Jump to content
Sign in to follow this  
Tiku

Dacă Nu Pică, Curge

Recommended Posts

Confraţi, am [(şi eu) încă] o problemă căreia nu-i dau de cap: udătură "la greu" pe podea, pe stânga.

Nu că ar fi edificator, dar trebuie să vă spun că a apărut după ce am trecut de la lichidul de spălat parbrizul "de iarnă", la cel "de vară". Ocazie cu care mi s-a rupt subit urechea rezervorului, cea fără şurub încastrat, ansamblul rămânând doar relativ stabil, dar funcţional.

La scurt timp, a plouat. NU imediat după ploaie, mocheta din partea stângă a Ticozaurului mustea de apă, atât în faţă, cât şi în spate. Musteală care a persistat zile la rând - vreo 6-7, în condiţiile în care puneam zilnic 3-4 rânduri de ziare care trăgeau umezeala. Am crezut că-i vorba de rezervorul lichidului de spălat parbrizul (numai parbrizul, n-am şi pentru lunetă ca la SX), ca urmare l-am schimbat.

Rezultatul a fost parţial mulţumitor, dat fiind că, după megaploile de zilele trecute maşinuţa "s-a udat" din nou, dar mai puţin şi numai în faţă.

Aveţi vreo soluţie în minte? Că eu m-am uitat la tăblărie/izolaţii, fără să pot constata ceva nelalocul lui/ei... :wallbanger:

 

HELP ME, please! :osanale:

 

@ editare: Motorul nu pierde antigel, nici ulei (pe jos e doar apă, incoloră & inodoră), pe lîngă "ghidon" nu curge nimic, în timpul mersului, pe cea mai aprigă ploaie - la fel, la spălătorie nu a "penetrat" nimic; am verificat special)

Edited by Tiku

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...