Jump to content
Sign in to follow this  
senator

Chevrolet Spark

Recommended Posts

Maşina din imagine o am din toamna lui 2007 şi am luat-o prin GTT. Am dat o Corsa A la REMAT si am luat cea mai ieftina masina care mi-a fost la îndemână s-o iau atunci. Iniţial cei de la GTT nu aveau pentru acest program decât argintii dar, fiind destinată soţiei, am cerut una roşie. Cu mici dificultăţi, dar am găsit aşa cum am vrut şi impactul a fost destul de mare.

Este foarte economică (are motorul de 800cc) dar lucrul care mă deranjează cel mai mult este faptul că nu prezintă siguranţă în caz de impact, indiferent că vorbim de frontal sau lateral. Din acest motiv, la scurt timp am vrut s-o vând şi să iau altceva, dar pierdeam prea mult la bani şi am renunţat. În plus, în 2008 am avut un accident cu maşina mea (Opel Astra Caravan 1.7 DTI) şi până nu o recuperez din service sunt nevoit să merg cu maşina asta (merg foarte mult prin Bucureşti).

La scurt timp i-am pus şi acea unitate multimedia pentru care la vremea respectivă am dat destui de mult, dar care-şi justifică banii pentru mine. E o chinezărie cu ecran de 7 ţoli care are radio, DVD, GPS, bluetooth, TV analog, şamd. De curând i-am făcut o revizie totală şi, cel mai important, i-am schimbat blocul optic cu unul nou-nouţ, aşa că mă mai ţine încă cel puţin pe-atât. Mă tenta să pun şi nişte difuzoare pe spate, dar am renunţat. Nevastă-mea spune că pentru ea sunt suficiente cele din fabrică.

Deşi o consideram o coajă şi o tratam ca atare vreau să vă spun că nu m-a dezamăgit deloc. Punctul tare al acestei maşini mi se pare că este motorul. Merge impecabil. Punctele slabe, din punctul meu de vedere, sunt siguranţa în habitaclu şi cutia de viteze care nu mi se pare aşa de precisă cum poate m-aş fi aşteptat.

Toate reviziile le-am făcut (logic) la GTT care, spre plăcuta mea surpriză, au fost foarte OK deşi nu aveam o părere prea bună despre ei până atunci. Dar, în faţa evidenţei m-am înclinat.

post-27674-127162044533_thumb.jpg

post-27674-127162046633_thumb.jpg

post-27674-127162048371_thumb.jpg

post-27674-12716205104_thumb.jpg

Edited by senator

Share this post


Link to post

Ti-am facut eu topic separat, asa cum trebuia :) Daca vrei sa-ti schimb titlul, anunta-ma :)

Nu e incomod sa te uiti in jos la navigatie? Nu prea este in unghiul vizual normal, cam trebuie sa-ti iei ochii de la drum.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Ce răsfăţ pe capul meu. Credeam că toţi cei care au Spark se prezintă pe un singur topic. Titlul este corect, deci rămâne aşa.

Mulţumesc frumos pentru ajutor.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...