ovidiuc Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Aseara in ciuda ploii din Bucuresti ne-am strans o gramada:eu,Shenck+,Zeu+,Sprite,Emi,Leutzu(sper ca am scris corect),Sorin,o prietena a lui Leutzu cu Tico,trei prieteni ai lu Sorin cu Dacia(ne dezvoltam,devenim multi marca).S-a testat masina lui Shenck si s-au emis,bineinteles,doua pareri contrare cu privire la originea zgomotului,si cand sa ne afirmam mai tare a venit ploaia.A si eu am reusit sa reproduc chitaitulscartiitul si pe loc,cred ca scumpele de amortizoare dar sambata fiind intalnire pur pentru surubareala sper sa aflu mai multe.O parte din noi s-au retras la bar,unde a sosit si Brusli, si s-au discutat diverse.S-a stabilit ziua si ora pentru intalnirea pentru surubareala:sambata ora 11.00,Ambasada Chinei.Si bineinteles ca pentru autocolante au fost pareri cate persoane au fost.Asta e ploia ne-a impiedicat dar noi ca forumisti inraiti ce sunt nu ne-am dat batuti.Bravo noua. PS1 coloana formata in drum spre bar a fost super.Sper sa formam asa ceva si pentru distante mai lungi(iesire din Bucuresti) PS2 daca am uitat pe cineva sa ma ierte Link to comment
Recommended Posts