Jump to content
Sign in to follow this  
smoke

Ce Facem Cu Soferii Violenti ?

Recommended Posts

In cazul asta fie ca stateau bine de tot cu respectarea legilor romanesti si contabilicesti, fie s-au "sicanat" cam rau de tot...

Crede-ma ca am tangente mari in domeniu ca sa-ti spun ca nu-i nevoie sa gresesti ca sa-ti vina garda in control si sa-ti friga o amenda babana. Si oricum daca vrei sa fii 100% legal in romania se cheama ca vrei sa dai faliment. Cu garda nu-i de glumit, tot iti gaseste macar praf pe rafturi si-ti frige amenda de macar 2-5 milioane.

Asa ca atentie cu astia de la garda financiara.

Si eu am avut bata intre scaune dar stiu ca mi-a vazut-o si unchi-miu si mi-a zis ca ori dispare "iubitzica" de acolo ori dispare masina cu totul din mana mea. Ma gandesc totusi sa o inlocuiesc cu altceva ce nu-i arma alba dar care sa ajute. Ma gandeam la ceva gen cheie franceza, alea alea. Si e bine sa le folosesti numa la nevoie, ca nu se stie ce kalasnikov poa' sa scoata adversarul.

Atentie mare prin Braila (no offence George03).. Ieri seara era sa repet faza patita acum o luna, de data asta cu un Volvo. Astia nu-mi dau seama, da' cred ca se cred in anglia, ca nu stiu decat sa te depaseasca prin dreapta. Ii vezi ca vin tare din spate, tu pui semnal dreapta sa le faci loc iar ei dau claxoane, flash-uri ca ce naiba faci. Au noroc bajetzii ca-s cu masina noua, ca la Matiz nu ma deranja ceva tablarie noua pe RCA-ul lor.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Mda, am patit si eu o faza din asta (dar recunosc ca eram si eu "vinovat" :P ): mergeam pe Splai dinspre Unirii, am ajuns la stop la Piata Natiunilor Unite si cand am plecat eram pe banda 2. Moment in care un dobitoc mi-a "taiat calea" de pe banda 1, iar eu, in loc sa franez, cum fac de obicei in astfel de situatii, am tras de volan stanga, vazusem ca vine unu cu un Papuc dar nu intram oricum in el, si l-am evitat pe dobitoc. Chestia e ca "i-am luat fata" lu ala cu Papucu in respectiva manevra...am continuat linistit drumu cand il vad pe ala cu Papucu ca vine vijelios, imi taie calea si trage o frana "graaaava"...franez si eu linistit (daca era vreun Mercedes m-ar fi pus in dificultate, dar oricat ar fi franele de Cielo varza macar tin mai bine ca la Dacie...), se opresc masinile, coboara un baetzash/tzigan din Papuc, vine la mine la masina si incepe sa urle ca sa ies afara. Eu ...nimic, il ignoram, am dat din umeri si asteptam sa vad ce se intampla...(eram si cu prietena mea in masina, plus un alt cuplu, dar sincer nu aveam chef de bataie acolo + ca nu stiam daca mai era vreunu in Dacie). Si urla handicapatu un minut, pe urma se suie in Papuc si pleaca...asta a fost cea mai nashpa experienta de acest gen a mea. Probabil ca as fi fost si eu cu gura mai mare in acest caz, dar intr-un fel stiam ca-l provocasem, ii taiasem calea si am zis ca mai bine astept linistit "sa treaca valul". Chestia e ca asta cu "luat fata" se intampla de atatea ori (cel putin in Bucuresti) incat daca m-as da la toti care mi-au taiat calea mi-ar lua fiecare drum cateva ore.

Share this post


Link to post
...cea mai urâtă fază....nu avea semnalul pus sa depaseasca..dau semnal dreapta si purced la depasire, fara sa micsorez viteza, dar nici nu acceleram ca-mi ţăcănea avansul...nebunul ma ajunge, face triplare(cu roţile de pe dreapta intrase pe arătură) şi opreste la mica distanţă de autobuz, in mijlocul soselei, de-a latul, obligându-mă astfel să opresc în scârţuri..se dă jos si se indreapta spre mine, arătându-mi fioros pumnul..

sa aprinzi o lumanare ca ai scapat usor...puteai sa ai un om pe constiinta!(am subliniat de ce!)

Share this post


Link to post

:scarpin: O fi vrut sa zica stanga... :-?

Share this post


Link to post

bravo!...ai remarcat greseala..dar cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun...am dat semnal stânga

Share this post


Link to post

cel mai bine este să laşi NEBUNU'...să

Share this post


Link to post

stanga - dreapta, la femei este o mare problma.

Share this post


Link to post

eu nu am avut nici o intentie sa fac vreo ambitie..chiar nu mi-am dat seama ca nebunului ii era greu sa incetineasca daca m-a vazut ca intru in depasire legala

 

stanga - dreapta, la femei este o mare problma.

nu am nici o probleam la volan cu stanga su dreapta :spumelagura: ma luase valul la povestit cand am postat, si de aceea am gresit...repede ne mai taxati!

Edited by ileana

Share this post


Link to post
repede ne mai taxati!

:D imi zicea mie tata.. in viata trebe sa :shock: ca altfel ...  <img src= S">

 

stiam ca ai gresit ... dar fiindca trebuie sa fiu prompt...penalizez si urmatoarea

 

face triplare(cu roţile de pe dreapta intrase pe arătură) şi opreste la mica distanţă de autobuz, in mijlocul soselei, de-a latul

dupa cum continui sigur erai in England

Edited by masterbobs

Share this post


Link to post

la noi la ţară, se mai trage câte-o brazdă şi pe mijlocu şoselei :dizzy:

Share this post


Link to post

ahaaaa...si din cand in cand pentru a alunga monotonia apare cate un peron... ba pe stanga... ba pe dreapta...

 

Oameni buni sunt un roman pasnic,poate un pic prea "je'man'fish"-sist...din pacate... zic din pacate pentru ca mai am si eu ceva momente cand mi-as dori sa fiu precum RAMBO sau Van Damme ca multi idioti sunt pe lumea asta...

de examplu...

ma intorceam saptamana trecuta de la mare... pe Urziceni - Bucuresti

Cand megeam si eu cautand sa stau in coada unuia cu un Freelander (avea detector) trece unu' prin stanga mea de am zis ca ma bubuie.

...stau eu acu si ma reflectez la ce ziceati voi de baietii nervosi...

 

Nu am nimic cu prietenii cu Tico ... totusi la 150-160 sa depasesti 2 MASINI nu e cam mult pentru "ma uimesti"?

 

Nu zic ca m-am simtit de tot kktu...si restul de drum am mers pe banda de urgenta tot cautand sa imi explic de ce i se parea ca merg incet...

Share this post


Link to post

mic da rau.

 

Eu am patit o situatie cat de cat asemanatoare cu un trabant, eu mergeam linistit cam cu 90-100 si trece pe langa mine un trabant de ala mai lung (Combi se numeste?). Faza este ca era si incarcat full cu niste baloti de "ceva", nu mai avea loc in masina nici pt. o sticla cu apa.

Omul nu mi-a dat lumini, claxoane nu m-a incomodat/stresat cu nimic.

Daca imi dadea lumini ori ma lasam de condus ori imi luam masina germana. "Masina germana e masina germana"

Edited by tribunul

Share this post


Link to post

:o fftopic:

Pai dar cat prinde un trabant maxim, ca sa nu mai vorbim de acceleratia cronometrata pana la suta :dizzy: ?

Bineinteles consumul mentinandu-se in limite normale: 5l% benzina, iar restul inca 5 l de ulei :) )

Share this post


Link to post

Poate a fost unul din modelele cu motor de VW Polo. Pe mine m-a depasit la 120 km/h si s-a dus mult si bine.

Share this post


Link to post

Tico sau Trabi...ca asa am si eu o scuza..nu? :rolleyes:

Share this post


Link to post

Trabi, ultimile modele scoase.

Share this post


Link to post

O faza mai nasoala am patit si eu cand fara sa vreau (am ocolit o mare groapa) i-am taiat fata unui "smecheras de cartier" cum imi place sa ii numesc. La semafor s-a dat jos din masina (dupa ce parcase in paralele cu mine) si a inceput sa urle la mine...am deschis usa ca nu auzeam ce zbieara pe acolo si l-am intrebat "ce?" la care a spus "ca isi baga ceva in mine ca poate vreau sa imi dea una in parbriz sa-l faca bucatele". Nu stiu de ce dar m-a apucat rasul si atunci asta a tacut si se uita foarte mirat la mine si apoi a intrat in masina. Nu stiu cum o fii perceput rasul meu dar s-a potolit.

Share this post


Link to post

Daca aveai bormasina in mana il inteleg sa stii =))

Share this post


Link to post

Trebuia sa-i aplici faza aplicata de enspe mii de ori in camin: da bah muzica mai incet ca trebuie sa invat!!! AAA, ce zici? e muzica tare si nu te aud!! =))

Bine, numai ultima faza.

Si acu ce va luati de cei cu masini mici ce merg cu viteza mare? Si eu mai mergeam cu 150-160 cu Matizul incarcat (bine, cand aveam drum liber, ca doar nu eram kamikadze) si mai depaseam mai multe masini daca aveam loc si nu ma uitam la ce masini depaseam. Nu pot sa uit momentul cand am mers cu 160 si injuram ca n-am aparat sa pozez si ma depaseste unul cu Passat TDI (nu V6) cu peste 180. La viteza aia nici Passat-ul nu mai are cine stie ce vana, la 130Cp si cred ca ori m-o fi injurat (ca trebuie sa accelereze atata) ori si-o fi facut cruce. :dizzy:

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Oricum nu voi uita fata unui amic de-al meu cand am mers la peste (imprumutase un logan 1.4mpi) si la un moment dat l-am depasit, cand i-am vazut fata m-am uiat la vitezometru si aveam 150 la ora. Nu va explic socul pe care l-am avut si nici ca nu stiam cum sa tin volanul mai bine :D .

 

Cat despre faza cu ala...pe mine m-a amuzat faza cu parbrizul...de parca nu as avea casco...mai mai ca imi venea sa ii zic sa ii dea una ca e zgariat si vreau sa-l schimb :D .

Share this post


Link to post

eu mi-as face sincere probleme daca masina mea depaseste viteza maxima din talon...

Share this post


Link to post
Si acu ce va luati de cei cu masini mici ce merg cu viteza mare?

pentru ca uitandu-ma in oglinda nu l-am vazut l-a timp...si chiar nu am putut sa il citesc ca forma sau viteza...

si sa trec pe banda cealalta la 150-160 nu aveam chiar atat de mult curaj!

btw...stii ...pe banda aia gaseshti de la caruti de butelie cu biciclete pana la dacii

 <img src= S">

Share this post


Link to post
i-am taiat fata unui "smecheras de cartier" cum imi place sa ii numesc.

Apropos de smecherasii de cartier, unchiul uni fost coleg de-al meu l-a lovit in spate pe un asemenea tip. Numai ca era cam mare si negru si a inceput sa il acuze ca a facut-o intentionat. Omul nostru ca sa se scuze ii spune: "cum crezi ca puteam sa fac asa ? Dumneata nu ai auzit de INERTIE ? " Iar tiganul replica : " ce ma crezi ca eu nu am gasca?"....

Share this post


Link to post

Azi dimineata in metro militari: un bmw seria 3 parcat aiurea rau pe 2 locuri si intra ceva pe un al 3-lea liber. fiind singurul la umbra ma bag si eu cu supernovape cel de-al 3-lea care era liber. observ ca tipul e cam idiot dupa ce parcare a facut si notez in praful de pe bord nr de inmat. cand ma intorc tipul plecase dar imi lasase o amintire cu cheia pe aripa, vezi doamne il stresasem la iesirea de pe 3 locuri... plin de spume vroiam sa il caut dupa numar, dar in drum spre sediu surpiza! bmw seria 3 frumos argintiu parcat in fata unui magazin. trag pe dreapta la 50 de m, o iau pe jos si cand trec pe langa ea ii aplic o cheie de supernova pe aripa spate de mai toata frumusetea...

p.s. desi era parcare in spic, si acolo unde l-am gasit era parcat tot pe 3 locuri... :o

Share this post


Link to post

Daca nu stie ca-i de la tine, tot degeaba!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...