Shenck Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Bah, voi mi-ati pus gand rau aici! O Sunt cuminte! Sunt cuminte! Promit ca nu mai fac! Apari pina la urma? Aduci traful? @all: Mai are cineva un transformator de masina 6-9V diverse mufe? Link to comment
Shenck Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Camera si cablu merg. Poate ne explica cineva cum sa rezolvam. Link to comment
aztec Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 yiceti care a fost problema cu camera si monitorul, poate ma pricep... Link to comment
Shenck Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Date intrare: Tv-ul (cu intrare AV) despre care satori zice ca mergea cu o camera video, alimnetat de la bricheta. Partea de TV functiona OK. camera mea alimntata 6-9-12V de la un adaptor de bricheta cablu cu 2 mufe rca ok, cablu verificat si functional. Nu scotea nimic ("> nici macar purici Am incercat sa alimntez si camera invers (bine ca nu s-a ars) degeba Link to comment
VIPER Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 TV-ul a fost testat la mine cu camera mea video. Ramane sa vedem exact sensibilitatea la intrare... Sa nu fie ca la pick-up-uri care erau de 2 feluri, cu iesire de 25mV si de 250mV (sper sa nu gresesc prea tare)... Link to comment
aztec Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 (edited) ok.. poate ajung si eu saptamana viitoare cu un aparat foto, cabluri si un transformator ce scpate de la 12V in sus... poate nu se potriveste partea de semnal, camera la cat se alimenteaza (prima), apoi camera pe un tv normal functioneaza? intrarea video de la tv pare ok daca accepta semnal de la camera video normala.. ps. camera e cea de care s-a mai discutat pe forum? sa caut datele tehnice.. edit: care diin ele 1. http://www.quan-an.com/SPECQA289.htm sau 2. http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...products_id=609 Edited June 30, 2005 by aztec Link to comment
Shenck Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Aceiasi camera. O tesez si pe un TV, am testat numai pe tv tuner input source cvbs http://www.quan-an.com/SPECQA289.htm Link to comment
aztec Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 camera din datele tehnice e ok, scoate cat trebuie sa se vada pe un monitor tv... trebuie sa caut si datele tv-ului,...datr tocmai ce am terminat serviciul, asa ca fug acasa...si acasa nu merge netu de 4 zile,... Link to comment
CT_ZDB Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 @Shenck Tu esti sigur ca intra curent in camera? ca din cate am vazut eu acolo.. nu prea parea sa se intample asa... Eu cred ca era o mufa cu nabadai Link to comment
remix Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 daca nu uit o sa aduc data viitoare si eu o camera de acest fel. nu am decat adaptor de priza la ea asa ca trebuie s-o alimentam. pana la urma tre s-o facem sa mearga. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Eu din ce vad pe site tensiunea de alimentare este pusa la 9V. Adaptorul meu scoate el 9v cand e setat pe 9V dar doar "in aer". Cand ii pui o sarcina pica mult tensiunea. Eu zic ca trebuia sa il fi pus pe 12V. Link to comment
aztec Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 (edited) da, trebuie un transformator care scoate 9v la 150mA... chiar si la 12 poate sa nu faca fata sau sa-l arda, trebuie unul mai teapan la 9v, pt ca ledurile alea consuma... sa vad ce am si eu, dar nu cred ca sant bune... Edited July 1, 2005 by aztec Link to comment
Recommended Posts