Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Interior Tico

Recommended Posts

pls am si eu nevoie de la posesorii de tico de cateva informatii..

 

cat e distanta cu geamu coborat intre geam si fata de usa ... cat e distanta totala in interioru usii si daca geamu cand e coborat pana jos daca ajunge pana jos de tot sau mai ramane acolo spatiu.

 

merci mult

Share this post


Link to post

Salut GOBY! Da exista pe un site din Polonia, de acolo l-am luat, daca este tunat in photoshop este al naibii de bine facut si de aceea ma indoiesc ca este manarit pe pc. Foto vad ca a venit deja!

 

 

@dsign: mersic frumos! poate la urmatoarea comanda a vreunui amic de aici!

 

@steph: din ce stiu eu geamul se duce cam pana jos si distanta de 5 cm sau cat ai intrebat tu nu stiu sigur dar nu cred ca exista acolo! poti pune niste inaltatoare intre fata usii si suportul boxei!

Edited by darem

Share this post


Link to post

Folosiţi mesageria privată pentru cereri/discuţii.

Edited by VAXXi

Share this post


Link to post

darem asta o sa fac dar adancimea de montare a boxei e de 10 cm asa ca nu am chef sa scot ditamai cilindru din portiera si nici sa fack un kick panel cat juma de usa.

 

speram sie u la interior :D

Share this post


Link to post

daca va uitati la roti veti vedea ca sunt identice si cam aiurea bagate in asfalt.

aia din spate e umpic mai mica si mai mult are FRANA PE DISCURI. sa fim seriosi, Tico si frana pe discuri pe spate... mai rar, ca sa nu zic de-a dreptul inexistent.

 

parerea mea despre acel Tico este ca exista in realitate si a fost retushat in Photoshop. tot la parerea mea pot adauga si faptul ca totusi e retusat cu bun simtz, nu cum sunt pozele alea "logan virtual tuning" unde vezi numai sefeuri.

 

detaliile mici il dau de gol, oricum good job.

Share this post


Link to post

Gu bun gust, ha? Atunci unde sunt manerele de la usi? :mrgreen:

Share this post


Link to post

si ce s-a ntimplat cu geamurile laterale? sunt aburite?! :tongue:

Share this post


Link to post
Salut Goby si bine ai venit pe acest forum !

Uite si raspunsul la intrebarea ta in poza  :thumbl:

post-285-1114614546_thumb.jpg

 

Salut.

Merci frumos. Arata super masina si chiar daca nu exista in realitate nu este ceva ce nu se poate face.

Oricum discuri frane pe spate nu as pune decat la un motor modificat complet. Discurile fata ( in speta franele fata) le-as inlocui in mod cert si asa TICO "are frane pt cunoscatori".

 

Bafta. :lavolan:

Share this post


Link to post

Pentru cei "carcotasi": geamuri "gri" ca cele de pe acest TICO manarit in Photo... am vazut pe un mercedes e-klase care,culmea,avea un buton in bord pentru reglarea nivelului de opacitate a geamurilor; usi fara manere de deschidere- este moda americana, daca nu stiati eu au acesta manie de a face deschiderea prin telecomenzi a usilor (a se vedea acele masini care se numesc HOT ROAD-uri)

Nu vreau sa pornesc o polemica aici din treaba asta, imi place mult masina si intradevar se poate face una la fel...cu investitiile necesare!

Ura la toti si numai bine!

Share this post


Link to post

cunoastem asa ceva, dar e scumpe, care este... hai ca deja suntem :o fftopic:

Share this post


Link to post

HOT ROD

Share this post


Link to post
Nu zic nimic, nu e reclama sunt doar bucuros ca am reusit sa fac bord gen Golf, Passat etc. Atasez si niste poze. Bordul din poza e inca in lucru , umbrele acelea o sa dispara va ramane doar patratul din mijloc ca sa nu se vada umbre de la mecanica ceasului!

 

 

Salut

Imi spui si mie ce leduri ai folosit,si cum l-ai prins,adica l-ai prins pe acul de la vitezometrul sau in spatele acului de la vitezometru

Mersi

Share this post


Link to post

Ce spuneti de asta? :-> post-4396-1167083400_thumb.jpg

Dupa cum vedeti,desnul nu este terminat inca,nu are volan dar vroiam sa va arat si voua la ce m-am gandit sa-i fac ticalosului.

Edited by CARABUSU

Share this post


Link to post

Bordul de Tico este foarte bine gandit ,nu prea ai ce sa faci avand in vedere dimensiunile,ce ai desenat tu este de inspiratie Logan ca sa zic asa ,eu m-asi limita doar in zona ceasurilor si as pune un turometru mare cat vitezometrul si partea care le acopera semirotunda asa ca in desenul tau ! Poate gasesti un bord de Suzuki Alto ca sa nu te mai chinui ! :) >-

Share this post


Link to post

Nu are nici o legatura cu design-ul interior de la logan,daca asta seamana cu bordul de la logan eu ma impusc,poate fi facut din fibra de sticla dar dureaza mult sau din plastic dar e foarte scump.Poate fi facut si mai mic,apropiat de dimensiunile borului existent pe tico dar problema mai trebuie gandita.Ma gandesc ca inviitor sa schimb bordul cu unul ca cel din desen imbracat in piele si cu insertii de aluminiu,nu sa-l schimb cu unul de alto care nu arata prea bine.

Edited by CARABUSU

Share this post


Link to post

Dragii mei am inceput un proiect foarte indraznet la mine la BOXA " uscatorie" am facut o consola ca la mercedes.

Adica... de unde se termina bordul jos am sa elimin scrumiera de acolo si bricheta si am sa fac o consola care se prelungeste de acolo pana in spate la scaunele din stanga si din dreapta!!..

Dupa ce il termin de facut .. din fibra de sticla.. am sa il chituiesc si am sa il imbrac intr-un materila gen piele sau plush :D

La schimbatorul de viteze m-am gandit ca sa fac ca la masinile de curse!! adica sa vina comenzile ca o cruce + stiti voi ce zic...

Pe el am sa fac loc de scrumiera!!

Loc pt bricheta.. lumini in spate si lumini in fata..

O sa fie luminate cu verdele acela spre albastru ca la bordu de Audi.

 

Sper sa am succes .. daca am o problema ceva .. sper sa ma ajutati !! :D ca dau o bere!!

Share this post


Link to post

Asteptam,eventual si poze la Masina mea !

Share this post


Link to post

Am sa pun si poze dar sa imi fac timp... " working from 10:00 Am - 20:00 PM" si dupa asta am sa fac poze.. ma gandeam daca se merita sa fac ce a gandit CARABUSU mai sus.. chestia cu bordu.

Prima data ma gandeam sa il imbrac total cu imitatie de ceva anume :) )

a doua oara m-am gandit ca sa ii pun un strat mic si subtire de burete si dupa aia sa imbrac bordul.. Banii nu sunt problema ABSOLUT DELOC! ...

materialele si timpul ma ucid pe mine... :(

Share this post


Link to post

Se merita daca e bine lucrat.Daca vrei sa-l imbraci cu piele trebuie sa ai grija sa fie bine intinsa pielea,astfel arata ca naiba,face cute,se desprinde,etc.

Iar daca te gandesti sa modifici bordul ar fi bine sa te gandesti si la fetele usilor.

De ce nu te duci la o firma care se ocupa numai de interioare?Eu asa ma gandeam sa fac.

Oricum,eu iti urez succes si sunt interesat de rezultate,eu ma mai gandesc daca modific interiorul,la vara s-ar putea sa schimb ticalosul cu o Skoda Roomster.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...