Jump to content
Sign in to follow this  
ptr1aa

Problema La Curele Si Sistemul Audio

Recommended Posts

Salut, am un aveo cu 60.000 km care are urmatoarele probleme care nu s-au rezolvat nici acum, acum 1 an am fost la radacini motors Constanta pentru revizia de 4 ani/50.000 km , normal era la 60.000 dar am insistat eu sa se faca mai repede pentru ca am condus-o destul de agresiv si ma gandeam ca sunt tare uzate curelele alea.

Bineinteles curelele noi au inceput sa tipe, am mai facut drumuri pe la ei si pana la urma si-au facut mila de mine sa imi puna cureua cu pricina bine sa nu mai tipe si mi-au luat si bani pentru acelasi lucru.

In sfarsit am zis ca asta e pentru 2 lei nu are rost sa ma enervez numai sa mearga dracu masina, ce sa vezi a venit caldura si am inceput sa pornesc AC-ul ( dupa vreo 5-6 luni) si iar tipa curelele/cureaua, pe undeva intre 3500 si 4000 rotatii incepe sa chiuie cureaua cand am aeru pornit si cand pornesc de pe loc si dau usor drumu la amnreiaj am acelsi chiuit extrem de puternic de fug si cainii.

Pe deasupra cand am fost la radacini nu stiu ce vopseau aia sau ce faceau acolo ca undeva pe tavanul masinii am picaturi de vopsea rosie pe vospeaua neagra a masinii.

Dezamagire totala sa mergi la dealer autorizat sa te astepti la profesionisti ca doar de aia dai un pic mai mult si sa dai de din astea.

Alta problema am la sistemul audio, bozele din spate nu se mai aud decat cand vor ele, ocazional sau cand o las pe undeva la soare si e incisa tare( culmea ??? n-am explicatie) , se mai aude doar una din ele ( boxa din spate ) si dupa putin mers cu masina crapa si aia si raman doar alea din fata, m-am uitat pe la fierele pe unde am acces dar in rest nu stiu, cum si ce ma sfatuiti sa fac in ambele probleme, si cu curelele si cu boxele ?

Edited by ptr1aa

Share this post


Link to post

Esti membru vechi, problemele pe care le ai sunt diferite si exista topic de audio. La fel si pentru curele. Foloseste functia si posteaza in topicul dedicat fiecarei probleme in parte.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...