Jump to content
Sign in to follow this  
FLORIO

Teapa

Recommended Posts

bunaaaaa!!!!

 

acum doua zile am gasit acest site. fff bun.

am de 3 ani un Cielo GLE / 96 luat la - sh - abia vandusem o Dacie din '79 si fuga la targ . la prima vedere a fost super frumoasa (bleomarin) ,curata, cu 60.000 Km la bord. tipul tot asa cu vrajeli, tinuta in garaj, ingrijita ... am mers cu ea la service si baietii au dat un OK. am dat deci in 2002, 4000 $ foarte mult . pana la service sunt 10 Km si cand am dat drumul la AC (era vara) nu am simtit nimic . raspunsul a fost ca dupa alti cativa km se va simti ca asa e normal. Hi Hi cat de fraier am fost . problema s-a rezolvat prin inlocuirea radiatorului ( racitor) . in fine , probleme am mai gasit nenumarate si am bagat multi bani in ea si nici acum nu sunt deplin multumit de modul cum functioneaza. cu ea am facut doar 15.000 km .

imi bat tachetii si trebuie sa schimb si axa. alti bani ufff.

ce sa zic as merge la computest -ul ala din Titan sa vad ce mai este bun in ea. dar de la Radauti, Suceava e cam departe.

in rest numai bine si voi posta sa va impartasesc din aventuri

 <img src= S"> @-)

Share this post


Link to post

:mda: Tu sa fii sanatos!Daca tot ai bagat banii in ea, tine-o ca stii exact acum ce e bun si ce nu pe ea!!Da-i inainte si sa te bucuri de ea!!! :lavolan: :lavolan: :lavolan:

Share this post


Link to post

Omule, intotdeauna SH-ul a fost o loterie, mai ales daca mergi la targ... Si eu am tot un Cielo la mana a doua. Cand l-am luat, am cautat prin toti cunoscutii, vroiam sa iau masina de la cineva pe care sa il stiu eu sau macar unul din cunoscutii mei... Din pacate, n-am gasit, si in consecinta tot la targ am ajuns, dar am avut noroc. La fel de bine puteam sa prind o pacoste... Asta este... Vorba lui NYPD, acum tine-o, ca macar stii ce are... Dupa cum vezi, toate masinile celor de pe forum au cate ceva, ca doar sunt masinarii... Concluzia mea de utilizator de Cielo: mai bine nu se poate la banii astia! Si sunt destul de multumit, avand in vedere ca alternativa ar fi insemnat o Dacie (nici o ofensa posesorilor, tata are si acum tot Dacie). Macar Cielo mai aduce a masina...

Share this post


Link to post

Un cielo din 96 GLE se vinde acum in tirg cu 3500e-4000e in functie de km si de cum arata deci 4000$ cit ai dat pe ea insemna ca o vinzi la aceiasi bani sau poate chiar in profit ,parerea mea este ca nu trebuie sa disperi mai ales ca piesele de Daewoo sunt foarte ieftine asa ca mai baga ce mai ai de bagat si bucurate de ea .

 

:o fftopic:

 

Eu am un Espero din 97 si am luat-o de la un prieten in ian 2005 ,am facut deja 10.000km si am cheltuit 12.000.000 lei dar nu regret nimic ,e normal sa bagi bani in masina ,gindestete cit te-ar fi costat sa intreti un BMW din acelasi :D ,ideea este ca daca bagi bani cind trebuie si nu mergi dupa deviza "merge si asa" masina va merge bine si cind o vei revinde vei scoate un pret bun ..

Eu am dat pe a mea 4250e si mi-a oferit 4500e un samsar pe ea dupa ce a mers cu mine 150m si si-a dat seama ca masina e super .

Share this post


Link to post

In primul rand s-o stapanesti sanatos. In al doilea rand eu cred ca nu ai dat mult pe ea. Daca iti place masina cu adevarat merita sa bagi bani in ea sa o faci klumea. Cand o sa-i rezolvi toate bubele o s-o vezi cu alti ochi. Cat mai multi Km!!!!!!!!! :) >-

Share this post


Link to post

Te-ai intepat :(

Ca sa nu iei teapa cel mai bine e sa nu iei din targ, pentru ca acolo toate masinile sunt "preparate" si probabil a ta o fi avut 180 000 km reali.

Ca sa cumperi un second bun trebuie sa ai rabdare si sa cauti ...

Si am uitat iti trebuie mult noroc!

Share this post


Link to post

Salut . Ma bag si eu in seama apropos de masinile cu km. multi si 'tinute in garaj ".

Eu am dat sapt. trecuta espero cu 177.000 km ( facuti de mine 110.000 ) cu 4500 euro . Si n-am umblat cu magarii de dat km inapoi .

Si am dat-o unei familii care mai vazuse vreo 10 Cielo si espero cu 60.000 km si moka .

Insa depinde ce bani esti dispus sa dai pe ea ... si aia vei avea .

Share this post


Link to post

Unde ai dat Espero in Buzau sau in Bucuresti ?

In bucuresti am vazut in Vitan de la 3600e la 4200e dar erau minarite 100% pt ca :

*toate aveau fata bombardata de pietricele

*farurile erau matuite

*parbrizul zgiriat

*si 60.000 km =))

 

Era un singur espero cu tzipla pe scaune ,nu am inteles de ce ,arata ca nou din 99 cu motor de 2L si ABS Airbag dar costa 5300e .

Share this post


Link to post

Cumva era unul verde? Prin aprilie anu trecut am fost in targ, l-am vazut. M-am intors prin septembrie, ghici ce era acolo! :-?

Share this post


Link to post

Ca sa cumperi un second bun trebuie sa ai rabdare si sa cauti ...

Si am uitat iti trebuie mult noroc!

 

 

Eu am cautat aproape 1 an, am intrebat in stanga si-n dreapta, am sunat, am vazut, pe la prieteni si cunostiinte mai ales, dar nimic. Am ajuns la ziar si net, o gramada de rapandule, una mai de doamne ajuta, nu perfecta, dar comparativ cu altele... un Hatchback, cameleon, dar 200ml de vopsea iti acoperea Casco :D ...

si, pana la urma, tot in targ am ajuns, zic ca mi-a fost rasplatita rabdarea, am luat o masina fara probleme, din 95 cu articulatiile originale, motorul nedesfacut, :banana: , ce sa mai, sunt multumit...

Share this post


Link to post

Si eu fostul Cielo tot la SH l-am luat si sa stii ca am fost extraordinar de multumit !

In 2000 am dat pe ea ( fabricatie 1995) 4200 de dolari.

Avea 32.000 km pe bune , cauciucurile originale , totul era super , avea si timbrele pe axa spate .

Masina fusese a unui doctor din Buc iar eu am luat-o de la nepotul lui care era samsar , dar actele le-am facut chiar cu proprietarul .

In aproape 5 ani cat am tinut-o i-am schimbat amortizoarele , toba finala , cauciucurile si bateria !NICI UN PIVOT , BUCSA ETC!

Am dat-o acum o luna cu 3900 de euro unei rude!

Masina a stat permanent in garaj , atat la mine cat si la primul proprietar.

Am uitat sa spun eu am bagat pe ea o instalatie audio super care m-a costat in jur de 600 de dolari si alarma.

Una peste alta eu mi-am luat banii care i-am bagat in ea .

PS Am dat-o la 74.000 km pe bune .

Deci este posibiul sa iei una second hand buna , cum este si posibil si sa iei teapa !

Bafta

Share this post


Link to post
Cumva era unul verde? Prin aprilie anu trecut am fost in targ, l-am vazut. M-am intors prin septembrie, ghici ce era acolo! :-?

 

Da era un verde spre gri ,sa fie acelasi ?

Oricum am vb cu prietenii samsari sa le dau espero pe o Legazna + diferenta si au zis ca numai daca-mi coteaza masina la 3000e ca nu pot sa o dea decit la 3500e ca nu merge piata la espero ca sa dus vestea ca sunt gurmande si greu de intretinut :scarpin: iar la 3000e nu dau espero ,prefer sa-l tin in garaj :D

Share this post


Link to post

Da, culoarea aia. In rest mai are: scaune noi, volan nou si schimbator, cauciucuri noi Hankook, tipla prin unele locuri si eticheta de masina noua dar pe care scrie Daewoo... Tico. =))

 

 

Moamaaa, de cand il tine! :o

Share this post


Link to post

cred ca omu' e cu capu' :dizzy: cum sa tii o masina atata timp..sa vezi ca nu o ia nimeni.. si tot sa nu lasi la pret??? E sarit rau 8-}

Share this post


Link to post
Da era  un verde spre gri ,sa fie acelasi ?

 

Vesti si mai " bune " : In 2003 un amic voia un espero si m-a chemat sa-l vad . Unul verde din 99 , impecabil , caucioace noi , 30.000 km , permis de trecere cu Parlamentul Romaniei , masina fusese cica a unui SPP-ist , vechea poveste ca a luat-o pt. nevasta-sa dar nu-i place domle' si cerea 6000 de euro pe ea.

I-am spus ca-i beat si sa se duca la culcare .

Ar fi chiar luat omul sa n-o fi dat-o de atunci ..

 

@ Bogdan - Masina am dat-o in Buzau . App. am un prieten mecanic la Daewoo si cauta un espero sa-l ia cu vreo 3800 ( s-a expriumat cxa pana-n 4000) . Daca te intereseaza il intreb daca mai vrea , ca n-am mai vorbit de 3 saptamani asa.

Share this post


Link to post

Exact.. avea 30 de mii de km si avea tipla pe scaun! :dizzy: Totusi nu se nasc in fiecare zi cumparatori de astia!

Share this post


Link to post

Am vorbit cu "samsarii mei " si mi-au zis ca nici nu vor sa mai auda de Espero ,s-a dus vorba in tirg ca sunt naspa si nu le mai dau nici la 2900e ,au baietii 4 buc si nici nu se mai sinchisesc sa le pregateasca de vinzare ,au zis ca le place asa de mult espero incit decit sa mai scada la pret merg ei cu ele mai fac km si merg in fiecare duminica in tirg ca asta le e meseria , poate pica unu sa le-o vinda ,cel mai bine se vind cielo din 99-01 si tico `00 matiz mai greu si espero 0 buc in 3 sapt =)) ,Leganza cam 1-2 buc pe luna dar nu CDX ,am vazut azi un tico din 00 cu 270.000 km reali dar pina vineri mai "slabeste " 200.000 km ca de asa cere "meseria" .Vineri o vad si poate o iau daca merge bine dar mai astept ,ca am o promisiune de la o firma de 2 Tico .

Share this post


Link to post
Guest Mecmar
Era un singur espero cu tzipla pe scaune ,nu am inteles de ce ,arata ca nou din 99 cu motor de 2L si ABS Airbag dar costa 5300e .

=)) =))

Sincer nu ma pot abtine sa nu rad!

Faza cu tzipla mi-a placut? Pai tzipla aia este luata din comertul socialist si pus pe toate scaunele si bancheta din spate, cica sa arate ca atunci cand ai luat-o din magazin. Vezi Doamne tapiterie protejata!

Faza este uzitata pe scara larga si uite ca tine. :wallbanger:

Share this post


Link to post

Cum sa tina? Nu vezi ca o are de mai mult de un an si nu a vandut-o? =))

Share this post


Link to post

Daca totusi vrei sa-ti iei o masina de la cineva pe care nu-l cunosti nu e bine sa te duci cu ea la un atelier unde fac verificari RAR si sa-ti spuna ala ce bube are, dai 500.000 da macar stii ce cumperi.

 

Eu am fost cu un amic sa-si vanda dacia in targ, ne-am incuiat in masina si am asteptat, numai tigani au venit sa ne intrebe, erau unii care chiar daca ne dadeau dublu si nu le-o dadeam.

 

M-am intalnit cu un amic in targ, care s-a apucat de luat masini (dacii in special), le dadea un pic cu bidineaua si apoi le vindea din nou, scotea de la 200 euro pe masina, in 2 minute ne-a spus ala tot ce se putea spune de masina, pe unde a fost lovita, unde a fost chituita, etc (doar legat de caroserie)

 

Cica daca vrei sa-ti vinzi masina in targ in primul rand trebuie sa arate bine vopseaua ca necunoscatorii cumpara masinile dupa cum arata vopseaua, trebuie sa fie lustruita bine, si avea dreptate, era unul langa noi care statea cu carpa pe ea tot timpul si o tot lustruia incontinuu, la ala se apreau toti, chiar daca masina noastra era buna, nu-si batuse asta joc de ea si o tinea si in garaj.

Share this post


Link to post

Eu auzisem pe vremuri de un mos care avea o hoarca de Skoda ori 1000 MB ori 100 S, nu mai stiu, plina de gauri. A lipit mosul ziare pe unde erau gaurile =)) , a vopsit-o si apoi a dat-o cu cat nu facea. =))

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Skoda 1000MB este oldtimer 100% deci a meritat ce a facut mosul > :)

Acum nu se mai folosesc ziare ,baietii au trecut la spuma polioretanica ,astupa orice gaura 100% indiferent de marime ,se chituieste peste si arata "laser"

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...