Jump to content
Sign in to follow this  
VIPER

Opriti Carnajul!

Recommended Posts

Nu am reusit sa ma uit decat vreo' 10 sec e inimaginabil!!!! Parerea mea si a altora dupa cum vad:sa moara in aceleasi chinuri ca si animalele pe care le chinuiesc :spumelagura:

Share this post


Link to post
sa moara in aceleasi chinuri ca si animalele pe care le chinuiesc :spumelagura:

Daca asa gandesti... da-mi te rog voie sa te intreb: ce anume te face mai bun, mai om decat ei?

Share this post


Link to post

Pai te face mai om simplul fapt ca aia nu pot fi numiti oameni!

Share this post


Link to post
Astora ar trebui sa li se faca acelasi lucru, zau!

Si... cam cine ai vrea sa le faca acelasi lucru? Tu? Sau ei intre ei si noi sa ne uitam si sa aplaudam?

Share this post


Link to post

Eu nu, pt ca ma consider om!

 

In schimb, a doua varianta e destul de tentanta, ce sa zic!

Share this post


Link to post

Am eu impresia sau toate astea se intampla in America?

Adica, acea America ce ne spunea noua ca omoram porcii chinuindu-i...?

Sa le fie rusine!!!!!!Dar nu au asa ceva...erau prea fascinati de ceea ce fac..

 

 

Deci cam asa arata American Dream...

Edited by eugenbonta

Share this post


Link to post
Da' de unde... Tu ai vazut cat de greu moare gaina? sau puiul? sau porcul?

Eu ma inscriu in gama de oameni ipocriti (99.9%) care stiu dar totusi continua...

Este vreunul dintre voi care nu mananca carne? Toate modurile de sacrificare animale sunt barbare. Indiferent ca i se taie gatul, jugulara sau se trozneste de bolovani.

TOTI CEI CARE MANCAM CARNE SUNTEM IPOCRITI DACA SPUNEM CA NU STIM CUM SE OBTINE!

Ganditi-va ca sunt mult mai putini cei care poarta blanuri decat cei care mananca carne...

 

Aici iti dau dreptate 150%!

 

Pentru ceilalti care nu ati prins, am mai pus 2 link-uri! Si veti vedea acolo cum "nu" sunt chinuite gainile, vacii, porcii!!! Tot pentru hrana! Vedeti si celelalte 2 filmulete in care Pamela Anderson si Alec Baldwin va prezinta fermele de animale crescute pentru hrana si halul in care ... Gata, nu mai pot, iar imi aduc aminte... Vedeti filmele... Sunt pe prima pagina a acestei discutii..

Share this post


Link to post

post 1:

am citit printre randuri si nu si filmele nu am putut sa le vad. Am incercat sa il vad pe primu dar nu am reusit dupa primu animalut care a fost trantit de pamant am crapat un pumn in taste si m-am calmat ... in schimb ce as face cu ei ... pai nu omorati dar smula o unchie... sau picatura chinezeasca , sau taiat degete urechi nas ... sia r mai fii multe metode de tortura chinezesti pe care le-as aplica ...

 

ce ma face pe mine mai om decat pe aia ?? pai faptu ca eu chinui o fiinta cu discernamant care a facut rau enorm si faptu ca nu o fac din placere ... puteti spune ce vreti eu asta simt ca ar trebui sa fac ... ok inteleg ca se omoara animale pt. blana desi e o prostie (tehnologia din ziua de azi permite imitarea al extrem a blanurilor) ... dar macar sa le omoare prin anumite injectii (cum e injectia letala de ex. ) da-le frate o masa buna inainte si omoara-le subti fara sa simta fara sa realizeze ...

 

cum p@@a mea sa le izbesti de pamant ...

 

niste jeguri de oameni niste dezaxsati ...

 

cum punem linku ala pe stalpi cum facem ceva sa se afle in afara doar avem netu` la picioare

 

post 2:

am reusits a vad mai mult din film ... nenorocitii aia scot pielea de pe animalele alea cand acestea sunt inca in viata si orma mai misca  <img src= ("> ce jegori doamne ce le-as face X( nu am cuvinte sa va spun ce simt acum si ce sentimente ma trec in mommentu asta

Edited by claz

Share this post


Link to post

bine ca am vazut postul dupa ce erau scrise deja 2 pagini ca altfel poate din curiozitate ma uitam si eu la filmulete. nu pot sa ma uit la asa ceva, dar din cele spuse de voi nici nu cred ca mai e nevoie.

pentru astfel de specii exista o singura solutie.de concentratie 98% maxim ca mai mult nu se poate si se numeste acid sulfuric.si nu bagati de tot ci putin cate putin.

pentru cei ce imi vor spune ca nu sunt uman ca nu sunt mai presus de aia... le spun de pe acum ca nici nu vreau sa fiu uman.pentru monstrii aia mi-as dezveli la maxim ticalosia din mine si nici o metoda de tortura sau de ucidere nu mi s-ar parea barbara.ar fi chiar prea putin.

Share this post


Link to post

Problema acestor oameni nebuni e stilul lor de gandire sau de viata. Ajung sa trateze niste fiinte nevinovate cu indiferenta si singura posibila explicatie ar fi ca ei considera animalele un obiect, o posesie. Nu e insa acelasi lucru sa arunci cu o cana pe jos si sa o spargi, dar un biet animal lipsit de aparare...

Singurul gand care ma resemneaza putin dupa vizionarea partiala a acestor filmulete e ca exista Dumnezeu si nu vor scapa nepedepsiti!

Share this post


Link to post

1. Ce te faci daca oamenii respectivi ar fi calcati in picioare si ar muri de oameni daca nu ar face asta animalelor?

2. Voi chiar nu stiati chestiile astea?

Share this post


Link to post

1. daca tot e imperios necesar sa omori animalele alea, fa-o mai repede si fara durere!

2. nu, eu nu stiam!

Share this post


Link to post

1. nu au de ales. este unu acolo sus care a hotarat ca asa este eficient sau mai bine, restul, cei care executa, sunt muritori de foame. daca nu fac asta nu au cu ce sa isi hraneasca copii & so on. (in multe cazuri, nu neaparat aici)

2. sunt chestii care se intampla in jurul tau, in fiecare zi, lucruri ce te-ar ingrozi. este mai bine sa nu le stii sau sa le uiti pentru ca altfel ai fi tare trist.

Share this post


Link to post

Cu 2 sunt de acord si constient ca asa e, dar cu 1 nu sunt deloc de acord. Daca tot vor sa fie barbari, sa le bata frate un piron in frunte, si mor imediat! E tot barbar, dar macar nu se mai chinuie minute in sir!!!

Share this post


Link to post

Daca este mai eficient sa pui puii vii in apa clocotita din punct de vedere al scoaterii penelor, vor face asta... sunt multe atrocitati care se comit in numele umanitatii (sa se bucure omu' de gustu' unui pui ieftin).

Share this post


Link to post

satori> tu ai vazut filmul INTREG ?

 

daca oamenii aia ar avea suflet si intradevar patronul le-ar IMPUNE sa le omoare PRIN CRUZIME le-ar frange catu instant si dupa ce ar muri sa le bata de pamant sa le jupoaie etc ... da nu ei au o placere sa le taie picioarele pe viu, sa le atarne pe un scripete, sa le jupoaie pielea pe viu cu aj. unui cutit si la intinda ca pe carpe INCA IN VIATA deci lasa faza cu asa le este impus oka?

Share this post


Link to post

Aici Steph are dreptate. Daca le-ar frange gatul oricum ai macar 4-5 minute pana la incetarea circulatiei/coagulare, nu pot sa cred ca exista vreun motiv (ca proces de productie) pentru care sa jupoi ceva pe viu, orice ar fi el.

 

Nu m-am uitat la film pentru ca ... aa ... nu ma uit :)

 

Unele lucruri sunt inerent murdare. Spre exemplu carnea pentru consum nu poate fi contaminata, drept pentru care sa omori un animal pentru hrana necesita un proces fizic, nu chimic.

 

Din cate stiu eu, la noi carnea de animale mari (vaca) se obtine (corect) prin lovirea animalului in frunte cu un obiect greu. Destul de ... uman ... sa zic asa, procesul nervos se intrerupe instant, desi din afara nu arata foarte bine.

 

Nici una din metode nu e placuta, suntem programati genetic sa respingem moartea si ranirea, dar totusi, ce-mi povestiti voi acolo nu are nici o logica, tehnologica sau economica. Iar de placere ... mi-e greu sa cred. Sau poate nu vreau sa cred. Naiba stie. Cred ca nu vreau, la urma urmei daca te uiti la stiri si-l vezi pe cutare ca si-a decupat prietena, incepi sa te intrebi.

Share this post


Link to post

Sa arunci in apa clocotita puiul este mai eficient. Se zbate si iti face o parte din treaba. Daca stai sa ii frangi gatul nu o sa iti faci norma deci zbori. Va inteleg frustrarea dar folositi totusi ratiunea, pe cat posibil. Aici nu e vorba despre durere ci despre bani si eficienta in a ii obtine!

Share this post


Link to post

Satori, nu cred ca in filmul asta se arata eficenta economica. Cred ca este o risipa de efort chiar. Daca le-ar fi lovit din prima in cap le-ar fi fost mai usor. Metodele alese pentru ucidere sunt mai mult decat barbare, sunt sadice si creeaza o stare destul de ciudata. (si asta ti-o spune cineva care a vazut niste filme japoneze/coreeene cu adevarat ciudate. Da-i un search la "Guineea Pig" pe IMDB sa vezi.)

Share this post


Link to post

Daca vrei sa traiesti cu impresia asta, nu ai decat. Sunt sigur ca nu este o fabrica plina de sadici si ca, la un moment dat, au avut in vedere si chinurile provocare animalelor dar au renuntat pentru eficienta si reducere de costuri.

Share this post


Link to post

mai satori te mai intreb odata ai vazut filmu tot ????

 

zi-mi si mie cum e mai usor si mai eficient sa omori un raton sau marog ce fel de animalut e ala:

 

1) o bata in cap moare instantaneu nu se chinue si tu ai un sac de carne nemiscat cu care faci ce vrei ...

 

2) dai animalu cu capu de pamant de 3-4 ori ... ii tai picioarele in timp ce se zbate ... ii zmulgi pielea de pe el in timp ce se zbate ...

 

fa un calcul si vezi care din operatiuni dureaza mai putin

 

aici e vorba de sadism, de minti bolnave. Nu ai auzit si rasete pe fundal ??? alora le face placere si stai linistit ca nu au auzit de ratiune economica in viata lor.

Share this post


Link to post

bai, steph, tu stii sa citesti? eu vorbeam de pui si de modalitatea de jumulire. nu stiu despre ratoni si m-am saturat de asemenea filme, nu vreau sa mai stiu. nu am negat ca unele chestii se fac sadic din distractie, dar nu toate sunt asa.

mai sunt filmele cu puii de foca, daca vrei sa te "distrezi" de moarte. acolo, din ratiuni economice si de siguranta ai celorlalti membrii ai echipei, in loc sa impuste puii (ordin al guvernului canadian) ii loveau cu pioleti sau cum se numesc. bineinteles, nu nimereau de fiecare data o lovitura fatala din prima.

Share this post


Link to post

man noi toti vb. de filmu` de pe prima pagini ... ce treaba au puii?? se fac blanuri din pui???

Share this post


Link to post

E vorba ca ce vezi tu in filmul ala e doar o mica particica din tratamentul crud aplicat in diverse domenii animalelor. Animalele sunt chinuite in fiecare zi testand produse cosmetice, medicamente si altele.

 

Pentru mai multe detalii: http://www.peta.org

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...