.

M-am saturat de jegurile pesediste care interpreteaza constitutia dupa bunul plac. Observ miscarea asta cu schimbarea presedintilor de camere (recte Vaca si Bombo) si imi aduc aminte de 2000-2004. Cand le convine lor folosesc constitutia pe post de hartie igienica. Iar apoi cand se intoarce roata declara neconstitutional orice, indiferent daca este sau nu. Pur si simplu tipa pe toate posturile de televiziune sa ii auda oamenii ca "uite ce sufera, uite ce le face astia de la putere". Imi este asa de greata de nici nu mai urmaresc evenimentele. Pur si simplu sper ca notiunea de PSD sa dispara si sa nu imi mai infesteze simturile.

Ce e bine comparativ cu inainte? Vai de capul meu. Cam totul. Sunt chestii simple, lucruri normale, ne-am recastigat tzara, asta e bine. L-am vazut ieri pe Caramitru la 100%. M-a impresionat. O sa urmaresc ce va face efectiv cu TNB-ul dar sperantele sunt mari. Sper sa ne faca sa uitam de perioada Dinu Sararu si ale lui cantari patriotice.

Share this post


Link to post

asa e, si mie mi-e scarba de practicile demagogice pesediste, care cel mai mult s-au vazut in campania de anul trecut. A fost o pauza, dar au inceput sa revina in forta vad. Chiar uitasem cum e sa-mi fie scarba.

 

Cu banii, tot nu sunt prea convins. La cresterea TVA eu stiu ca se gandeau inainte de inundatii, mi se pare ca acum au gasit doar pretextul potrivit :-?

Share this post


Link to post

pai sant o gramada de facut..

autostrazi, consolidari cladiri, dotarea armatei, inlaturare efecte inudatii, ... toate astea destul de in scurt... sa nu mai zicem de cheltuielile cu casa poporului, perdon parlamentului,

Share this post


Link to post

On-topic:

 

Ce vad, aia zic. Si din ce vad EU, se face mai mult in astea 8 luni decat in ani de zile. Si macar astia au o scuza pe care pot sa o inghit: judete sub apa. Nu mi-e rusine sa cred. Mi-ar fi rusine ca cred "reminiscente din guvernarea anterioara". Deci, tot Basi. Sincer, nu stiu cum vedeti voi lucrurile. Stiu cum le vad eu.

 

Cred sincer ca abilitatea lui Basescu de a face politica dansand pe poante este o gaselinta. Nu ne ntrebuie si nici n-ar trebui sa VREM un politician desavrasit. Ar trebui sa vrem un om de actiune, un om care face ceva, si nu la suprafata, ci intr-o directie in care se antreneaza schimbari radicale. Din puctul meu de vedere, poate sa fie negru, chel, ciung si surd.

 

Vom fi iertati ca presedintele nostru de tranzitie are pantifii maro. Nu vom fi iertati ca venim la niste oameni cu scaun la cap si experienta si le zicem ca "am anulat contractul cu cetatenii" sau ca un km de sosea in Romania costa de 10 ori cat unul in Germania. Sau ca nu se face nimic pentru ca nici aia n-au facut si ... suntem asa de surprinsi ca ne trebuie un an-doi sa ne ajustam.

 

Chiar ati uitat cand ati vazut la televizor ca aveau nevoie de un an sa constate si sa se gandeasca? Ca exista scuza ca nu stiau la ce se baga? Asta e scuza?

 

Daca Basi ridica macar un pic Romania din groapa si o pune pe directie, ce credeti ca va mai ramane peste 10, 20 de ani? Pantofii? Nu, va ramane o pagina in cartea de istorie. Nimeni nu rade de mustata lui Hitler sau de freza lui Einstein. Isi aduc aminte de Reich si de Teoria Relativitatii.

 

Fiecare ce vede. Eu vad cusrul istoric BNR pentru Euro

2002: Intrat 28 iesit 35.

2003: Am intrat cu 35 mii am iesit cu 41.

2004: Am intrat cu 41 in septembrie era 40.

2005: Am intrat cu aproape 40 acum este 35, cu trend de scadere. Si aud la stiri ca BNR intervine sa mentina Euro.

 

Asa simplu cum vad eu lucrurile, cum era mai bine inainte? Ati uitat ca eram intr-un miting continuu? Greve peste greve? Legi care se schimbau literalmente zilnic? Poate voi stati in alta zona. La mine asa era.

 

Ma iertati ca m-am revarsat intr-un singur post dar de mult evit topicurile politice.

 

--

 

Off-topic (cota unica)

 

Cel mai simplu de inteles un fenomen economic este simplificarea la absurd. Sa facem o economie din mine, tine si Zana Maseluta. Sa presupunem ca eu sunt clientul, tu esti firma, si Zana maseluta este statul.

 

Si in linia exagerarii, sa zicem ca eu vreau sa cumpar o masina pe 100 lei. Vine Zana Maseluta si baga impozit 99%. Tu, ca firma, ai de platit angajati, de achitat facturi, de mancat, de baut, mai faci si un ban. Asa ca n-ai alta optiune decat sa ridici pretul ca sa compensezi. Masina costa acum 10.000.

 

Ceea ce ma lasa pe mine cu 2 optiuni: Ori nu mai cumpar (Zana Maseluta primeste 0 lei) ori ne intalnim in spatele blocului si o iau pe ne ve. Zana maselua tot zero.

 

Daca se facea o taxa de 10%, poate cumparam. Eu aveam un bun, tu banii, statul 10%.

 

Asta este, bineinteles, o exagerare si doar o singura latura a unui sistem (mai apare faptul ca eu trebuie sa iau banii de undeva, asa ca lucrez la tine. De unde Zana maseluta mai scoate 10%, etc). Apoi vine si Broscoioul fermecat si mai face si el un import ceva, ca masina e 100 de lei, nu 10.000 si trage si el ceva. Si el are, bineinteles, o Zana a lui.

 

Nu inteleg surprinderea "expertilor" economisti relativ la efectul taxelor. Exista carti, exista economisti buni care au raspunsul, exista modele aplicate in alte tari.

 

Din pacate o alta consecinta pe cate niste tampiti n-o inteleg (si nici nu vor) desi e in manualul de piete este faptul ca eu (mai ales in Romania) o voi lua in spatele blocului in loc sa renunt. Taxele mari si alte forte artificiale pe piata incurajeaza coruptia si economia subterana, mentine mentalitatea de spaga si mananca in felul asta orice efort de a constui o infrastructura.

 

Daca il mai vad pe Bombonel ca se plange pe TVR1 ca nu stie ce sa faca, moare statul de foame din cauza economiei subterane il bat personal.

 

De aia primim credite. Ca sa putem face strazi in conditiile in care bugetul nu are bani, banii lor fac infrastructura, ai nostri dau de mancare oamenilor cat se reconstruieste. Dar ce sa-i faci, nebun sa fii sa zici "nu" unor bani de dragul tarii tale. Nu? Nu??

Share this post


Link to post
Am impresia ca uni dintre noi ori nu gandesc, si de aia voteaza PSD, ori sunt indoctrinati rau si nu vor sa gandeasca putin capitalist.

Pai daca scade cota de impozitare ce se intampla?

 

Nu mai ganditi asa ca calul cu ochelari ca nu e bine deloc. De aia am ajuns unde am ajuns ca sunt multi tarani care vor beton in fatza curti facut din bani imprumutati ca restul s-a furat.

 

Bafta!!

 

Daca votezi ca cu PSD...sau cu orice altcineva...inseamna ca esti ... dupa tine? Adica daca esti de stanga...esti ... :) ... iesiti de pe forum, caci se pare ca desteptii de dreapta nu ne accepta. Sicer...ideea regasita la Mazare "cine nu e cu noi, e impotriva noastra" este atat de evidenta la ADA...incat nu se merita a mai fi amintita...cat despre frecventele incalcari ale constitutiei facute de presedinte...nu se mai zice nimic...

Stimabile. Daca tu crezi ca PNL reprezinta dreapta, te inseli amarnic. Daca tu inca mai crezi ca PD, care s-a chinuit ani de zile sa intre in Internationala Socialista...e de dreapta.. :) ...iar te inseli...

Si ca sa te citez...gandim..."ca calul cu ochelari"...KK > :) Pupici si accepta si alte idei.

Share this post


Link to post

10 ani cat au fost pesedeii la guvernare si-au pus lichelele de oameni in toate posturile cheie, singurul criteriu fiind loialitate pentru partid si acum cand se incearca o normalizare a situatiei tipa cat pot de tare "epurareee". Sa ne mai lase! :mda:

 

Conteaza in ce partid european vor sa se inscrie partidele? La ce? PD e muuuult mai de dreapta decat PSD-ul si asta e de ajuns.

Share this post


Link to post

Poate vrei sa spui ca PD e mai la stanga decat PSD, faptul ca au afisat o nota populara nu i-a facut de dreapta. In RO nu exista partid de stanga care sa aiba peste 1% pentru ca n-are cine sa-i voteze. PSD n-a facut justitie sociala si nici n-a luat de la bogati niciodata, dovada ca nu agreaza impozitul pe avere, pe tranzactiile imobiliare, pe dobanzile bancare sau pe speculatiile financiare, el a impozitat doar munca si pensiile, principalii vectori ai bugetului fiind impozitul pe salariu si TVA-ul. A tinut salariul minim pe economie sub nivelul minim de subzistentza incurajand munca la negru, evaziunea fiscala si imbogatirea noilor ciocoi. Toate acestea n-au nici o legatura cu social-democratia (socialismul) cu care se bat pe burta, motiv pentru care familia partidelor socialiste nici n-a vrut sa auda de ei. Din 1990 au stat in umbra unui comunist reformat, care i-a "aranjat" (trimis in opozitie) in interval de 3 ore (18-21) din ziua celui de-al doilea scrutin presidential pentru ca n-au vrut sa aiba o doctrina si o componentza de stanga. Asta spune totul despre fortza si iubirea de care se bucura acest partid de baroni locali care vor sfarsi mancandu-se intre ei.

Dintre toate partidele din RO, doar PNL a tinut linia ideologica si asta doar prin lupta aripii tinere (Patriciu, Tariceanu), altfel, experimentele gen Campeanu, Stoica, Stolojan sunt sortite decat esecului dorit de altii. In afara acestor 3 partide nu mai exista nimic, restul fiind replici la grupurile de nisha aparute pentru abureala electoratului si a jocurilor de culise din parlament. A mai existat PNT-CD, dar care n-a stiut sa tina pasul cu vremurile si a sfarsit lamentabil.

Toate reorientarile politice din ultima vreme n-au legatura cu RO, sunt doar oportunitati de accedere si de distributie a votului in viitorul parlament european.

Din acest motiv se si trage azi cu toate tunurile media in cuplul Patriciu-Tariceanu pentru ca asigura inca singura doctrina nationala stabila si coerenta, restul fiind feseneala, explozia PCR din ziua de 22 Dec.'89.

Share this post


Link to post

cine trage cel mai tare? cumva rosca stanescu ?

ne amintim cand si-a cerut scuze ca a turnat la secu?

las-o asa cu doctrina.. pe nimeni nu intereseaza doctrina..

nici pe cei multi.. nici pe cei alesi.. absolut pe nimeni..

Share this post


Link to post
Daca votezi ca cu PSD...sau cu orice altcineva...inseamna ca esti ... dupa tine? Adica daca esti de stanga...esti ... :) ... iesiti de pe forum, caci se pare ca desteptii de dreapta nu ne accepta. Sicer...ideea regasita la Mazare  "cine nu e cu noi, e impotriva noastra" este atat de evidenta la ADA...incat nu se merita a mai fi amintita...cat despre frecventele incalcari ale constitutiei facute de presedinte...nu se mai zice nimic...

Stimabile. Daca tu crezi ca PNL reprezinta  dreapta, te inseli amarnic. Daca tu inca mai crezi ca PD, care s-a chinuit ani de zile sa intre in Internationala Socialista...e de dreapta.. :) ...iar te inseli...

Si ca sa te citez...gandim..."ca calul cu ochelari"...KK > :) Pupici si accepta si alte idei.

 

Eu am zis la misto ca cai, dar "ca cu" al tau... oricum nu conteaza poate si tu ai zis la misto, oricum pe mine nu ma zgarie pe timpan.

 

Eu accept si alte idei, de obicei cand ma contrazic cu cineva ca BMW e mai bun ca MErcedes, sau eu cu espero fac ferrari ma distrez, si ma contrazic si mult, dar cand ii vad pe unii ca voteaza, si chiar SUSTIN PSD ma apuca toti DRACII din lumea asta, pai cum dracului sa sustii niste hoti ordinari care in 10 ani au bagat romania asta sub pamant si cum se impotrivea cineva chemau minerii si faceau macel, a? cum? tie ti se pare normal? si hai sa zicem ca asta nu e o problema, ai uitat constitutia cand am votato ce ne mai pupau in c*r. Eu am facut mai inainte armata, dar ma deranja reclama aia in care incanta tineretul ca nu mai face armata, si din cate vad se face. ati uitat ca se urla in europa ca spaga e prea mare in Romania si aparea bombonel si spunea "Europa observa cum ne ridicam in slavi" si de fapt ei observai cum nu ne ridicam?

 

Tu spui de incalcarile constitutiei? ma faci sa zmbesc, dar ori esti amnezic, ori nu ai vazut ce a facut PSD inainte asa cum nici eu nu recunosc ca M5 are frane mai proaste la stres fata de E55AMG. Tati nu te mai duce la vot ca porca il vad pe porcul ala iar fericit la TVpeste 4 ani si mie ca atunci o sa aibe de unde sa fure si sa fezi in ce cadere libera intra patrimoniu national.

 

Bafta!!!

 

P.S. oricum stiu ca cei care gandesc ca caii, tot ca caii vor gandii.

Share this post


Link to post

E bine ca ai remarcat nota de retorism.

Din pacate problema furtului, sustinuta de mine si de altii anterior si in aceasta discutie si in altele, este una care apartine tuturor.

Nu sustin PSD, nu nustin PD ci sunt de centru dreapta. Imi e rusine ca nu pot pune stampila pe PNL. Nu am cum. Nimic din acel PNL care a reprezentat candva un sistem de valori, chiar daca in timpul guvernarii PNL_PNT in 1907 au fost omorati mii de tarani romani, iar la Uzinele Roman, au pus TUNURILE pe muncitori ROMANI, insa macar au ridicat tara...acolo, cateva procente.

Ce ma deranzeaza pe mine la sustinatorii ADA, e ca tot dau vina pe PSD pentru cele intamplate. A facut multe...poate prea multe ca sa mai duca tara asta...insa mereu se uitaa de GUVERNELE DE SUCCES DIN 96-2000. Oare chiar nu a existat perioada aia?

Iarasi se uita un alt amanunt. Marile "bumuri" au fost date dupa revolutie. Cine era Ministrul Transporturilor, cine era ministrul de externe? Oare nu protagonistii acestui Topic?...

Eu asta nu inteleg...de ce toate aceste amanunte nu sunt luate in seama.

Sper ca printre noi sa existe si un psiholog, unul bun, nu un terchea-berchea. Daca exista, il rog sa-si dea cu parerea despre manipularea facuta de actualul guvern, comparativ cu cel anterior. Ca si amator, pasionat de tehnicile de manipulare...raman putin surprins. Toti sunt atat de naivi ( si ex-ii si actualii) incat lucreaza numai dupa carte...si nu pot improviza nimic.

Share this post


Link to post

Nu zic ca actualul guvern e cel mai bun, sau nimic nu poate fi mai bun, dar momentan sunt ce-i mai buni din cei pe care ii poti vota. Si credema ca Basescu nu a furat nici o nava, au fost vandute tot de iliescu si ai lui, prin datoriile Romaniei la alte tari, chestii de shiping, acele tari cum prindeau o nava cum o arestau si dupa 9-10-12-15 luni echipajul cerea ca nava sa fie vanduta, apoi s-a inceput o campanie de vindere a jafurilor care oricum nu mai puteau naviga. Bleah, dar voi ati citit prea mult fazele alea dupa perweti puse ca si anti campanie prin C-ta "DA' flota" Oare ei aveau voie sa incalce regula facand asta?

 

Si sa stii ca cine nu e de acord cu mine nu e in potriva mea. Eu iubesc pe toata lumea, pana la PSD-isti.

Share this post


Link to post
cine trage cel mai tare? cumva rosca stanescu ?

ne amintim cand si-a cerut scuze ca a turnat la secu?

las-o asa cu doctrina.. pe nimeni nu intereseaza doctrina..

nici pe cei multi.. nici pe cei alesi.. absolut pe nimeni..

Foarte rau ca pe nimeni nu intereseaza, mai ales pe alegator. Din acest motiv a si ajuns in situatia asta, el a crezut ca toata viata o sa fie o feseneala. In privinta partidelor tocmai ti-am dat un exemplu in care interesa pe cineva, erau din conducere si au pastrat doctrina din '90 si pana acum.

Cu Rosca-Stanescu e bine sa ne amintim ce a declarat el, ca a turnat la Brigada Antitero din Secu si ca nu avea de ce sa-si ceara scuze, dovada e in continuare un ziarist recunoscut de breasla. Altele ar fi bubele lui, dar aici nu sunt dovezi, doar nivelul de reclama disproportionat in raport cu tirajul. In rest, toata stima, e singurul care a sustinut iliescu-kgb si nu e la inchisoare si nici pe lumea ailalta.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...