Jump to content

Recommended Posts

acum vreo 3 ani am cumaparat un cielo, dar acesta nu avea verificarea facuta iar eu nu aveam bani nici sa o duc la verificare daramite sa repar cu adevarat la ea...asa ca am tinut-o sa stea...incetu cu incetu am facut rost de ceva banuti asa ca am dus-o la verificare si intradevar avea probleme...din nou bani sa o repar nu aveam...asa ca incetu cu incetu am strans si am reperat ce era de reperat...si iar am strans bani pt inca o verificare...la care iar s-au gasit probleme...pana am reusit eu sa mai repear din ele si sa fac bani de verificare si de inscris(a da pt ca nici nu am inscris-o pe mine) au trecut aproape 3 ani...3 ani in care nu am folosit-o decat acele 30 de zile pe care o puteam folosii dupa ferificare...am constatat cu stupoare ca nu mai gaseam cartea de identitate a masini...deci era destul de evident ca masina asta nu ma vrea...asa ca...cine vrea sa cumpere o un cielo dar numai pt dezmambrari?

masina nu e lovita dar caroseria nu ii arata prea stralucit...daca se arata cineva interesat am sa fac si ceva poze...

ma gandeam sa o dau cu 600 euro

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...