Geo_ZGA Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 O tura scurta, de nici o zi (in 3-4 ore esti pe asfalt din nou), dar intr-o zona frumoasa... Tabla Butii. Ma batea sotia la cap sa o scot si pe ea la munte (n-a mai iesit de mult, pt ca sarcina), FARA DETECTOR. Pur si simplu sa ne plimbam cu masina... Valea Ph exclusa din start, weekendul il petreci pe dn1, alte zone accesibile cu masina si relativ aproape nu imi veneau in cap. Asa ca am bagat Buc-Ploiesti, Valenii de munte, Slon. Din Slon am urcat pe munte (drumul nu e accesibil turismelor) si am tinut creasta spre Tabla Butii. Cu parere de rau ca nu am detectorul la mine, am admirat transeele, am vizitat cimitirul eroilor cazuti acolo in ww1 (o mica parte) si am admirat privelistea. Zona e slab populata, pe munte am intalnit 2 biciclisti, un atv si vreo 2 masini, plus o motocicleta. In rest, cateva stani, vaci, cai si mult spatiu liber (gol montan, fara copaci). Drumul e intre acceptabil si aproape periculos, cu cateva zone de rampa abrupta si pietris, sleauri etc. Azi a fost uscat, dar daca ploua devine si mai "distractiv", mai ales la coborare. Am urcat prin Slon, am coborat spre Vama Buzaului si am iesit la Cheia. Urmeaza sa revin si fara nevasta, cu detectorul 😄 1 Link to comment
Recommended Posts