Jump to content
Sign in to follow this  
Abram Burel

Pana Acum Am Avut Noroc...

Recommended Posts

@Vaxxi

Ca mai in toate, generalizarea de la o experienta particulara e periculoasa.

Si eu am fost pe ici pe colo si, intamplator (nici pe deparate nu era o regula) am mai si auzit alarme sunand (e drept ca ce-mi aduc clar aminte, nici n-as putea uita ca eram intr-un "meeting" undeva prin Geneva?!, e mai demultisor ('96-'97), poate nu se ""interzisesera" inca. Sau poate ca tocmai atunci s-a inceput campania impotriva lor?

 

Daca insa e sa revin la postul cu care am deschis topicul, un senzor de soc mai sensibilizat (ca sa nu vorbesc de unul de perimetru), iar fi chinuit putin si pe vecini si pe gealatul care mi-a tras dungile pe geam. Poate a sa a si fost, dar vorba cuiva, cine mai asculta alarmele. Ei, o asteptam pe Loredana (dar what the f..ca are de fapt Loredana cu chestia asta, claz? canta a lebada?)

Share this post


Link to post

ca ca ca ca ca

 

OFFTOPIC: De ce se schimba kappa in ca?

Edited by alx

Share this post


Link to post
De ce se schimba kappa in ca?

Am observat si eu tendintza asta... :dizzy: probabil pt acelasi motiv pt care zici si tu "de ce"! :D (sa nu zici ca faci economie de litere in beneficiul vitezei, ca nu cred... am incercat si eu si tre sa ma gandesc bine cind tre sa sar peste vreo litera, deci imi ia mai mult timp sa scriu cu prescurtari!)

Share this post


Link to post

Of, v-aţi îngrămădit... să răspundem pe rând.

 

.

 

Ai fost total offtopic, una am întrebat eu, alta ai răspuns (total dezlânat şi neinteligibil) tu. Dacă trag trei-cinci-n şuturi în roată, unul după altul, înţeleg că alarma ta cea deşteaptă de 11 bulioane dezactivează senzorul, da ? Dacă dezactivează senzorul, care mai este rostul ei ?

 

'96

Eu am fost mai recent, şi zău de-am remarcat să urle aiurea în tramvai vreo alarmă.

 

 

ca ca ca ca ca

OFFTOPIC: De ce se schimba kappa in ca?

 

Din cauza prescurtărilor enervante folosite de unii care scriu în bătaie de joc pe forum :spumelagura: prescurtări care acum sunt automat înlocuite cu scrierea corectă (

litera kappa devine ca, "d c" devine de ce

şi aşa mai departe).

Share this post


Link to post

alarma declanseaza ( cica-asa scrie in carte) asa : dai o data-piuie se opreste. mai dai odata tot asa, mai dai un sut tot asa dupa care dezactiveaza senzorul si nu mai piuie... :) piuie de la perimetru :) >-

Share this post


Link to post

Pai zi si unde tii masina si pregateste-te sa incasezi CASCO.

Share this post


Link to post

Iti spun din proprie experienta ca nu se regleaza senzorul de soc sa simpta cel mai mic soc.

Eu mi-am montat alarma nu ca sa nu mi-o fure ci ca sa nu mai doarma pisicile pe masina si sa deseneze copii X si O cu cheia legata la gat sau sa invete sa-si scrie numele corect cu majuscule.

Am tinut-o vreo 2 saptamani pana au aflat toti vecinii ca am alarma, si am inceput sa gasesc meniuri din ce in ce mai diversificate pe masina.

Am plecat odata la un prieten si am parcat-o pe o strada cu tramvaiul, cand am coborat la masina am inteles ca a urlat tot timpul, la fiecare autobuz care NORMAL avea Euro 3 si cand pleca din statie vibrau geamurile de la bloc, la fiecare tramvai, nu mai vorbesc de basculante sau betoniere care desigur au si ele tot euro 3 (iti dai seama dupa norul de fum pe care-l fac, trebuie sa inchid ventilatia cand ajung pe langa o fosila de asta ca altfel nu pot sa mai respir in masina).

Ajunsesem in aceste 2 saptamani, cand am avut senzorul dat pe sensibil, ca atunci cand plecam cu masina in oras dupa ce parcam pe undeva sa modific intensitatea senzorului sa nu mai fie asa de sensibil.

 

E bun casco la masina, dar si prostiile de antifurturi de la roti sau alarma.

Daca pleci la munte sau la mare si-ti pleaca masina din parcare cu vreun pustan cu adrenalina in sange dornic de noi aventuri. Cu ce mergi pana-ti dau astia de la Casco despagubirea.

Eu mai merg si pe principiul ca daca vede luminita palpaind in bord sau 6 randuri de suruburi/piulite (adica antifurturi) la roti poate se rezuma doar la o oglinda sau antena...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...