Jump to content
Sign in to follow this  
Senna

Din 1 Aprile, Fara Plante Medicinale (Fitoterapie)

Recommended Posts

Poate offtopic: crezi ca la tara va disparea ceaiurile?? Din putina "iarba talharului, tzintaur...coada soricelului" etc.

Share this post


Link to post

Poate offtopic: crezi ca la tara va disparea ceaiurile?? Din putina "iarba talharului, tzintaur...coada soricelului" etc.

Pai, ca idee, uite aici. In 1800, in US, 6.1% din populatie locuia "la oras". Acest procentaj a crescut constant, ajungand ca in 1990 populatia de la oras sa reprezinte 75.2% din total.

E clar ca masurile lovesc in principal "orasenii" care inafara de a se duce cu caruta la supermarket, a plati cu cardu' si a pleca acasa nu stiu si nu pot sa se sustina altfel. Taranul-taran (nu cel care e lenes si zace la birt), obisnuit cu munca, va supravietui, fiindca el stie cum sa supravietuiasca si oricum se multumeste cu putin. Orasenii in schimb vor inghiti (deja inghit) toate produsele hiperprelucrate si "imbunatatite" cu E-uri fiindca nu au timp, cunostinte si nici unde sa isi cultive o hrana alternativa.

Edited by strumfuadi
  • Like 1

Share this post


Link to post

Pe asta se bazeaza si baietii dajtepti, pe ignoranta oamenilor care zic (a aparut si un nou tic verbal) "noo, n'are(n'ai) cuuuum!". Vom trai si vom vedea, ciudat este ca inca nu realizati directia in care se merge si actiunile concertate in acest sens, actiuni facute pana acum in pasi mici, dar in ultimul timp din ce in ce mai mari si mai desi. :rolleyes:

 

Da-i omului un rahat si spune-i ca este dreptul lui sa-l manance. Il va manca desigur.

Arta manipularii consta in capacitatea de a te face sa crezi ca ceea ce faci o faci din dorinta proprie si nu costrans de cineva. Altfel nu s-ar umple media si nu s-ar promova atat ideea ca in ziua de azi e dreptul nostru sa circulam cu masina, deci capitalistii au obligatia sa ne vanda benzina mai ieftin daca nu gratis.

Pana nu vom intelege ca trebuie sa consumam atat cat avem nevoie, vom deveni sclavii propriilor dorinte si implicit a celor care ni le vand.

Partea proasta este aceea ca arta manipularii e atat de subtila incat uneori te intrebi daca actiunile sau inactiunile tale provin din propria convingere ori din inducere.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...