yonel33 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Salut,am cautat dar m-am hotarat sa deschid un nou topic in legatura cu problema mea.In fapt motorul nu merge rotund ,tremura rau la relanti ca si cum ar merge in 3 pistoane,Am schimbat axa care batea,bujii,fise,capac delcou.Cand opresc la semafor sau aiurea ,dureaza cam 5-6 secunde in care sta turata si apoi vine la relanti cu acest tremurat .Asta pe gaz , pe benzina face mai rau (am un injector bolnav).Precizez ca capacul filtrului de aer este crapat, dar un mecanicos a zis ca sunt supapele.Astept sfaturile voastre care va pricepeti sau care s-a "lovit" de asta Link to comment
papie Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 In principiu s-ar putea sa fie corect verdictu (supape) insa, o supapa poate sa functioneze defectuos si datorita tachetului. Oricum o dai tot trebuie sa desfaci chiuloasa pentru o constatare finala. Cel mai bine ar fi ca inainte de aceasta operatiune sa incerci sa identifici pistonul cu probleme. Cureti bujiile, apoi lasi motorul sa mearga la relanti vreo 2 minute, scoti din nou bujiile si vezi care este aceea cu cea mai proasta ardere (culoare neagra, funingine) si/sau cu motorul mergand la relanti scoti cate o fisa (atentie, se scoate de la capacul de delco pt. a evita transmiterea scanteii prin tine) si observi la care piston se simte cea mai mica diferenta de functionare (adica ori cu scanteie ori fara tot cam asa functioneaza). Atfel cand vei desface chiuloasa vei sti asupra caror piese trebuie sa te concentrezi. PS: Executa operatiunea pe gaz pt. a elimina din schema injectorul defect. Link to comment
yonel33 Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Multumesc,voi face intocmai (vineri)si voi revenii cu amanunte Link to comment
Recommended Posts