Jump to content
Sign in to follow this  
Dragos82

Advantage Motor Show

Recommended Posts

Primul tuning show de amploare din ROMANIA !!!

- adVANTAGE MotorShow 2005 -

 

In sfarsit, datorita noii infiintate VANTAGE MEDIA avem sansa unei revigorari importante a fenomenului de tuning din Romania. Nou infiintata, de oameni cu experienta in tuning, Vantage Media si-a propus sa ridice la un alt nivel show-rile auto din romania.

Nu vom vorbi acum despre multiplele proiecte Vantage Media pe termen scurt sau lung. Ne bucuram ca exista si este o sansa reala pentru fenomenul de tuning auto din Romania aparitia acestei agentii media ambitioase.

Sa vorbim putin despre surprizele pe care ni le rezerva primul eveniment organizat de VANTAGE MEDIA, primul tuning show de amploare din ROMANIA intitulat " adVANTAGE MotorShow 2005 "

 

Departe de a fi doar o simpla grupare a tunerilor din Romania sau o expunere a unor masini tunate, acest Tuning-show porneste de la o premiza ambitioasa, nu numai de a prezenta, ci si de a promova prin amploarea evenimentului intreg fenomenul de tuning auto, cat si de a prezenta o plaja cat mai larga a masinilor tunate din Romania... Acestea, impreuna cu muzica si un grup de fete minunate, vor face din show-ul de la Prisma 2 prima manifestatie de tuning auto reala din Romania...

 

La Prisma 2, pe 26-27 Martie, intre orele 10-21, pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, in prezenta unor invitati VIP surpriza, vom avea ocazia sa vedem o succesiune de concursuri, masini tunate, firme de tuning din Romania, fete frumoase, o atmosfera pe care ne-o dorim de mult si la noi.

 

Categoriile de concurs vor fi urmatoarele:

1. Exterior

2. Motor

3. Interior

4. Sound

 

Fiecare dintre categorii va avea un singur castigator, care va primi premii in produse dintr-o lista pusa la dispozitie de organizatori. Idee salutara, astfel incat sigur nu va primi nimeni ceva nefolositor...

 

La nivel general, dintre toate masinile, UNA SINGURA va castiga premiul cel mare, de 1000 euro, care va fi acordat de un juriu numeros, cu componenti surpriza.

 

In plus, va mai exista inca un premiu:

 

PREMIUL SPECIAL 4tuning, premiu surpriza, in bani, si care se va acorda in urma voturilor userilor 4tuning, atat la fata locului, intr-un stand special 4tuning, cat si pe site, pentru cei care nu vor putea ajunge in Bucuresti.

 

Asteptam inscrierile voastre, asteptam sa aratam ca la fiecare categorie avem ce arata. Pentru a facilita procesul de inscriere, 4tuning va ofera un formular online. In urma completarii lui, veti fi contactati pentru detalii.

 

Nu merita sa aveti ezitari.. curaj, multi sunt care au ce arata la o categorie sau alta... si in plus, puteti avea surpriza unor premii speciale de participare...

 

Din acest moment, Vantage Media, prin 4tuning, declara oficial inceperea inscrierilor pentru adVANTAGE MotorShow 2005 ROMANIA

Share this post


Link to post

Fost, vazut, ramas, placut foarte mult motorul de pe Calibra, foarte, foarte frumos! :banana: Chiar, e ceinva interesat de un motor de 2l de Calibra ca stiu pe cineva care vinde?

 

Misto si exponatul cu suspensiile misto ca in videoclipurile cu hip hopperi. Ce masina era? Ah, si C2-ul cu muzicuta, daca bagai capul in masina simteai basul in fiecare fir de par. :shocking: :rock:

Share this post


Link to post

Da atasez si poze daca votati sa votati masina preparata si de noi adica Mitsubishi-ul ECLIPSE rosu! Iata si poze!

post-109-1111870175_thumb.jpg

post-109-1111870225_thumb.jpg

post-109-1111870242_thumb.jpg

post-109-1111870255_thumb.jpg

post-109-1111870273_thumb.jpg

post-109-1111870332_thumb.jpg

post-109-1111870359_thumb.jpg

Share this post


Link to post

:D ia uite ma' si eu auzisem ca o sa fie naspa!!!! sa-mi bag picioarele ca sunt plin de spume ca nu am venit si eu :(

 

 

 

P.S. Ti-au cam tremurat mainile Sorane la portbagaju' ala :D

Share this post


Link to post

Simoni firar mama lor ca e o groaza de bani...Partile rosii transparente sunt mai "ciudate"asa dar acum cam asta e moda in materie de volane!

Share this post


Link to post
P.S. Ti-au cam tremurat mainile Sorane la portbagaju' ala :D

Daca, chestiile alea din portbagaj erau in functiune la momentul pozarii, m-ar fi mirat sa iasa bine. :dizzy:

Prin Iasi am vazut la o masina un astfel de sistem de sunet cu astfel de boxe, nu mai stiu ce era, oricum 2 usi in genul lui Opel Tigra banuiesc, desfiintasera baietii de la tuning bancheta din spate ca sa faca acustica mai buna, dar facusera o greseala capitala: pusesera ecrane cu cristale lichide in tetiere. Cine dreaku se uita la ele? :shock:

Share this post


Link to post

daca te uitai la pimp my ride iti raspundea x-zibit: so the people driving behind you can see what you are watching... =))

Share this post


Link to post

N-au iesit bine ca am facut eu fara blitz si am marit timpu de expunere, dar intradevar te miscau si pe tine daca stateai langa ele!

Share this post


Link to post

Puteti intra pe 4tuning si sa votati ce masini v-au placut, eventual aia rosie de scrie Mitsubishi pe ea ar fi perfect! Va multumesc in caz ca faceti asa!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...