alexlifu Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 va salut.inainte de a incepe vreau sa imi cer scz dak am deschis un topic aiurea.problema cu ticozaurul meu e in felul urmator.l-am cumparat recent si are urmatoarele.strat de calamina de 2 degete in motor,rotile fatza calca pe exterior f mult,cand pun frana roata stanga fatza imi atinge in aparatoare,bucse varza,sistem de franare varza,brate varza,cap planetara partea stanga varza(pe dreapta l-am schimbat deja)amortizoare varza si ele.asa k am de bagat destul de multi bani in el numai k nu stiu exact ce sa cumpar si unde sa le montez aici in galati.dak ma poate ajuta cineva raman profund dator.masina are 140.000km si e din 99.as vrea sa o readuc la viata.multumesc anticipat Link to comment
VAXXi Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Primo, renunta la scrierea IRC si nu uita sa folosesti si majuscule. Secundo, citeste cum se foloseste functia de . Terzo, numa' o cu "Tico" in titlu gaseste destule topicuri care acopera problemele tale. Asa ca spor la citit :-) Link to comment
Recommended Posts