mihai72ro Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 "AS FI VRUT SA SCRIU CHIAR EU ACESTE RANDURI DAR DIN PACATE SUNT TINTUIT LA PAT FARA SA STIU CE SE INTAMPLA CU MINE PENTRU CA..." Am deschis acest topic in speranta ca cel pentru care scriu se va intoarce printre noi; nu il cunosc personal, singurele lucruri comune sunt varsta apropiata de cea a baietelului meu si localitatea de resedinta; aceste amanunte sunt mai putin importante; dorinta este de a-l ajuta acum in momentele dramatice pentru el si pentru familia sa. Am fost profund marcat de intamplarea in sine si am ajuns sa stau cu sufletul la gura urmarind presa, pentru ca povestea o stiu din presa si SPERAND la vesti mai bune. Pentru mine copii sunt mai presus de orice! Poate unii dintre dumneavostra ati auzit, altii poate nu; cititi-i povestea si faceti un gest umanitar. Va multumesc! Mihai http://www.bunicasebastian.ro/acasa Link to comment
mihai72ro Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Multumesc tuturor celor care pana acum au vizualizat acest post; poate unii dintre dumneavostra chiar ati putut face ceva pentru acest copil! Si chiar daca spuneti mai departe si tot poate fi un castig. Cu consideratie, Mihai Link to comment
mihai72ro Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Asa a fost sa fie! S-a stins din viata bietul ingeras la o varsta atat de frageda. Am fost cu tot sufletul alaturi de el, desi personal nu l-am cunoscut nicodata. Mi-as fi dorit acest lucru. Am sperat ca se va intampla o minune, dar nu...a plecat in lumea ingerilor. Dumnezeu sa i-l odihneasca alaturi de el. La revedere Sebastian! P.S. Multumesc inca odata tuturor celor care au binevoit sa citeasca acest post. Link to comment
Recommended Posts