Jump to content
Sign in to follow this  
digit

Chitzaiala Bordului

Recommended Posts

Nu am mai gasit topicul vechi si deci nici sfaturile. Daca mai exista, dati-mi un link pls. :osanale:

 

Ma scoate din minti scrtaiala aia! :wallbanger: Cum se elimina? (am incercat sa sterg praful adunat, dar nu a avut nici un rezultat)

 

Ca o paranteza: un coleg mi-a zis ca daca m-as urca in dacia lui, as ajunge la 9 direct, daca ma deranjeaza chitaitu bordului la matiz... :dizzy:

Share this post


Link to post

Se mai intampla sa "chiţăie" mai ales dacă folosesti A/C -ul pentru ca există elemente din bord care se contractă diferit funcţie de cât de aproape se află de circuitul de aer.

Share this post


Link to post

Nu are legatura cu A/C.

In primul rand, nu prea folosesc A/C, prefer aerul conditionat de coborarea gemurilor!

Chitaiala se datoraza trepidatiilor generate de starea drumurilor mioritice si nu numai.

 

Eram cu niste colegi in masina si au facut niste ochi mari cand au vazut ca ma apucasem sa car pumni bordului pana a incetat chitaiala :D . Cam aceeasi reactie au avut-o si alti "participanti la trafic"...

Share this post


Link to post

Am observat acest chitcait la un Matiz Euro 3(la mine nu chitcaie). Singura solutie care imi trece prin cap acum este:...siliconul(il lipesti cu silicon la locul lui si nu o sa mai scartaie) :D . Oricum cel mai bine e sa il dai jos si sa te uiti atent ce e pe acolo si daca totul pare in regula(nu e rupta nici o clema) incerci solutia mea :) >- si pui un snur subtire de silicon in zona in care chitcaie ca sa nu mai poata avea joc la contactele plastic-plastic).

Share this post


Link to post

Am foloset o metoda "foarte" traditionala: carpa umeda f curata, sters totul bine si in primii 3 km cat am testat prin toare hartoapele nu a zis nici pas... inca...

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...