Jump to content

Recommended Posts

Buna seara, după 2 ani de așteptare am scos-o si eu pe strada cu o grămada de emoții.Și da am ascultat sfatul dumneavoastră de a da jos stickerele si arată mult mai bine așa ca voi da in perioada asta jos si emblemele jos si ii voi da un polish si cred ca ii voi cumpara un set de jante mai mari,cele de acum sunt pe 16.

 

Plus o întrebare ,ce tip de antigel ii trebuie la modelul ăsta?

WhatsApp Image 2022-09-15 at 12.42.21.jpeg

WhatsApp Image 2022-09-17 at 13.59.45.jpeg

  • Like 1

Share this post


Link to post

Salutare, iti trebuie antigel pe baza de etilen glycol. De principiu orice antigel G12 roz ar trebui sa mearga foarte bine. Daca gasesti antigel GM Dexcool, atunci mergi pe el.

Cel mai important este sa stii cu ce antigel a mers masina inainte. Daca a mers cu cel verde, cauta tot verde cu etilen glycol, daca a mers cu roz/ portocaliu, pune tot roz. Daca vrei sa schimbi culoarea, trebuie sa faci o spalare temeinica a sistemului de racire cu apa distilata pana cand apa iese perfect curata.

Daca nu stii istoricul schimbului de anticel si/sau vezi depuneri, atunci poti face o curatare a sistemului de racire cu un radiator flush sau cu apa cu otet inainte de spalarea cu apa distilata.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...