Jump to content
Sign in to follow this  
Leutzu

Ce Regrete Aveti?

Recommended Posts

Sunt sigur ca a fost un moment in viata noastra cand am avut de luat o decizie bazata pe nopti "pierdute" in ganduri si facand indelungate sedinte cu prietenii sau familia sau pur si simplu pe un instinct de moment. Nu de putine ori cand ne uitam in urma ajungem la concluzia ca daca am da timpul inapoi alta ar fi decizia luata. Sunteti in stare sa faceti o analiza a vietii voastre si sa prezentati una sau mai multe situatii din viata voastra, o situatie serioasa (nu o banalitate) care a depins de voi si care ar fi putut evolua intr-un fel benefic pentru dumneavoastra daca deciazia luata ar fi fost alta??? Va rog sa tratati acest subiect cu toata seriozitatea intrucat ma gandesc ca noi astia "tinerii" am putea invata multe din greselile altora.

 

Si sa nu fiti intimidati incep eu.

 

Regret cuvintele dureroase care le-am spus parintilor mei acum ceva vreme cand au decis sa cumpere terenul din Corbeanca pentru a construii o viluta iar daca cumparau terenul nu ne mai permiteam sa plecam in vacanta in Grecia asa cum planificasem in ultimile 5 luni. Si cum o astfel de decizie nu se ia de astazi pe maine (a durat cam 2 luni) fost o perioada cand stiu ca i-am ranit profund, ma certam cu ei si le-am spus niste cuvinte care si acum mi se strange inima cand imi aduc aminte (eu eram foarte suparat ca urma sa plecam in vacanta in circuit la manastiri in locul unei vacante in Grecia - a si uitasem sa va spun in anul acela 2002 ne luasem si Suzuki-ul si imi luasem si eu carnetul deci efortul financiar fusese destul de mare). M-am inteles de minune cu ai mei, insa atunci parca o faceam din rautate...si imi pare rau pentru "omul" care devenisem.

Edited by Leutzu

Share this post


Link to post

Regret cuvintele grele spuse parintilor dupa revolutie cum ca ei n-au facut nimic si ne-au adus in situatia in care eram . Da' las ca le arat eu cum se face treaba acum dupa ... razboi . Nici nu stiu ce regret mai mult : vorbele de tip Mircea Mihaes sau prostia din capul meu cand nu am plecat ca din pusca cu prima ocazie !!

Share this post


Link to post

Regret ziua in care m-am hotarat sa fac facultatea la Iasi pentru a ma obisnui cu viata departe de casa. Pana acum nu m-am ales decat cu viata mai grea, satisfactii nema, basca si cu batjocura la tot pasul: in mijloacele de transport in comun, cand vin controalele in camine si mai ales la facultate. Totusi daca nu alegeam Iasul poate nu ma alegeam cu atatia prieteni (se stiu ei :) ), macar atat sa inteleg din viata de student.

Nu stiu daca voi regreta cuvintele grele ce vor fi la gura mea cand peste 2 luni voi fi obligat sa cedez Matizul in schimbul unui Clio PE BENZINA :wallbanger: :mda: , pe care din 3 milioane pe luna bani de cheltuiala nu-mi voi putea permite sa-l conduc. De-abia imi ajung banii sa mai bag gaz in Matiz. Nu m-a intrebat nimeni nimic cand s-a facut comanda, au preferat sa aleaga chiar o versiune mai bine dotata, dar tot pe benzen. Nu mai vorbesc ca aceasta versiune "bine dotata" nu-mi permite sa-mi transfer mp3 player-ul. Voi ce ziceti?

NU regret vorbele grele pe care le adresez in casa atunci cand vin cu o idee buna de reamenajare si ma lovesc de reticenta. Cu cat vad ca acest lucru se incalca mai des cu atat mai mult imi creste tensiunea. Poate n-ar trebui sa fac asa, dar atunci cand vad ca nici gand n-au sa-mi vada ideile, normal ca-mi scapa cate-un "bag***** ****". Si mie doar imi place sa gandesc fiecare lucru in detaliu si la toate variantele pentru ca imi place la nebunie sa fac ceva ce-mi iese, prefer sa renunt la somn pentru asta, desi n-ar fi urgent.

Regret ca n-am avut de la cine sa invat in casa sa-mi sustin punctul de vedere si sa bat cu pumnu-n masa. A trebuit sa invat singur dar e prea tarziu din multe puncte de vedere. Cand voi avea copii (cat mai tarziu sper, vreau sa ma simt bine inainte) n-am sa accept sa vina fii-miu acasa si sa mi se planga ca-l ameninta profesorul ca nu-l trece daca nu vine la meditatii iar eu sa tremur din cauza asta (cum faceau ai mei si cum mai fac si acum cand vad ca nu dau prioritate la nesimtiti, fie ei smecheri cu masini babane sau taximetristi). Il pun si pe ala micu' la invatat, normal, da ma si duc la profesor si-l fac de-l iau dracii, doar eu voi avea dreptul sa urlu la fii-miu, nu vreun profesor.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

eu ce regret? Multe.. insa cel mai mult e faptul ca mi se rupe cam de toate, ceea ce nu e un lucru relativ bun.. si chestia asta s-a vazut in vara asta, cand datorita trecutului, nu imi pot vedea de viitor si acel viitor sa il am cu cine vreau eu :drinkers: :wallbanger:

Edited by maximus

Share this post


Link to post

regret faptul ca nu am avut de la cine invata sa pun piciorul in prag si ca m-am hotarat cam tarziu sa invat singur.si faptul ca nu mi-am lasat sentimentele sa vorbeasca atunci cand a trebuit..acum e prea tarziu pt ca am pierdut ceea ce putea fi marea iubire...dar asta nu o sa ma faca sa-mi las sentimentele la vedere..

inca un lucru pe care il regret: sunt prea bun si intelegator cu persoanele din jur si asta nu-mi aduce nici o satisfactie materia...plus ca se aplica zicala"daca esti bun lumea te ia drept fraier" sau ceva de genul asta si m-am cam saturat.

cam atat ca sunt inca mic...mai am o viata intreaga pavata cu regrete :aoleo:

 

Later edit: daca vi se pare ca o sa ma sinucid nu o sa se intample :) ...o sa-mi treaca peste catava zile si o sa vad numai lucrurile bune din viata..dar simteam nevoia sa zic lucrurile astea..

Edited by gxg

Share this post


Link to post
..acum e prea tarziu  pt ca am pierdut ceea ce putea fi marea iubire...dar asta nu o sa ma faca sa-mi las sentimentele la vedere..

Daca nu s-a maritat inca nu se cheama ca ai pierdut. Ia mai incearca, ca s-ar putea sa ai o surpriza. :thumbl: Asa ziceam si eu mai demult (si n-am avut dreptate :thumbl: ), vezi daca merita insa. Si nu te gandi ca vei avea o viata pavata cu regrete, pentru ca nu iese nimic constructiv din asta.

Share this post


Link to post

regret ca nu mi-am luat logan :osanale: :osanale:

Share this post


Link to post

interesant topic..m-a pus pe ganduri...si am ajuns la concluzia ca nu regret nici o decizie pe care am luat-o pana la rezonabila varsta pe care o am..de-ar fi s-o iau de la capat, as face la fel..mai greu e cu deciziile ce vor urma..nu se stie niciodata la ce incercari ne va supune viata

Share this post


Link to post

Cum asa Ileana, nu regreti lucrurile pe care nu le-ai facut ?

Share this post


Link to post

regret ca nu am reusit in 4 ani sa imi vad tatal (este plecat din tara), regret ca el nu este un om cum mi-as dori sa fie si in ultimul rand regret ca mie imi pasa si pe el il doare in ...

 <img src= (">

Share this post


Link to post

pana acum am regretat ca nu am invatat cum trebuie cand eram mai mic ... si am ajuns la un liceu de cartier. lucrurile au luat o turnura mai buna si am ajuns la ce fac. am vrut asa ca ... am mai taiat un regret de pe lista.

 

a mai ramas doar regretul ca nu mi-am luat logan =))

 

buei. glumeam ma  <img src= ">

Edited by steph

Share this post


Link to post
..acum e prea tarziu  pt ca am pierdut ceea ce putea fi marea iubire...dar asta nu o sa ma faca sa-mi las sentimentele la vedere..

Daca nu s-a maritat inca nu se cheama ca ai pierdut. Ia mai incearca, ca s-ar putea sa ai o surpriza.

Laure, eu am facut-o, dar n-a fost nici o surpriza si a durut si mai rau...

 

...si eu regret ca mi-a scapat ceea ce putea fi jumatatea mea... [-O<

Share this post


Link to post

Cineva mare spunea: Sa nu regretam niciodata ce am facut. Sa regretam ce n-am facut.

De aici desprinzi concluziile.

Share this post


Link to post

Pai am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap, mai putin ideile care implicau genocid si alte alea-alea...

 

:-? deci dupa rationamentul tau nu ar trebui sa am regrete... :-? mijto idee

Share this post


Link to post
Cum asa Ileana, nu regreti lucrurile pe care nu le-ai facut ?

topicul este despre deciziile deja luate...dar si asa, am toata viata inainte...nu e timpul perdut!

Share this post


Link to post

...da, dar riscul poate creste...daca te apuci sa faci bungee jumping la 70 de ani, asta chiar nu cred ca va fi o decizie buna > :)

Share this post


Link to post

De ce? Macar intri original sub pamant.

Share this post


Link to post

sa fim noi sanatosi pan'la 70 de ani, si facem si sarituri..va dau intalnire pe pod!

Share this post


Link to post

Regret ca nu m-am putut , si in continuare nu ma pot rupe de tara asta de kko desi am avut o sumedenie de ocazii .

Asta e , sunt de felul meu mai "familist" nu stiu daca e cel mai bun cuvant da' altul nu-mi vine in minte !

In rest nu pot spune ca regret foarte tare ceva anume !

Share this post


Link to post
De ce? Macar intri original sub pamant.

sa fim noi sanatosi pan'la 70 de ani, si facem si sarituri..va dau intalnire pe pod!

Problema nu consta in a avea curaj sa sari la 70 de ani...dar daca nu ajungi in pamint iar maroul va fi in pantaloni? =)) ca sfincterul nu mai tine la senzatii extreme atunci :tongue:

Share this post


Link to post

s-ar putea sa avem maroul in pantaloni si fara senzatii tari! :D

Share this post


Link to post

Regret ca acum un an, pe baza unor considerente personale din cauza unei persoane venita pe pile, nu am mai rezistat saradei si mi-am dat demisia dintr-un post de vanzari bine platit la cea mai mare firma de soft din Romania. Acum, fiind in alta parte si nefacand ce imi place ... ma gandesc ca puteam lua o alta decizie ... sper ca acest lucru sa imi aduca experienta in viata si alta data sa stiu sa ma descurc mult mai bine in astfel de situatii.

Si mai regret ca am vorbit si eu urat cu parintii si bunicii cand nu imi faceau mie damblalele ... dar sunt extrem de apropiat de ei si acum, mai ales fiind singur la parinti, m-au inteles ca eram mai isteric :spumelagura:

Share this post


Link to post
Pai am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap, mai putin ideile care implicau genocid si alte alea-alea...

 

:-? deci dupa rationamentul tau nu ar trebui sa am regrete...  :-? mijto idee

Daca n-a mers pana la urma inseamna ca (poate) n-a fost marea iubire. Asta e

Nu trebuie sa ai regrete acum daca ai incercat. Trebuia sa ai daca nu incercai.

Share this post


Link to post

...pai am incercat si inca mai incerc, din cand in cand :> poate candva o prind cu garda jos, sau intr-o zi mai nefasta (pt relatia ei) :-?

Share this post


Link to post

supa reincalzita nu mai e asa de buna ca cea proaspata.. :-W Sa nu crezi ca daca alergi in coada dupa ea, vei obtine o relatie de durata.. dar daca vrei numai sa o bagi in patul tau.. si ti s-a pus pata.. da-i batai.. daca consideri ca provocarea pe care o ai in fata va duce la satisfactiile visate..

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...