Shenck Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Ca sa stie si poporul care nu a ajuns la intilnire... Cronologic: - Luc a facut din nou reclama WD40 eliminind scirtiitul de la mine si de la Lelut (astia care vind WD40 sa-ti dea juma de norma macar pt reclama) - Sorin (nou venit) a venit cu Tico super simpatic aranjat, leduri albaste , coborase metalizate, pedalier etc , o fumusetze , poate isi descrie el intr-un topic separat masina - Era sa-l pierd pe Castravete :lol cind asculta galnganitul de la roata, agatat inafara masini ca sa auda mai bine (Castravete m-ai linistit) - S-a testat lumina de la becurile Vision Plus fata de cele standard. - strumfadi ne-a aratat ce insemna sonorizare, sper adevarata, la un moment dat era sa-soi piarda numarul din cauza basilor - Am retestat (zeu pe masina lui faza cu chilometrajul care se da inapi la mersul cu spatele - Apoi si poporul cu Tico a testat, si la Tico la fel se da inapoi. - A venit Viper (cu intirziere da de data asta il iertam) cu super modelul, masinuta din pacate cu porbleme si nu am putut-o vedea in actiune. - S-a vorbit de excursia de 2 zile, binenteles , nu s-a ajuns la nici o concluzie Aaaaaa sa nu uit... Brusli a testat noile TICOloase aparute la intilnire Link to comment
Shenck Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 Ieri au apraut si oameni noi la intilnire. Ca sa semnam condica: -LucMan -Soran -Shenck -Sprite -Lelutu -Strmfadi -Castravete -Zeu -Viper -Maharu -Flex -Dan_m -Brusli Parca a mai venit un baiat (fara masina) dar nu mai tin minte cine era. Am omis pe cineva? Link to comment
Recommended Posts