Jump to content
Sign in to follow this  
navnav2009

Curatare Galerie Admisie

Recommended Posts

salutare la toata lumea!cu gandul de a mai curata cate ceva pe la masina am inceput prin a schimba filtrul de aer.inainte de al schimba am zis sa dau jos toata cutia sa o spal bine.Dupa o tigara fumata in jurul masinii am zis ''de nu?'' sa demondez toate furtunele si tot corpul acceleratiei sa il curat shi pe el in interior.zis si facut,am desfacut cele patru suruburi in care este prins,am demondat furtunasele aferente shi am ramas cu corpul acela de metal in mana.Vreau sa va spun k era o mizerie de nedescris in interior shi erau si niste canale infundate.cand m-am uitat in galeria de admisie...aici e aici...parca priveam intr-un motor de tractor cu ulei statut de vreo 10 ani.NU POT SA CRED cata mizerie este inauntru galeriei am sters cat am putut cu o vreo 3 carpe dar tot mai este ulei inauntru.intrbarea mea este daca exista vreo solutie sau ceva sa o curatz k la carte pt k stiu k acolo nu ar trebui sa fie ulei,doar pe acolo circula doar aer nu?!De unde oare sa fie aceste MARI depuneri de ulei in asa hal k zici k e o mocirla de ulei inauntru.Este oare motorul pe duca sau de la ce sa fie?Mentionez k dupa asa zisa curatzare motorul porneste mult mai repede shi parca merge mai rotund.Masina etse un MATIZ euro 2,am uitat sa mentionez!

Share this post


Link to post

- KarbKleaner, spray;

- schimba supapa PCV, un fleac.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

pai de cand am cumparat masina am schimbat supapa de 2 ori.astazi am pus una noua din nou pt k am schimbat toate furtunele cu unele noi.cele vechi abia daca mai iesea aer prin ele de pline de ulei ce erau.intrebarea era daca este cumva de la vreo supapa care nu inchide bine acel ulei in admisie.el sa fie oare din cauza k pana sa cumpar eu masina nu s-a schimbat deloc acea valva sau din alte cauze?Sunt foarte nelinistit cu privinta la mocirla aceea de ulei amestecat cu benzina sau ce naiba o fi ce zace pe acolo pt k nu am putut sa curatz in totalitate,ci decat pana unde mi-au ajuns degetele.

Edited by Mircea
Nu mai folosi limbaj IRC

Share this post


Link to post

Daca vrei sa faci treaba pina la capat, demonteaza galeria. Dupa ce ai dat totul jos de pe ea, poti incerca solutie TRIUMF pentru aragaze. Vezi ca e foarte puternica, e nevoie sa clatesti bine de tot cu apa. Daca nici asta nu te scapa de ulei, mocirla si ce sobolani mai or fi pe acolo, nu te mai scapa nimic :) . N-ar strica sa folosesti niste manusi menajere cind lucrezi cu solutia aia, altfel ramii fara amprente :D .

Share this post


Link to post
... am schimbat toate furtunele cu unele noi.cele vechi abia daca mai iesea aer prin ele de pline de ulei ce erau ...

Daca scoti furtunul de la capacul culbutorilor fumega pe acel stut ?

Share this post


Link to post

nu cred k fumega pe acolo...sau el putin eu nu am vazut,am scos si capacul de la ulei si nu am vazut fum.Singurul fum este pe la joja.cand scot joja iese un fel de abur asa k nu pot sa imi dau seama daca e fum.e un abur usor...NU arunca ulei pe la joja sa zici k baga compresie in baie,iar in legatura cu acel usor abur am inteles k este normal.

Edited by navnav2009

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...